Пинята парти

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 23.1.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Умножавах по 4, да.
    Чакай да помисля още веднъж.

zaaasa харесва това.
  2. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

За едно ниво трябва да предадеш 4 пъти по 300 орхидея = 1200 за 6 нива 7200

3. БашФермер

БашФермер Генерал

и на 4мата трябва да дам, така ли? едно и също? ама много смотано е обяснено :D за въртоглави като мен днес хептен, ми смислайте го малко тва инфо бе :D :D :D :D и имаш правописна грешка пак, да я казвам ли или ще си я намериш :D

zaaasa харесва това.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да, помислих и е точно така. (Не ме шашкайте, ей.)

zaaasa харесва това.
  5. БашФермер

БашФермер Генерал

не бе, видях, че и деляна писала за 1200 и аз се замислих, викам кво стана, гледа 1200 ти от де вадиш толкова броя...

zaaasa харесва това.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За редичката - на четирима до 9 ниво вкл. С това и три от цъкалките печелиш. А останалите две са в 11 ниво на две от животинките/гостите. Но могат и да се паднат на случаен принцип май, при изцъкването на подаръчетата през 6 часа. (Не ги проследих като имена, сливат ми се вече буквите, време ми е за следобеден сън, нали съм правилна селянка.)

zaaasa и bubolina8 харесват това.
  7. БашФермер

БашФермер Генерал

вижте кво сините, имам предложение, като идва такова нещУ пишете 2 дни предварително да се пазим трезви за инфото, а не да ни мъчите и да ни се смеете, аз толкова питанки за куест не помня да съм имал :D :D :D

zaaasa, mell, -dd76- и още 1 човек харесват това.
  8. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

за пръв път да ми излезе над 30 милиона пенита РЕД

9. –divane-

Не бе.
    Едно ниво е 12 стъпки. Като предадеш 300 орхидея минаваш 3 стъпки, значи за цялото ниво 4 пъти трябва да дадеш.

Ти верно си снощен xDxDxD

Казвай я, къде ще я намеря аз.

10. БашФермер

БашФермер Генерал

абе майната им на пенитата, поне има от де да купиш, на моя пазар всичко е сиво ща не ща ще сея....ако до утре не купя без значение цената

zaaasa харесва това.
  11. БашФермер

БашФермер Генерал

мислиш ли, че ми е лесно направо ме разтресе с тая информация....тва си е мъчение твоето, безпощадно и още ми е мъгла ама ще си карам в движение...кво да са прави. ми предупреждавай бе, то това сега не си е работа

в таблицата с възможните награди едно Е си изяла в обора за охлюви

zaaasa харесва това.
  12. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

тогава по тая логика колко кресон ще трябва 18 хиляди за едно ниво 18х6 ехее не мога и да го сметна чак

13. БашФермер

БашФермер Генерал

той кресона е за другия в читалището няма общо с тая боза

zaaasa харесва това.
  14. –divane-

Мерсаж :music: Утре като го видиш веднага ще схванеш.

15. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

ем аз уж не съм сношна пък така се обърках че почнах и мента да сея xDxDxDвземам за 200 лалота кутий сея с супер тор за по бързо дано нацеля и плевна та да се приключи с тая бъркотия

16. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Ще изпълня само сребърните на задачи от 1 до 5, ако остане време в края на събитието ще се заема и със златните и диамантените. За 6 задача имам 6 кози дървета, на всички сложих тор на Мими и за да ми излязат сметките с един масраф се наложи да заложа и 6 мандри. Така за всяка стъпка бера по 2 дървета и 2 мандри. За ангората нямам нерви на няколко пъти да произвеждам и заложих направо 30 производства. За яйца и краве мляко има предостатъчно дървета, даже доста махнах.

zaaasa харесва това.
  17. БашФермер

БашФермер Генерал

да ама краве не ти трябва, а овча вълна

аз сложих по 15 обора от всичко утре ,ще са готови, после ям неща за намаляне на времето, някой ред ще се активира, супер храна и до вечерта и втората партида ще е готова.
    ще въртя и за плевня, ако целна с 15ще стане наведнъж.

Последна редакция: 23.1.18
    zaaasa и sabchooo харесват това.
  18. ТИН

ТИН Обитател

"Пинята парти" може ли да се изпълни без да се изпълни "Фермерска носталгия"?

19. БашФермер

БашФермер Генерал

да, единия няма нищо общо с другия

zaaasa харесва това.
  20. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Да разбира се, моя е грешката ... С овчата вълна положението е като с ангората - заложих 30 производства.

zaaasa и juji харесват това.