ПРОБЛЕМ С КИНОТО

Discussion in 'Архив на Помощ' started by rosen__pz1637, Nov 14, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. tanyamery

tanyamery Адмирал

При мен от 2-3 дена излиза задача за изпълнение , но уви не се стартира *ТАМЪН ТИ СЕ СТОПЛИ ДУШИЧКАТА И НА БИТПОЙНТА МУ ИЗГАРЯ ЖИЧКАТА*.

-галатея- likes this.
  2. LadySissy

LadySissy Подрастващ автор

току що гледах филм в киното, но не получих точки за това. ще проверители?

ид 25170255

3. adibobi

adibobi Напреднал

adibobi ID: 19657210 - три пъти гледах филм на уницеф за едно момиче което си направи прожектор за филм и не ми се начислиха точките за филмите - и за трите

4. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

при мен проблема е по-гаден;
    дава ми задача, изпълнявам я и като започне да се върти да ми каже, че е готово и забравя да спре:mad:и така не можах да стигна до точките:mad::mad::mad:

5. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Учудвам се че все още някой разчита да гледа клип,сигурно от половин година не съм опитвал :)

6. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

след толкова много копане се полага и малко почивкаxDxDxDхората отиват на островите да отдъхнат, а ние и там копаме:mad:едното кино ни остава, но там пък ядове:(

7. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Обзалагам се че като опрем до единия есемес там няма никакви проблеми :),едва ли ще изпише че няма да ти вземат парите,уж нов "герой" сложиха пък пак същите номера :)

8. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

за съжаление мноооого си прав:(всичко опира до реалните пари:(

9. miro-6262-

miro-6262- Прохождащ

Здравейте,може ли някой да ми каже какво става с киното:(нищо не разбирам ?????????:(:(:(:(БЛАГОДАРЯ!!!!!!

10. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

какво има за разбиране:(няма киноооооооооооооо:mad:

nefertiti likes this.
  11. nefertiti

nefertiti Активен автор

нито на Мозила нито където и да е не става, кино няма, как някои гледат не знам. нека модераторите да вземат че за кажат нещо...

киноооооооооооо нямаааааааааааа..........

Last edited by moderator: Dec 10, 2014
  12. alekxrashkov

alekxrashkov Прохождащ

Гледам кино всеки ден ,обаче ефект никакъв!!!Няма пари!!Моля,бих те ли проверили?Благодаря.ID 43081865

13. anetadim

anetadim Прохождащ

аз сьм си в Бьлгариа и гледам кино 2 пьти в годината

Last edited by moderator: Dec 23, 2014
  14. mimi-m

mimi-m Подрастващ автор

Можехте поне за празниците да ни пуснете кино. Толкова ли не се намери нито един рекламодател ?

15. -kleiamandes-

-kleiamandes- Стажант

Фалш!
    Смешно е че изобщо го има.мисля че е по добре да го премахнат,да съъберът рекламодатели и тогава да го пускат.Веднъж на месеца за два дена с по едно клипче две звучи подобре отколкото ежедневно без клипче ХАхАхА