Пинята парти

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 23.1.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. terazinni

terazinni Напреднал

"С млекцата също мисля да съм пестелив, по 3 дървета стигат. Все пак трябва място и за растенията на събитието."
    За туй съм сложил 3.;) Почвам да си мисля, че ме тестваш.:) Под млекцата визирам козе и яйчица. Сори че не съм се изяснил.

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Баш, 3 възможни неща могат да се предават. С 2 се правят 2 стъпки, с болднатото - 3 стъпки. Играчът избира кое да ползва и предаде.
    Затова няма всичко възможно в сметките. Представен е един възможен вариант.

zaaasa харесва това.
  3. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз нещо да питам - всяко ниво се изпълнява, като предадеш съответното растение за да запълниш нивото. Да речем искам да почна с ментата - значи ако предам 4 пъти по 200 мента ще се запълнило ще се е качило нивото. Мога после да предам за някое друго - да речем 1200 орхидеи, мога пак да се върна на 4-ото, ама тоя път трябва да предам растение на събитието, после пак на 1 което е било с орхидеите - в смисъл не ми пречи да си редувам 2 госта докато свърша да речем мента и орхидеи и после да продължа с другите двама?

4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не можеш да предаваш 4 пъти на едно и също място, т.е. не предаваш до качване на нивото. Но иначе можеш да редуваш 2 животинчета. И после да се занимаваш с другите две.

zaaasa харесва това.
  5. БашФермер

БашФермер Генерал

пак не може да ми се избистри ама явно е от това, че кратуната ми още не може да се избистри от вчера :D явно пак ще чета. как само 3 неща, а по списък има и боровинки и не знам си какво

Люсиииииии ела ме светни, че голям батак ти казвам, как с тва минавам всичко

За изпълнението на всички задачи (не е единствения възможен вариант):
    Орхидея - 7200
    Близалка - 5280
    Балончест цвят - 7920
    Грах - 4800
    Хмел - 7200
    Хартиено цвете - 5280
    Мента - 4800
    Пинята цвете - 7920

без да ми трябват от другите растения написани във фая.

Последно редактирано от модератора: 23.1.18
    zaaasa харесва това.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Общо за минаване на ниво на едно от животинчетата са ти необходими 12 стъпки. С две от растенията ще имаш напредък 2 стъпки, с третото - 3. Играчът избира кое да ползва. Играчът решава по колко стъпки да прави.
    По-бързо ще стане 4 пъти по 3 стъпки, т.е. с растението, правещо 3 стъпки.
    А не 6 пъти по 2 стъпки.

Отделно дето трябва последователно "да обръщаш внимание" на 4-те животинчета.
    Това е.

zaaasa харесва това.
  7. БашФермер

БашФермер Генерал

оффффф, разбрах то е като самолетите и пише напреъка, а аз си мисля, че пише нива с 1,2 и 3....да са таковам в кратуната проста :D

разбрах аз, мерси. грешката е в стъпките при мен, че мисля, че са нива.
    сега ако някой ми пусне и 5000 мента :D да си купя от пазара

zaaasa харесва това.
  8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

При мен вече се появи, по 1500 пари. (Нямам за продаване, но пшеница, кресон и подобни шътнах и още ще шътна.)
    Баш, май ГГЗ те гони, а? Лек?

zaaasa харесва това.
  9. БашФермер

БашФермер Генерал

ще ме прощавате за многопостията ама днес явно аз съм с въпросите :D
    та тва яйце дом. любимец се дава като награда на всеки от куеста достигнал някво ниво в него, а от кутиите може да се спечели допълнително, така ли? да знам кви кутии да купувам

кво е тва в буркана? ако е зелева чорба... :wuerg: такова гнусно не употребявам

и фермата ми заприлича верно на от преди 8г ябълки, орехи, сливи, кокошки мътят, ангорски вълни....чудо :D :D :D :D

имам айчени дървета и за козе мляко с хиляди ама а де в основната ни едно, всичко е изпратено по сателитките, ще си гледам яйца с кокошки като първокласник :D

zaaasa, [[Fermerkaa]] и eva-mina харесват това.
  10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И аз не употребявам, ама не ми пречи да предложа.
    xD

Ми за яйцето никъде не прочетох, че можем да имаме по 1 на поле, по 1 във ферма. И го разбирам, че можем да имаме колкото докопаме. (И да - едно си спечелваме, а може да се падне от кутиите за 3 лг дето са, а също и обирането през 6 ч. на подаръчетата, след като придобием право да го правим.)

Последна редакция: 23.1.18
    zaaasa харесва това.
  11. БашФермер

БашФермер Генерал

ми то и аз така го разбирам ама да си питам....не че ще се пада нещо от тия кутии де, само лъжат с тях ама ще си пробвам късмета ще взема 20тина за проба да видя кво дава

люси, айде да те помоля за един тест. купи 100 кутии да видиш от 100 ще даде ли яйце или няма да даде. много ми е интересен %та вероятност.

zaaasa харесва това.
  12. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

бе муши аз ги сметнах 1800 орхидея кое е вярното

13. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

От Сандък с пинята - Цена 3ЛГ [​IMG] може да ти се падне.

Еййй поне не съм само аз, дето ще вадя оборите, тамън реших да не се излагам, че съм ги разкарала тия дървета :oops::oops:
    Аааа писала съм, по 1 на поле без пълнолунните :p

14. БашФермер

БашФермер Генерал

направи един тест, моля, че хич им нямам доверие

zaaasa харесва това.
  15. –divane-

Познай от 3 пъти без да налучкваш o_O

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ми чела-недочела съм явно, сори.
    И благодаря за светването.
    П.П. Пише, че може да се поставя на всички полета. Брой не е посочен.:p

Аз залагам на 1.

zaaasa и [[Fermerkaa]] харесват това.
  17. БашФермер

БашФермер Генерал

от 100 няма?

zaaasa харесва това.
  18. –divane-

Дамммм. Ма може утре да е друг процента знам ли.

19. БашФермер

БашФермер Генерал

абе муши, верно и аз изкарвам нещата по-малко ти да не си ги умножавала по 4?
    орхидея - 1800
    близалка - 1320
    бал. цвят - 1980
    грах - 1200
    хмел - 1800
    хар. цвете - 1320
    пинята цв. - 1980
    мента - 1200

някой бърка ама кой

zaaasa харесва това.
  20. БашФермер

БашФермер Генерал

значи утре пак ще те подсетя да пробваш, мерси много!

zaaasa харесва това.