Пинята парти

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 23.1.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. zorro58

zorro58 Главен болярин

цъкалката на цялата ферма ли ще действа или само на полето , на което сложиш

2. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

може да поръсиш със тор на мими дават 6 бройки , така ще ги сведеш до 67 дървета, но да си ги купиш не е скъпо - 100 ореха в магазина струват 45000 пенита, 100 ябълки 30000,сливите са 80000,черниците 102500.

Реших... първо правя носталгията и разсявам новите разтения на бахамата и после се захващам с пинятата. Надявам се съндъчетата да ми дадат пинята яйце ...:)

Последна редакция: 23.1.18
    zaaasa, mi6elina84 и 0246 харесват това.
  3. 0246

0246 Обитател

аааа, да, това не ми мина през ум. Мерси, мерси :) Пак ще се чудя дали да играя диамантеното ниво, де, но все пак - мерси за идеята :) Май е време да измислят някоя рецепта за намаляване времето и на дърветата в основната ферма

..koni.. и BUTTERFLAYS харесват това.
  4. terazinni

terazinni Напреднал

По мои сметки с по 50 дървета от видовете и с по 5 оранжеви обора за вълна и ангора трябва да се справя.

5. tani1980

tani1980 Полубог

Само дето дават по една вълна и ангора, а не по 2 както си мислиш.А пропускаш яйцата и козето мляко.

6. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Всичко е подготвено за Фермерска носталгия, чакам старта в 15 ч. утре.

zaaasa харесва това.
  7. terazinni

terazinni Напреднал

Определено нищо не си мисля, но със супер храна и бране в самото начало - става. Т.е. бера 2 пъти за 12 часа.:)

mushnuk харесва това.
  8. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

ябълките да щото са по 12 часа, но сливите орехите и черниците трябва да се наръсят втория път с дървесна тор - падат на 13 часа и аз ще ползвам само 50 но само за среброто , за златото ще сложа по 75 а за диаманта по 100 с дървесна тор - така ще спечеля време за да си играя пинятата.

zaaasa и sm0uk3r71 харесват това.
  9. tani1980

tani1980 Полубог

Добре, просто напомних.Не се впрягай моля.В бързината стават грешки и недоглеждане та затова...:)

10. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

глей как накачулих обори без да строяxDсамо от шкартото на загадачни и тайствениxDи за раздаване останахаxD

0246 харесва това.
  11. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Заредих по 50 дървета за 5-та задача сребро, после мисля да мина на 6-та с производствата и чак като свърша с тях ще се върна на 5-та злато и диамант ... носталгията ще ми вземе два дена, но ще сея на Бахама и определено на пазара ще съм клиент...:)
    Браво, на мен ми се наложи да направя два за стригане на овце отидоха ми 800 ценни дъски.

zaaasa и Az2 харесват това.
  12. terazinni

terazinni Напреднал

Добавих усмивчицата с цел да разбереш, че нямам зла мисъл.:) Както и да е. С млекцата също мисля да съм пестелив, по 3 дървета стигат. Все пак трябва място и за растенията на събитието.

13. Самардапа

Самардапа Главен болярин

вероятно сте отчели и това, че дърветата за козе мляко и яйца (без екстри) дават по 2бр

tani1980 и BUTTERFLAYS харесват това.
  14. terazinni

terazinni Напреднал

Хора, нали за това има Мими тор. :p

tani1980 харесва това.
  15. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

М...хххъ, те задължително са с мими тор...та да ги дордисаме на 4 броя...

zaaasa харесва това.
  16. tani1980

tani1980 Полубог

Даже и дървесната ще влезе в употреба при мен.

17. Самардапа

Самардапа Главен болярин

исках да помогна, ама ти бързаш.....ако дървото ти дава 2 и с Мими тор ти дава 4 утре ще си изненадан как 2 дървета не са достатъчни за да минеш дадено ниво (мислейки че ще дадат 6 и ще ти останат даже 2бр), изискващо 10бр...както и да е, няма да пиша повече, кой за каквото се сетил - сетил

18. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

И аз ще слагам пести се време, пък и имам доста събрана 1500
    Ама недей така, пиши за всички които четат има много хора дето не са се сетили че яйцата и млякото се ръсят с мими тор ще почетат и ще се радват, че имало кой да напише и да ги подсети. :)

zaaasa, ..koni.. и Самардапа харесват това.
  19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

13 ч.
    (35% по-малко с дървесна тор)

П.П. 30 обора за ангора и 28 за вълна съм наредила. И по 34 дървета, с Мими тор. Наложи ми се да направя доста производства, но имаше инструменти - направих. После - на влакчето (където са и отишли предишните, по 8 си оставям да имам, колкото за една менажерия.) Не ми се пипка много дни с тая задачка. Не съм решила още ще играя ли златното и диамантеното усилие с дърветата. Вероятно ще, СХ никога не е много и излишна.

Последна редакция: 23.1.18
    zaaasa и Az2 харесват това.
  20. БашФермер

БашФермер Генерал

понеже сега ставам и чета по диагонал да питам що в списъка с нужни стоки няма аспержи и царевица?

и всичката мента изкупихте еййй за мен не оставихте, трябва да включа сателитка на работен режим.

zaaasa харесва това.