Пинята парти

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Jan 23, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ТИН

ТИН Обитател

Благодаря за бързият отговор !

juji likes this.
  2. sabchooo

sabchooo Велик майстор

И аз така по 15 обора, а за яйца и козе дървета

juji likes this.
  3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

С 2 х 30 обора съм, никакви цинцарения. И 2 х 15 продуктови дървета. И 4 х 34 от обикновените овошки, с Мими тор напудрени. Ако ревях за дъски, щеше да ми се къса сърцето що инструмент отиде за направата на 20 и 21 производста. Ама искам да го приключа бързо, да не ми се пречкат разни обори на бучкането на милион китки. А ако взема ударя бонус плевня - ми, ще си имам малко вълна в плевнята, няма да се развали.
    На свободното място отглеждам малко мента, единствено тя не ми достига. Ако днес не се събере, ще докупя малко.
    Че харча ми за РД е само за докупуване на овошки, единствено ябълки имах достатъчно (май и тях съм мятала на влакчето, ама здраве да е, нали имах достатъчно мп.)

Last edited: Jan 23, 2018
    zaaasa, juji and fermer4etoo1970 like this.
  4. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Добре че имах скътани 42 милиона, обикновено пенитата не се задържат при мен, че да не сея орхидеи, грах, мента и хмел... и без друго два дена полетата ми ще са заети с изпълняването на носталгията.Е останаха ми 14 милиончета не съм капо .... Аз си имам по 10 производства и няма да хабя инструменти да строя още по 5 ще карам с каквото имам.

zaaasa and juji like this.
  5. БашФермер

БашФермер Генерал

то хубаво да няма цънцърлък ма няма място, като съм си пратил всички дървета за производства далеч от основната как да сложа 4 по 30 обора и дърветата, не става и на мен ми се ще наведнъж да е ама нъцки. на 2 пъти ще е освен ако колелото този път не е орязано като предния път за една плевничка.

6. baiete

baiete Болярин

Харесва ми куеста ще го играя ! Как утре ще го мисля сега ще карам на ракийя и кисели краставички :oops: !

zaaasa, MARV3000, juji and 1 other person like this.
  7. БашФермер

БашФермер Генерал

>:( свидня

zaaasa, juji and baiete like this.
  8. Пума~`

Пума~` Ветеран

и аз останах без дървета. В помощната си ферма имам около 120 кози дървета, а в основната нито едно. Сега трябва да строя производства, а едва ли ще имам толкова предмети за тях. :)

9. baiete

baiete Болярин

Не Баш голяма синя xD !

10. БашФермер

БашФермер Генерал

освен, че си свидня си и дразнител....да си знаеш!

11. baiete

baiete Болярин

Баш извинявам се пак сричам без очила ! Идвай ракия има и мезе ще намерим.

zaaasa likes this.
  12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Надникни за инструменти и в менюто със вазичката, може да имаш там някакви забравени сандъци, инструменти.

zaaasa and Пума~` like this.
  13. Пума~`

Пума~` Ветеран

всеки ден съм там :D. 5 инструмента да има и са обрани. :D

zaaasa and mushnuk like this.
  14. stefi1121

stefi1121 Подрастващ автор

Ако се използват манифактура и разсадник,няма ли да намалят малко място?

15. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Така като се замислих изглежда много са объркани сметките в бройките орхидея, мента, грах и хмел...
    За качване на едно ниво на всеки гост са нужни 12 стъпки ... правя първите 4-ри задачи и госта отива на второ ниво ...да вземем за пример първия гост за него се искат орхидеи... та ако изпълнявам само задачите с по три стъпки с първите четири задачи го качвам на второ ниво...това са 600 броя орхидея.... 9 нива по 600 правят 5400 орхидея.
    За хмела сметката е същата...а за грахта и ментата са по 400 броя на ниво...9 нива правят 3600 бройки...:)

П.П. Ако не е така някой да ме поправи, че мисля излишъкът дето съм купила да го продам ...объркването си е само в моята глава предполагам...не е ясно и като кача госта на второ ниво пак ли ще почне таблицата от първа задача или ще продължи от пета...

zaaasa likes this.
  16. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Определено тази заигравка ми харесва. Възможностите да се лавира чрез няколко посадъчни е добре. Да се ползват максимално опциите на пазара за продаване и разсадника за набавяне е готина. Е, нека да го кажа по-разбираемо. Садя две от исканите, продавам третата и си я връщам с голяма горница в пенита. За лигата на "необикновените", разни там близалки, хартиени китки (дано не са от рециклирана тоалетна хартия), извинявам се за израза и други финтифлюшки, ще ми трябва малко време за аритметиката. Дей офф събота и неделя ще е времето на комбайна и ямчето, другото когато има начин. Денгубарите сме малко.Със сигурност ще бутна и царевичка и слънчогледче.

17. Dionys

Нивата за орхидеята са през едно - нечетните. Това прави 6 х 1200 което е 4 по 300 за орхидеята , равно ....

18. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Е те така и аз се бех заблудила, сега видях....в таблицата се повтарят първите 4-ри задачи още два пъти сигур от тук иде цялата заблуда...всъщност тези 1200 са за две нива на госта ..гледай стъпките ....

zaaasa and Dionys like this.
  19. Dionys

Донт са уори всичко е малко търпение и навреме се вкараме в час;) Хубавото е че не е почнало и имаме възможност да настроим мозъка.

20. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Не за 1 ниво са 1200 орхидеи.