Пинята парти

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Jan 23, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Умножавах по 4, да.
    Чакай да помисля още веднъж.

zaaasa likes this.
  2. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

За едно ниво трябва да предадеш 4 пъти по 300 орхидея = 1200 за 6 нива 7200

3. БашФермер

БашФермер Генерал

и на 4мата трябва да дам, така ли? едно и също? ама много смотано е обяснено :D за въртоглави като мен днес хептен, ми смислайте го малко тва инфо бе :D :D :D :D и имаш правописна грешка пак, да я казвам ли или ще си я намериш :D

zaaasa likes this.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да, помислих и е точно така. (Не ме шашкайте, ей.)

zaaasa likes this.
  5. БашФермер

БашФермер Генерал

не бе, видях, че и деляна писала за 1200 и аз се замислих, викам кво стана, гледа 1200 ти от де вадиш толкова броя...

zaaasa likes this.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За редичката - на четирима до 9 ниво вкл. С това и три от цъкалките печелиш. А останалите две са в 11 ниво на две от животинките/гостите. Но могат и да се паднат на случаен принцип май, при изцъкването на подаръчетата през 6 часа. (Не ги проследих като имена, сливат ми се вече буквите, време ми е за следобеден сън, нали съм правилна селянка.)

zaaasa and bubolina8 like this.
  7. БашФермер

БашФермер Генерал

вижте кво сините, имам предложение, като идва такова нещУ пишете 2 дни предварително да се пазим трезви за инфото, а не да ни мъчите и да ни се смеете, аз толкова питанки за куест не помня да съм имал :D :D :D

zaaasa, mell, -dd76- and 1 other person like this.
  8. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

за пръв път да ми излезе над 30 милиона пенита РЕД

9. –divane-

Не бе.
    Едно ниво е 12 стъпки. Като предадеш 300 орхидея минаваш 3 стъпки, значи за цялото ниво 4 пъти трябва да дадеш.

Ти верно си снощен xDxDxD

Казвай я, къде ще я намеря аз.

10. БашФермер

БашФермер Генерал

абе майната им на пенитата, поне има от де да купиш, на моя пазар всичко е сиво ща не ща ще сея....ако до утре не купя без значение цената

zaaasa likes this.
  11. БашФермер

БашФермер Генерал

мислиш ли, че ми е лесно направо ме разтресе с тая информация....тва си е мъчение твоето, безпощадно и още ми е мъгла ама ще си карам в движение...кво да са прави. ми предупреждавай бе, то това сега не си е работа

в таблицата с възможните награди едно Е си изяла в обора за охлюви

zaaasa likes this.
  12. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

тогава по тая логика колко кресон ще трябва 18 хиляди за едно ниво 18х6 ехее не мога и да го сметна чак

13. БашФермер

БашФермер Генерал

той кресона е за другия в читалището няма общо с тая боза

zaaasa likes this.
  14. –divane-

Мерсаж :music: Утре като го видиш веднага ще схванеш.

15. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

ем аз уж не съм сношна пък така се обърках че почнах и мента да сея xDxDxDвземам за 200 лалота кутий сея с супер тор за по бързо дано нацеля и плевна та да се приключи с тая бъркотия

16. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Ще изпълня само сребърните на задачи от 1 до 5, ако остане време в края на събитието ще се заема и със златните и диамантените. За 6 задача имам 6 кози дървета, на всички сложих тор на Мими и за да ми излязат сметките с един масраф се наложи да заложа и 6 мандри. Така за всяка стъпка бера по 2 дървета и 2 мандри. За ангората нямам нерви на няколко пъти да произвеждам и заложих направо 30 производства. За яйца и краве мляко има предостатъчно дървета, даже доста махнах.

zaaasa likes this.
  17. БашФермер

БашФермер Генерал

да ама краве не ти трябва, а овча вълна

аз сложих по 15 обора от всичко утре ,ще са готови, после ям неща за намаляне на времето, някой ред ще се активира, супер храна и до вечерта и втората партида ще е готова.
    ще въртя и за плевня, ако целна с 15ще стане наведнъж.

Last edited: Jan 23, 2018
    zaaasa and sabchooo like this.
  18. ТИН

ТИН Обитател

"Пинята парти" може ли да се изпълни без да се изпълни "Фермерска носталгия"?

19. БашФермер

БашФермер Генерал

да, единия няма нищо общо с другия

zaaasa likes this.
  20. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Да разбира се, моя е грешката ... С овчата вълна положението е като с ангората - заложих 30 производства.

zaaasa and juji like this.