Парти билети и какво ни се падна

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by tutifruti9, Apr 15, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. .water.

.water. Обсебен

Муши какво ще рече 200% аз ударих преди малко ама за 12 часа.

fermer4etoo1970 and milena7004 like this.
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Зависи какво 200% си ударила - ако е като моето (и то е за 12 ч.) е за реколтата, т.е. всичко береш тройно. Но може и да е 200% повече точки опит.
    (Ако си ударила това за реколтата - огледай на полета, дървета, обори какви бройки ти показва, ще разбереш каква е файдата.)

3. .water.

.water. Обсебен

На мрачното поле ми показва 8 бройки ехааааааа супер благодаря Муши жива и здрава да си.Дърветата по 12 бройки.

[[Fermerkaa]] likes this.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

На пълнолунното по се кефя на 3-те тинести чудовища от едно оборче, а за баха куеста ще изръся СТ и растенията ще станат раз-два, без бонуса не бих харчила СТ.

5. .water.

.water. Обсебен

Дааааа за това мислех и аз кралицата беше щедра мога да прежаля малко супер торчица.

6. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

Лелеее, супер! Как излови толкова пилета? xDПри мен даже не иска да се покаже на колелото :mad:

7. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Всичките са от парти врътки с изключение на едно, то е от обикновенните ... имам синята лагуна, която дава парти билет, обирам всички парти билети от читалището а точно тези ги хванах повреме на карнавала, тогава пуснаха новия предмет митичен дракон ... използвах монетите, които хванах с кошницата /а те бяха мнооого / да си купя партита от фермерския магазин и да въртя колелото ...повреме на промоция шанса се увеличава защото по-старите предмети сепоказват по често.

eva-mina likes this.
  8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Вече не смея да въртя колелото - страх ме хвана направо. Поредниата праскова XXL прескочи така нужната ми птича къщуерка и спря на праскоwата.. Ма стига вече с тея праскови, върнете рецептите, или розови обори, или гинко или златно дърво. Просто ги сложете по-нарядко. Имам 7 ъпгрейда. Някой ми беше обещал на ПиТ да ми даде основа, ама как да си поискам цели 7. Неудобно е.

Last edited: Aug 1, 2017
    ..koni.. likes this.
  9. biberon4o25

biberon4o25 Активен автор

драсни на пит едно лично имаш 7 основи

.water. likes this.
  10. БашФермер

БашФермер Генерал

30 билета бяха нужни за да целна пегаса, но пък взех дота други хубави неща и ми се падна 100% плевня за 24ч
    Нещата на лунния куест вече са готови и се мелят в мелницата, но пък ще ми дойде добре да си набавя бройки от останалите растения от пълнолунието.

11. The.Farm

The.Farm Болярин

Мухаха, мистър Пинки е величайший злодей, муха... мухахаха... мухахахахаха

Снимката нарочно я направих панорамна да се видят мангите ми и яхтите също :p
    П.п. По дяволите, пак ще трябва да я обновявам, вече са с 1 милка повече, е писна ми...

Last edited: Aug 16, 2017
  12. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Фукльо ......xDxDxD

..koni.., The.Farm and [[Fermerkaa]] like this.
  13. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Хм, хм...а можеше и по-! Та ако и капакът на кофчежето ти не може да се затваря, без колебание ще се омъжа за теб, разбира се по.....любOФФ ;):p

14. The.Farm

The.Farm Болярин

Какво-о-о... Хироко, нима твърдиш че има и по богати от мен!? Мечовете ми, веднага-а... Късия и дългия, да.
    Ще си направя сепуко и харакири едновременно.

Не ще го понеса някой да е повече от мен,
    Торанага Сама...
    японски бизнесмен

Last edited: Aug 16, 2017
    лудакрава1 likes this.
  15. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

16. elince77

elince77 Кандидат за признание

Все нямам късмет с това колело - супер тор, звездички и т.н. Най-интересното, което ми се е падало, е Митичен феникс и Митичен еднорог.

17. seduction12

seduction12 Младши експерт

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Last edited: Sep 24, 2017
  18. katrin

katrin Прохождащ

Здравейте
    Къде мога да прочета за митичните пегас,феникс,еднорог....и ,ако има и други

19. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

20. katrin

katrin Прохождащ