Пинята парти

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 23.1.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

За днес от подаръците - 30 броя тор и червени мечки.
    А гостите - 3 са на 6 ниво вече, 1 на 3 - мишката - не си давам много зор да отглеждам хартиено цвете, може за нощес да насадя от него, в момента на основната ферма съм засял мента и орхидеи, на острова балончета. А може да го карам с по 2 стъпки и да предавам където мога само от балончестия цвят, нищо че е повече растение, по-добре повече от 1 растение отколкото друго, ама за доста повече време.

Последна редакция: 27.1.18
  2. dedoto

dedoto Адмирал

ИГРАИ смело при мен остана 1 гост последните 3 нива и си беше отключен и вече редчето съм наредил

procter и mushnuk харесват това.
  3. ka-linka

ka-linka Пазител

не съм се отказала, играя, разбира се
    благодаря ти, дано и при мен се случат така нещата
    хубава вечер!

4. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Само да ти напомня,че от понеделник започва Фрапето, ако решиш да го играеш. Ще ти останат само две поленца за "балончестия"! Четейки, до къде си стигнал,ще ти е трудно да го завършиш на две полета.Още повече пък и на две стъпки...

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Споко, ще предаваш сега ту в едната, ту в другата. Накрая ще се отключи оставащият гост, не се притеснявай. Бучкай там, ще се получат нещата.

.TAINNA. харесва това.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

При предишното подобно събитие (Щура въртележка) играх с 2 растения. Тогава мислех, че е по-бързо, по-ефективно. Но не се оказа така. Че този път играх с 4-те, въпреки че ми идваше в повече следенето на различните времена на растеж.

.TAINNA. харесва това.
  7. Самардапа

Самардапа Главен болярин

За мен най-лесно беше да отглеждам 1 растение на всички полета, през деня отглеждах тези по 5 и 6ч, а през нощта - останалите. Не ми беше проблем да ги следя, защото веднага изигравах получената реколта и си оставях аванс около 1000бр да мога да ги насадя отново.Аз приключих около 11.00ч днес и сега събирам само кутиите.

.TAINNA. и procter харесват това.
  8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Нямам намерение като някой да го въртя фрапето по 2-3 път. И веднъж ми стига. Искам основно реда и цъкалките.
    При положение че няма да има друго като награди по пътя на тръбите освен монети със звезди, няма да си давам голям зор. Така че ще си садя цветята за пинятата, пък колкото толкова. При фрапето няма за къде да тичам всичко е в магазина когато искам тогава ще си ги взема нещата.

Последна редакция: 27.1.18
  9. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Щом казваш!

.TAINNA., -dd76- и milkoga1 харесват това.
  10. milkoga1

milkoga1 Господар

xD Кратко, точно и ясно....

.TAINNA., -dd76- и DILQNADELI харесват това.
  11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Днес 50 000 пенита, нощес не помня какво беше. И 4 герои са на 5 ниво, котето на 8, гъската на 10, щрауса почти на 7 - за 1 тройно деление ми трябва пинята цветенце. И има още над 24 часа, та има време да ги направя на 9-о . Мисля да не си давам зор - само котето ще го играя докрая - заради последната цъкалка. Другите ги зарязвам. Така ще съм видял и всички пиняти. :)

eva-mina харесва това.
  12. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Ооо... Приключих. Още един ред в небесната градина вързах. Досадно събитие беше туй. Сей, жъни,... луд стани! Остава да набуча цвъкчетата и кошарите да видя какво ще се пръкне от тях, но едва ли ще е нещо радващо изтощената ми душа. От подаръците също досега нищо, което да ми задържи особено вниманието, но ще си ги обирам до края. Кярът си е чиста аванта, колкото и мизерен да е. :p

.TAINNA., bubolina8, procter и 4 други харесват това.
  13. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Някой, ако има идлишно ЯМЧ - да помага, моля, това ми е шанса за реда.Ника е същия - SKATAVKATA - Благодаря предварително !
    Ако няма - зцраве и успехи !

14. p_janeta

p_janeta Старейшина

Извинявай, сега прочетох. Дано не съм закъсняла. Провери си килера.

15. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

34 000 монетки и сега 18 броя супер тор. Вече съм на 3 ниво на подаръците. Като гледам някаква разлика с шанса да се падне обор, без значение какъв между 1 и някое друго ниво е нулева.

16. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Завърших всичко. Споделям малко опит за храненето на гостите. Не е задължително да се дават различни цветя и продукти. Допираш мишката до това, което се иска и показва от кое ще напълни лентата повече. Лентата може да се пълни само с един от исканите продукти или едно от исканите цветя. От някои неща имах повече, от други нямах, затова пълних с каквото имам от исканото. Почти не съм купувала продукти от пазара. Даже в края растенията за евента не ги садих всички. Направих много от 2 или 3 от исканите за следващите стъпки и го давах. При мен беше балончест цвят 7500, близалка 2500 и хартиено 2500. Вдигах нивото на гостите едновременно, следих какво ще ми иска за следващо ниво и садих едно или две от растенията, които се искат при всички 4 гости. Малко замотах обяснението. Дано сте ме разбрали :) Хранете гостите с каквото имате, но внимавайте да не останете без семена ;)

procter, restoи3, Пума~` и още 1 човек харесват това.
  17. Пума~`

Пума~` Ветеран

и аз приключих :)

.TAINNA., nova910, procter и още 1 човек харесват това.
  18. baiete

baiete Болярин

От подаръците до сега само обор за лъвове , чакам жирафа да се пръкне :)

Последна редакция: 31.1.18
    .TAINNA., procter, restoи3 и 4 други харесват това.
  19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Пенита, фермерски монети, супер тор, супер храна, парти врътки, дървесна тор, купон пом. техника и цели 3х червени слонове. Това е досега при мен.

Не си ли взе от фермерския магазин? Или да се пръкне е друго?xD

procter, restoи3 и baiete харесват това.
  20. amira

amira Обитател

При мен най-доброто е антилопа, крокодил и 10 СХ.

procter и restoи3 харесват това.