Парти билети и какво ни се падна

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от tutifruti9 на 15.4.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. BUTTERFLAYS

  BUTTERFLAYS Пазител

  На мен същите неща ми се падаха ....извъртях 50 /да не са и повече/ врътки и тъкмо мислех да се отказвам то взе че се падна.
   
 2. mushnuk

  mushnuk Жива легенда

  Едничка врътка ми остана :oops:, не ми се купуват, да има лг за нафта за комбайна. Ще почакам - и врътки ще се съберат,
  и предметчето все ще падне в мрежите ми.
   
  BUTTERFLAYS харесва това.
 3. BUTTERFLAYS

  BUTTERFLAYS Пазител

  По-добре така, че сега са се стиснали да ни изцедят...
   
 4. fermer4etoo1970

  fermer4etoo1970 Адмирал

  Имам чувството, че различно колело въртим. На моето даже не се появява като възможност...
   
  gradinar4eto харесва това.
 5. BUTTERFLAYS

  BUTTERFLAYS Пазител

  Как няма да ти се струва като изведнъж всичко изчезна и промоцията на парти билети и новия предмет....:eek: Може да е било бъг и да е било планувано всичко за утре....затова и го нямаме официални.
   
 6. mushnuk

  mushnuk Жива легенда

  По погрешка го били пуснали заедно с разпродажбата. Утре вече по план ще бъде.
   
 7. fermer4etoo1970

  fermer4etoo1970 Адмирал

  Значи напразно въртях 30-40 пъти колелото?! Ей сега, ако бях от по-нервните, щеше да е точния момент да наредя БП... Не, че в случая не заслужава де, ама ми е вече Коледно - прощавам тази врътка с врътките...
   
  gradinar4eto харесва това.
 8. БашФермер

  БашФермер Генерал

  сега да мине син да види колко врътки сме извъртяли да си вземе калпавите награди, дето обрах половината жълти обори, ако искате и снимка ще сложа какво съм взел и да си ни върне врътките. никой нямаше да иде да върти ако пак не беше тяхната грешка, ЗА КОЕТО НИЕ НЯМАМЕ ВИНА!!!! да мине син и да каже, ако трябва да пишем на съпорт и да минават с парцала да си вземат разни мехлеми, жълти обори и един куп простотии.

  като ще е утре по план защо сега ни взеха врътките, сега какво беше - тренировка?!?!?!? не можеше ли утре да си въртим?!?!?

  след като нещо е пуснато в играта ние няма как да знаем дали е грешка или не. за мен тази нова тенденция на "грешките" е абсолютно целенасочена!!! за да може да се лъжем и после да купуваме като се занулим по време на ТЯХНИТЕ грешки!!!

  ако ще го караме на проба-грешка и трябва да гадаем кое е истинско кое не, кое е днес и кое утре да оставят един телефон за гореща връзка при всеки излезнал часовник в играта да звъним и да питаме аджеба има ли събитие или някой спеейки си чопли в носа!!!!
   
  Последно редактирано от модератора: 5.12.17
  BUTTERFLAYS харесва това.
 9. fermer4etoo1970

  fermer4etoo1970 Адмирал

  Прав си! И на мен ми се паднаха все едни жалки награди, но както казах - да влачат! Утре ще си купя още 200 за да ги накажа :)
   
  gradinar4eto харесва това.
 10. БашФермер

  БашФермер Генерал

  не е проблем във врътките, аз малко въртях само 15 и викам спирам после ще въртя пак. не съм за 15 врътки въпроса е принципен. стана тенденциозно да се правят такива грешки ЗА НАША СМЕТКА! и никой не поема отговорност за това, никой по никакъв начин не компенсира играчите. значи някой си е бъркал в носа и кой виновен - ние! никъде в ОУП не пише, че за да играеш играта трябва да си обвързан с форума й. може спокойно да си играеш и без да четеш тук инфото. няма по-официална информация от това да се появи часовник в играта, това е сигнала за започване на нещо ново и дори да не си минал от тук за да четеш започваш да играеш новото събитие. така, че и оправданието, че няма официално също не е оправдание, защото часовника беше факт. аз днес не съм минавал да чета форума, не съм и длъжен в крайна сметка, та в момента съм излъган от БП и трябва да се съобразят с недоволните излъгани потребители.
   
  tani1980, BUTTERFLAYS, mushnuk и още 1 човек харесват това.
 11. БашФермер

  БашФермер Генерал

  Муши, ти от къде разбра, че утре е по план?!?! защото ако в някой чужд календар събитието е факт, то значи, че не само БП са за бой, а и нашите сини, защото в нашия календар няма такова събитие ни за утре, ни за други ден.
   
 12. mushnuk

  mushnuk Жива легенда

  В три чуждуезични форума надникнах, и в трите пишеше начало 5.12.
   
  БашФермер харесва това.
 13. БашФермер

  БашФермер Генерал

  е в нашия няма, значи сме излъгани и от тук и от там.
  да дойде син да дам айди и да мине да ми изтрие всичко спечелено от колелото е периода на "новото събитие" и да си ми даде врътките.
   
 14. mushnuk

  mushnuk Жива легенда

  Вече и при нас има инфо.
  8)
   
 15. БашФермер

  БашФермер Генерал

  колко удобно, пак тихичко всичко се коригира, но някой да дойде тук да отговори- няма!
   
 16. mechopuh78

  mechopuh78 Guest

 17. БашФермер

  БашФермер Генерал

  ако искат могат да дойдат да ми се скарат за многопостията :mad:

  ти пък от къде изкочи....от 30 мин стоиш на дувара сега събра смелост...и както винаги тихичко замаза календара ама да вземеш отношение по въпроса не ти стиска.

  и тук да повдигна темата от вчера. Лю, като имаш време тази вечер или утре да видим кво ще правим с поредните лъжи.
   
  Последно редактирано от модератора: 5.12.17
  DILQNADELI харесва това.
 18. –divane-

  –divane- Team Leader Team Farmerama BG

  Попитах, но едва ли днес ще има отговор.
   
 19. БашФермер

  БашФермер Генерал

  добре ще изчакаме, въпроса е не само да се пита, а да се настоява, защото определено вече си мисля, че тези "грешки" са съвсем целенасочени и са насочени в наш ущърб. след като могат да правят безброй грешки би следвало да се научат и да носят отговорност за тях. въпрос към по-горните от теб - по какъв начин ще докажат, че вчера това не беше целенасочено да почнем да въртим, в един момент предмета да изчезне, без предупреждение и като не си видял продължаваш да въртиш вместо да си чакаш събитието? ако ми докажат, че не е нарочно ок, ама ако не могат да си вземат жълтите обори и да си ни връщат врътките.
   
  dadi19501 харесва това.
 20. –divane-

  –divane- Team Leader Team Farmerama BG

  Които желае може да пише на съпорт, от там ще съдействат.
   
  BUTTERFLAYS харесва това.