Пазар за плодове 2

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Feb 8, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Да, нещо хубаво е видяло бял свят :), ама бананите им се е досвидяло да понамалят :(

Вадете дърветата! - някой се изкряска и видове всякакви от менюто изпляска...

ПредметЦена Могат да се
    получат от:
    Полета, от които
    ще изскачат
    при обиране:
    При обиране на:След края ще
    се обменят за:
    Чуден плод
    1 ЛГ-При обиране
    -Подаръци
    -Различни пакети в Магазина
    -основно
    -пусто
    -горска
    -бахамарама
    -дъждовна гора
    - дървета50 МП + 50 ТО

Дано няма после драма - от 3 полета с карамфили де са плодчетата мили?!

2. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

А на бас че ще има .... :p

joujoujouj likes this.
  3. .water.

.water. Обсебен

Сега да попитам има ли лимит колко кошници да пълниш освен разбира се да е в рамките на евента?

4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И прахта от вълшебните дървета изтупайте и някъде на полето ги натрупайте.
    ;)

П.П. Що не вземат да пуснат ден на дърветата? Мноооого отдавна не е имало, моментът е много подходящ.

маринката74 likes this.
  5. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Като предния пазар на плодове е.Точно 46 броя и тая горница се губи,но не може да натиснеш 47 и да изгубиш по голяма горница.
    Вълшебното ще дава само ТО.

ПП:поне по предварителни данни и тестове.

Kid_Rock likes this.
  6. .water.

.water. Обсебен

Нали в началото на всеки месец магазина се рестартира при мен супер храната е разпродадена .Някой ще ми обясни ли защо?

7. -niksan-

-niksan- Обсебен

Може и без да събираш Чуден плод,да предаваш само дървета който омаш събрани.
    Не плаши народа с дърветата да слагат:sleepy:
    Закачка:p

8. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

id, за да погледнем?

9. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

Няма въобще да си барам градините. Каквото пусне, мерси.
    Гледат тези подаръци от пълнолуние, с тези монетки предполагам си купуваме еднократен подарък на случаен принцип. Може да има Цербер , може и да няма. Така ли е ?

10. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Можеш да получиш растение, плод или животно, но не и предмет
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Кутии-с-награди.14577/

11. joujoujouj

joujoujouj Полубог

:eek: ти пък сега! Мислиш ли, че обичам да губя басове?! ;)

Моооже, ама ако ми кажеш кое дърво (освен някои бахамски) дава плод за 400 МП :music:(всяко спестено пени за пишман търговци, като мен, е добре дошло :))

12. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Все да питам и все ме домързява да пиша, но предвид че в този ивент е важна стойността на плодовете от дърветата мисля да се "престраша".
    Та, като отворя инвентара и почна да си избирам дървета за подреждане има опции за подредба по стойност, добив ТО, ниво и т.н.
    Обаче! Когато ги подредя по стойност в случая захарният клен трябва да е най-отпред или най-отзад (зависи по възходящ или низходящ ред е подредбата - не знам).
    Да, ама не! Би трябвало тогава най-отпред (или отзад) да е клена, но е ракитника.
    И да, имам наличен клен в инвентара.
    Та, моля някой да ме "светне" къде бъркам. :)

13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не съм разбрала в инвентара какво разбират под Стойност и подреждане по нея. Другото е ясно, но не върши работа в случая.
    За това, което те интересува, работи подредбата по стойност в Плевнята. Ама оттам не можеш да вадиш дървета xD.

nefertiti and [[Fermerkaa]] like this.
  14. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Това имам предвид и аз. Сега като подреждах дървета, защото подреждах от последните към първите, видях че вида на "най-стойностните" дървета се сменя в зависимост от количеството поставени от даден вид дървета.
    Примерно имам 20 ягодови дървета, за които се счита че са с най-голяма стойност, слагам 10 от тях и тогава като отворя инвентара дърветата с най-голяма стойност са други, примерно 5 мушмули.
    Може би изчислява че ако сложа всичките 20 ягодови дървета ще получа по-голяма стойност плодове, отколкото ако сложа 5-те мушмули. -.-
    П.П. От плевнята е лесно да, но на горската поляна няма плевня. И става по-сложно. :eek:

15. фермерчетовики

фермерчетовики Професионалист

Ти ако ги подреждаш в инвентара ще ти ги подрежда според броя дървета които имаш. Трябва в хамбара да гледаш за да ти ги подреди клена на първо място.
    П.П. Извинявай то и аз чел не до чел отговорих. И при мен ги подреждаше както си иска в инвентара. Имах над 100 Клена и нито един от другите видове с повече от 15 бр и пак не ми го постави на първо място.

Last edited: Feb 8, 2017
    маринката74 likes this.
  16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ако избереш подреждане по брой ще ги постави.
    А за подреждането по стойност - може би не е довършено още, само е предвидено като възможност за в бъдеще.

17. milkoga1

milkoga1 Господар

Уф,добре че съм посял дървенца,да не бутам нищо,че голямо наместване после тряба.xD

18. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Значи ако съм разбрал правилно - може да предадеш 46 кошници за цялото събитие - без значение какви са или по 46 от всеки вид кощница. Мен не ме е грижа дали ще загубя остатък и тем подобни. Имам много плодове и не ми пука че ще иде халос, работата е да не се мина, и ако предам 46 кошници за по 8 монети всяка да взема повече, отколкото ако предам по 46 от най - малките и взема само някакви мизерни 46 монети. Трябват ми много, не заради смотаната храна, за мен са важни дърветата. И по 2, и по 1, но първо тея по 2, че нямам от тях нито едно.

yiн☯ likes this.
  19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Можеш да направиш неограничен брой доставки от всеки вид. Само дето всяка следваща става по-дебела, т.е. искат се все повече и повече плодове.

лудакрава1 likes this.
  20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аха значи след 46 кошници от вид L да речем няма да иска по - голяма стойност - просто същата стойност. Не съм участвал в предното подобно събити и незнам, затова.