Пинята парти

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 23.1.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Dionys

Dionys Кандидат за признание

По зле е и от Дянковата постна пица. :)

bubolina8 харесва това.
  2. dil1606

dil1606 Стажант

Вече е ок играта

3. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Изтрих ти кеша на акаунта.

само със супер тор ако садиш имаш шансове да успееш. 777 броя близалка ти трябват за Катсилвания Джоунс и 1155 броя пинята цвете. Имаш засадени и близалки... Ако прежалиш някой лг за сандък с пинята може да ти се падне от него лакомство или направо да си купиш за 8 лг едно лакомство. Ще ти намали исканите бройки за близалките от 777 на 660 и на пинята цветето от 1155 на 990.

4. bubolina8

bubolina8 Комисар

Реда ще го взема ,но нямам Пинията бъф.И само 7 минути няма да ми стигнат да си отворя последния подарък.

Последна редакция: 31.1.18
  5. baiete

baiete Болярин

От последния подарък 1 соколче кацна на полянката :)

[[Fermerkaa]] и .TAINNA. харесват това.
  6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Блазе ти :) На мен само глупости. Надявах се на лъв или нещо, което нямам ама нейсе :( Друг път ;)
    Да се менкаме даваш лъв, давам жираф xD

Последна редакция: 31.1.18
    [[Fermerkaa]], Самардапа и baiete харесват това.
  7. baiete

baiete Болярин

То хубаво да го менкам ма ще останат моите гадинки без цар :p

.TAINNA., [[Fermerkaa]], bubolina8 и още 1 човек харесват това.
  8. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Менкайте си вие:D......аз какво да менкам , като от 2 дни само пенита и тук там за цвят малко тор или монетки :cry:....чак ме е яд да ги събирам тия измислени кутии...като при другите.....събираш, събираш и като почнеш да ги отваряш само нищожни награди. Само кутиите за храна и пълнолунните ми допадат, защото за храната няма как да шикалкавят, а пълнолунните дават сандъци с инструменти.

.TAINNA., mianst и baiete харесват това.
  9. bubolina8

bubolina8 Комисар

А при мен само супер тор

10. фермерчетовики

фермерчетовики Професионалист

При мен най-после кутиите дадоха нещо на което да се зарадвам:D:D:D .Имам си вече Клетка за диви антилопи:music::music::music:.

malkata_ice и fermer4etoo1970 харесват това.
  11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А аз приключих със 120 хил. мп.
    (Но се радвам, че при мен не доприпкаха антилопи, имам цяло стадо. Както друг играч преди време беше казал - боклукът за един е богатство за друг.)

12. biberon4o25

biberon4o25 Активен автор

отделение за охлюви :music:

на пит я имаш само ми напомни

[[Fermerkaa]] и bubolina8 харесват това.
  13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ето и аз да се похваля. Без нито едно хари!
    А от последното съндъче - 10 фермерски монети.
    На някой изобщо падал ли му се е лъв, жираф, супер храна, нещо?

14. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Успях, сред като похарчих десетина млн. МП и благодарение на Вас добри хора, които ми помогнахте с ЯМЧ, взех реда и завърщих евента докрай...Благодаря !!!

bubolina8 харесва това.
  15. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

На една ферма ми даде лъв от новите, на другата охлюв, а СХ и ФМ доста пъти.
    Но ти ме изненада, все се оплакваш, а си приключил нацяло, явно само разлаваш кучетатаxD.

KARAKONJO харесва това.
  16. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ако не беше толкова много дни събитието нямаше да успея. Осен 4 вида цветенца доста пъти садих на 3 полета хмел, мента и орхидеи, а за грахта си помогнах +1 от плашилата.
    "Помощния" куест го докарах 1 задача до злато, 2 изцяло, 3 до злато 4 изцяло а 5 и 6 с времето дори не съм ги започвал.
    Обикновени и фермерски монети, тор, 1 червен обор за мечки 1 път парти врътки и 1 път обикновени.

17. dil1606

dil1606 Стажант

Благодаря, за съжаление не успях, нещо не си направих правилно сметка, а и съм на работа и за 5 мин. изпуснах играта.

18. elince77

elince77 Кандидат за признание

В последния момент взех реда и цъкалките. Много съм щастлива, защото редът си заслужаваше. Хубаво, че имах супер тор. А Фермерската носталгия изобщо не започнах. Нямах достатъчно продукти за този куест, особено това с обирането за време .... абсурд!

19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

СХ - 3 пъти, т.е. 30 броя.

20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

На мен любимеца също ми снесе съднъче с 2 безплатни и 1 парти врътка, дано си отсане така.