Парти мишки в Новогодишната нощ

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Mrs.Capricorn, Dec 23, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Не, трябва първо да отвориш кактуса.

2. baiete

baiete Болярин

Ще го играя 6 дни са напълно достатъчни да се съберат предмети те , от тях 3 дни с комбайн мисля , че няма никакъв проблем . Аз лично мелницата мисля да я пусна да работи от 2 ден . Всичко имам без селекцията но ще ги направя , а ако не смогна има пазар . Успех на всички които ще играят ! ;)

Last edited: Dec 28, 2014
    ruf4444 likes this.
  3. dididin

dididin Младши експерт

благодаря

4. bilq76

bilq76 Познавач

от колко часа ще започне утре събитието, че нещо не откривам час :oops:, предполагам от 15ч., ако го пише някъде се извинявам предварително просто не го виждам:sleepy:

видях го извинявам се :D весели празници!

Last edited: Dec 28, 2014
  5. irina1952

irina1952 Прохождащ

Не може да се а ктивира хибискуса преди кактуса

6. xari_myri

xari_myri Ветеран

не;)

7. ruf4444

ruf4444 Прохождащ

Мисля, че не!

8. фермерчетовики

фермерчетовики Професионалист

Времето за изработка на мишите ракети наистина ли е час и половина?

9. Привет, да.

10. cochonou95

cochonou95 Подрастващ автор

Този ивент като гледам е мислен за играчите от по-високите нива. Малките нива (имам предвид съвсем малките) могат да играят само за сребро, защото мишите ракети се произвеждат в мелницата на Бахамарама.
    Това поне позволява на решилите да го играят да си произвеждат супер-храна и продукта за събитието едновременно.

11. _Gem_

_Gem_ Младши експерт

Тази "идея" отдавна е разработена и предложена на организаторите на играта. Препоръчвам ти повечко да четеш в стария форум. Там има няколко тома информация за стратегии, предложения, анкети и пр.
    Накратко повече чети, по-малко пиши!
    Лека вечер!

12. venila

venila Подрастващ автор

Имам проблем. Бях заредила две миши ракети и бях засадила цв. фойерверки и всичко изчезна.Няма нищо . Сега заредих отново всичко.Моля, да проверите какво е станало и какво ще стане с изчезналите ми неща и със забавянето на разстенията.ID 37293018

13. zwezdi4ka

Шансът за различните обори е същия, както при предишното пускане на тайнствените дървета и загадъчния обор. Не е правена промяна.

14. zwezdi4ka

Ресурсите не са отразени като използвани , останали са си в плевнята.

15. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Тц, тц, тц! Че ако всички вземем само да четем, хич без да пишем, то няма да има какво да се чете! ;)

По темата - смятам да започна евента. Няма да бързам със селекциите, защото не знам колко ще играя по празниците. До където го изкарам. На всички пожелавам приятно посрещане на Новата година и дано е по - незабравима и от изминалата!

SULIO_PULIO1972 likes this.
  16. Привет, старият форум не е достъпен вече от доста време. Приятна вечер!

17. venila

venila Подрастващ автор

Благодаря за информацията.

18. -мимито-

-мимито- Подрастващ автор

обяснете ми как времето за 61 ракети е час и половина.

19. MARV3000

MARV3000 Ветеран

1 се прави за час и половина. Всичките 61 стават за 91 часа и половина

20. -Georgi2-

-Georgi2- Прохождащ

И как да си купим хибискус като го няма?

Thread Status:
Not open for further replies.