Пинята парти

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 23.1.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

zaaasa, johnnie75 и juji харесват това.
  2. joujoujouj

joujoujouj Полубог

То хубаво, ама на мен пък не ми стана ясно защо е помощен?! Евент, като евент, а наградите не виждам да са в пряка зависимост с исканото за основния евент. Четох и отгоре-отгоре, четох и по-задълбочено, четох седнала, четох легнала...o_O:oops:

zaaasa, .water., MARV3000 и 8 други харесват това.
  3. 0246

0246 Обитател

И аз не схванах как е "помощен" евента. Съветвайте, моля - как се произвеждат 400 плода в основната ферма за 16 часа? Със 100 насадени дървета?!?

juji харесва това.
  4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

От 24ти до 31ви
    Поне на тест няма значение дали е дърво или обор.

zaaasa, juji и BUTTERFLAYS харесват това.
  5. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Първо чакаш да цъфнат после стартираш задачата и едва тогава береш...100 дървета дават по 4 броя общо точно 400.

zaaasa и juji харесват това.
  6. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Помощен беше предварителното заглавие. Сега си има свое.

juji харесва това.
  7. Самардапа

Самардапа Главен болярин

насаждаш по 50 дървета от исканите и когато са готови стартираш таймера на куеста....не си ли играл гастрономията?:)

juji и mi6elina84 харесват това.
  8. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Ще ни разбият от покупко-продажби... Това е, защото вчера се шегувах с кеша в джоба :)

zaaasa, juji, Пума~` и още 1 човек харесват това.
  9. xari_myri

xari_myri Ветеран

хубав евент но за хора със много свободно време:),можеше даго направят със по малко ресурси и растения но уви,аз го пропускам,на играещите успех

MARV3000 и juji харесват това.
  10. Az2

Az2 Напреднал

Да разбирам ли, че така нареченият "помощен" е независим и няма да се отрази на основния авент? Тоест, че може да бъде изигран до края и без "помощния"? Защото, не да се правя на разбирач, но иска доста ресурс и организация на фермата, а дава Носталгичен филм май-май-само. Има ли и други, които му се колебаят?

juji харесва това.
  11. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Аз ще се пробвам, дори насадих дърветата, и ще играя само за да взема Носталгичен филм, което ще рече че ще играя само 1во ниво на дадените задачи (т.е. сребро) за да ми отвори последната задача...а растенията за този куест, ако не достигат може да се отгледат докато се разсажда растенията за рождения ден.

juji, BUTTERFLAYS и Az2 харесват това.
  12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да, самостоятелен е.
    Наложи ми се да докупувам дървета, поне не са скъпи. Само ябълки имах достатъчно xD. Правих и производства... (Добре е, че в момента не изпитвам недостиг на инструменти.) Но не мога да пропусна нещо, даващо +% точки опит, нищо че във фермата ниво не гоня, но на бахама до 600 е много далеч. А и все още място за любимци има xD.
    (Пък и игра трябва да става.)

zaaasa, juji и Az2 харесват това.
  13. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

то хубаво ма що е на 13 часа:cry::eek:

juji харесва това.
  14. Az2

Az2 Напреднал

Точно това пресмятах и аз. Само среброто до шеста задача, а за нея ще се постарая. Имам нужното. :) От бенанитата и платината имам всичко. Радвам се, че и друг мисли като мен. :)

juji харесва това.
  15. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Подвеждащо ми се струва това предварително заглавие, но вероятно така е заложено от създателите на играта.

Правилно разбираш вече :) Ресурсът не е малък, трябва и да се осигури място главно за производствата на ангора и овча вълна (немного са собствениците на розови подобрения), но "филмът" си заслужава да се "гледа", макар и "прожекциите" да са на 13 часа.
    Ще обмисля решението си, но като взема предвид мързелуването си напоследък...ще ми се разсъхне мотиката май :oops:;)xD

juji и Az2 харесват това.
  16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да ни е гадно.
    xD

За овчата вълна и червеното върши по-добра работа. (Само двенки си имах, така се оказа.) Пък и който има розови - по колко броя ще има? Обикновено по 1-2. (Лично - нито едно розово производство нямам, не съм фен на производствата.)

zaaasa и juji харесват това.
  17. mi6elina84

mi6elina84 Guest

Щом като с растения от плевнята,стъпката ще е повече означава ли,че може и да не садим новото растение? Нещо ми е голяма каша :) :)

Аааа не,не става винаги.Сега пак прочетох

juji харесва това.
  18. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Не мисля да играя "помощния" куест. Сложили са го за разсейване да не можем да си садим мента и тем подобни. А и не ми се гледат толкова животни и произвеждат толкова ресурси. Аз не използвам совата и враната за повече точки, та върху това ли ще цъкам. Без мен. Поблазни ме храната, ама ще видя. Не съм решил.
    Новия домашен любимец ми харесва, ще се постарая поне за него да се преборя.

juji харесва това.
  19. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

За качване на едно ниво на всеки герой трябва да се направят 12 стъпки .... за всеки от героите има 12 задачи , всяка задача има 3 възможности - всеки си решава какво ще предава. На някои задачи и трите възможности са растение на евента така че няма да се мине без разсяване.

zaaasa, MARV3000, juji и още 1 човек харесват това.
  20. 0246

0246 Обитател

Да, аз по-скоро питах за други варианти, за които не знам. Не ми се купуват толкова дървета - явно ще пропусна някое и друго ниво

20-часови дървета с дървесна тор май стават точно за 16-часа - не може да се хване второ бране, според мен, дори и с техника

Последно редактирано от модератора: 23.1.18