Пазар

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от .water. на 22.2.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ей ги и ябълките, за които Биля споменава (съвсем прясна оферта):

.water. харесва това.
  2. .water.

.water. Обсебен

Току-що ми позволи да дам оферта 750парички за ябълка.

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

При мен няма промяна все още :cry:. (Дано поетапно оправят нещата, ще пробвам отново след някакво време.)

4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Проблема с цените на плодовете трябва да е отстранен, но отново е възможно да отнеме до 40 мин, за нормализиране при всички.

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Отново с Хром вече е наред, но с Модзила - не. (Почистих кеша на браузъра и на флаша, не помогна.) Нямам обяснение защо е така.

П.П. Слава богу - вече и с Модзила е ОК.

Последна редакция: 23.2.17
  6. Кирето

Кирето Прохождащ

сега май стана същия проблем, но с цените на животните

7. –divane-

Не виждам подобен проблем, поне при мен. Ще е хубаво да оставяте малко повече информация, какво се опитваш да продадеш на каква цена, какво имаш като оферти на пазара и от колко време, снимка също ще свърши работа, както и ид, за да влезем и проверим. Така само с май има проблем, нищо не ни говори, колкото повече се налага да разпитваме, толкова повече време се губи докато потвърдим проблем и го предадем на горе.

8. zorro58

zorro58 Главен болярин

оправете си играта , непрекъснато забива , нито може да се обере , ни засее , дори и с техника

9. xari_myri

xari_myri Ветеран

пак има проблем със пазара,сега е при животните немога да продавам на висока цена пример със ашолотала на пазара е 98 хил а аз мога наи много на 5хил даго продам-44877738

10. ралицаник

ралицаник Кандидат за признание

и при мен проблемът се премести при животните,напр. ашалотъл се продава за 75384,а аз мога максимум за 6136 ID53479677

11. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

При мен поблемът с ябълките все още не е оправен-но има малка разлика от сутринта.В момента най-ниската цена на пазара е-271-а най високата е -608 МП.А аз най-много мога да ги продам за 549.45.ID48359642

12. Dobeva

Dobeva Подрастващ автор

Проблемът с ябълките си стои при мен - на пазара пресни оферти от 340 до 587,
    най-висока оферта за моя милост - 105
    Що така не ми харесват ябълките, много са си хубави пък

13. arlina2

arlina2 Прохождащ

И аз имам подобен проблем, но ми дава най-много до 90

14. –divane-

Вече е наред и при двамата
    Това по скоро се дължи на по-ниските цени които се пускат все пак предложенията на 608 са на 4 часа, а до колкото имам спомен максимална цена се сменяше на 30 мин.
    ид?

15. arlina2

arlina2 Прохождащ

ID: 54660695 с Бъза ми същия проблем като с ябълките

16. –divane-

Предадено на колегите.

17. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Благодаря за отговора

18. –divane-

o_Oo_Oo_Oo_Oo_O
    Пуска ме да дам 159 139, максималната при теб 154 478
    2.png

19. pgpr167

pgpr167 Прохождащ

Проблемът с цените е при повече играчи. Трябва ли всички да си даваме ИД-то?

20. xari_myri

xari_myri Ветеран

тЕсега гледах повече от 5 хиляди не мърда.при всеки влизане ми дава различни цени ошашавих се вече и за днес се отказвам лека вечер