ПРОБЛЕМ С БАНКАТА

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от *GRACIELA1616* на 23.11.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. *GRACIELA1616*

*GRACIELA1616* Младши експерт

В ПЕТЪК РЕШИХ ДА СИ КУПЯ СРЕДНА КОШНИЦА НО МИ ДАДЕ ГРЕШКА, СВЪРЗАХ СЕ С БАНКАТА И ТЕ МИ ОТГОВОРИХА ЧЕ МИ Е ГРЕШНО КОНТРОНОТО ЧИСЛО. ВЪВЕДОХ ОТНОВО ДАННИТЕ НО БЕЗ УСПЕХ. МНОГОКРАТНО ПРАЖИХ ПРОБИ И СЛЕД ТОВА МИ ИЗЧЕЗНА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПЛАЩАМ С ВИЗА КАРТА.
    *GRACIELA1616*ID: 8754906

2. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Екипът на форума няма възможност да проверява проблеми, свързани с плащания. Моля те да се свържеш за това със съпорт.

3. *GRACIELA1616*

*GRACIELA1616* Младши експерт

ПРОБЛЕМЪТ МИ ВЕЧЕ Е РЕШЕН, НО ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ВИЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА МИ ИЗТРИЕТЕ ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ВИЗА КАРТИТЕ, ТЪЙ КАТО ЕДНАТА Е ИЗТЕКЛА, А ДРУГАТА Е СГРЕШЕНА.
    СЛЕД КАТО СИ ВЪВЕДА НАНОВО ДАННИТЕ МИ ПРИЕМА ПЛАЩАНЕТО, НО НЕ МИ ЗАПАЗВА ПОСЛЕДНАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАРТАТА.
    ИЛИ ЗА ТОВА ТРЯБВА ПАК ДА ПИША НА СЪПОРТА.

P.P. ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА БЕЗПОКОЙСТВОТО, НАМЕРИХ ОТ КЪДЕ ДА СИ ИЗТРИЯ ДАННИТЕ.

Последно редактирано от модератора: 26.11.14
  4. sissy2009

sissy2009 Прохождащ

Здравейте и аз имам проблем днес с банката.Пратих 2 смс-а за да си купя лалогулдени но няма резултат.После пробвах и с кредитна карта и пак нищо.Писах и на сьпорт,но и от там нищо.Кажете ми какво друго да направя
    ID:4039327

5. zwezdi4ka

Провери ли данните за смс-а дали са верни? Трябва номера да е точен и да оставиш място между BIG и самия номер. За кредитната карта, трябва да изчакаш отговор от съпорт, ако си сигурен, че има достатъчно средства в нея.

6. sissy2009

sissy2009 Прохождащ

Да всичко проверих но не става даже опитах отново с смс и пак нищо.
    ID4039327

Последна редакция: 30.11.14
  7. zwezdi4ka

Екипът на форума не може да направи проверка, нужно е да изчакаш отговора от "съпорт-проблеми с плащания".

8. penka76

penka76 Прохождащ

Извинявам, че питам но ми смениха картата с нова как мога да сменя вече въведения номер на старата карта. Много моля за отговор и благодаря.

9. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Здравей,

След като влезеш в банката, горе в дясно има бутон Статус & Прекъсване - от там първо трябва да изтриеш старите данни. След това можеш да запаметиш нови при следващата покупка.

10. sissy2009

sissy2009 Прохождащ

Здравейте,
    Имам проблем със закопуването на лалогулдени чрез смс и кредитна карта.Същия проблем имах и на 30.11.14г. писах и на съпорт но още нямам отговор а парите са ми начислени.Някой ще направи ли нещо???

11. zwezdi4ka

В какво се изразява проблема?
    Ако си писала на съпорт, трябва да изчакаш отговор от там. Ние нямаме възможност да проследим статута на плащането.

12. ivopetrov

ivopetrov Стажант

Проверете ИД 30307179 пратих СМС и получих само 100 процента ,но ЛГ не ми са начислени

13. zwezdi4ka

Начислени са ЛГ:

2014-12-27 11:46:30купениТайнствено Бахама-дърво „Борнео“ .2.00 бр.-10.00 ЛГ
    2014-12-27 11:46:07 купениТайнствено дърво "Гибли"2.00 бр.-10.00 ЛГ
    2014-12-27 11:11:17 начисленипоръчка..+30.00 ЛГ

14. sissy2009

sissy2009 Прохождащ

Проблема е че пращам смс-и за лалогулдени а лалогулдени няма.

15. zwezdi4ka

Провери отново кода след BIG и номера, на който пращаш смс-а.
    Ако си писала на съпорт-проблеми с плащания, можеш да изпратиш номера на запитването на съпорт-общи въпроси, ще проверим какво можем да направим. Напиши и данните от смс-а.

16. sissy2009

sissy2009 Прохождащ

-------- Оригинално писмо --------
    От: Bigpoint Payment Support no-reply@bigpoint.com
    Относно: Потвърждение за получаване на запитването #590034
    До: sissy2007@abv.bg
    Изпратено на: Събота, 2014, Ноември 29 11:30:37 EET

Здравей, Sisi Pavlova ,

Получихме запитването ти и ще се погрижим да разрешим проблема възможно най-бързо. За да проследиш статуса на запитването си, моля кликни върху посочения линк и въведи паролата си.

Тимът на отдел "Плащане", Bigpoint GmbH

Здравей, sissy2009! Моля, обърни внимание, че данните за извършване на плащане са променени от последната ти транзакция насам и вече трябва да изпращаш съобщенията си на нов номер. По-долу ще откриеш актуалния номер.
    Получаваш: 35 Лалогулдени на SMS само за 1,48 €!

Просто изпрати: BIG 15779929

на номер: 14584

Внимавай непременно за паузата между BIG и 15779929!
    Указание: Преди да можем да начислим поръчката ти, трябва да изчакаме потвърждението от мобилния ти оператор. Това може да отнеме няколко минути.

BIG 15779929 това написах и днес 2 пъти

17. zwezdi4ka

В коя страна си в момента? В банката горе в дясно, знамето на коя страна виждаш? Ако скоро си се местила, пиши на съпорт-общи проблеми да променят "локацията на банката ти" , така че знамето там и страната , в която си в момента да са еднакви.

18. sissy2009

sissy2009 Прохождащ

Добре благодаря ще пробвам и това.

Последна редакция: 28.12.14
  19. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

Здравейте, на 23 декември преведох по банков път точната сума за отключване на занаята пекар, но още няма никакъв резултат. Дали има някаква грешка или процедурата е по бавна заради почивните дни? Ако е възможно да проверите. ID 47872107

20. [Ghost_Rider]

[Ghost_Rider] Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей!
    Най вероятно забавянето е заради почивните дни, но тук няма как да проверим. Ще те помоля да пишеш на съпорт.

П.П. Всъщност може ли да опиташ сега отново да отключиш занаята.

Последна редакция: 30.12.14