ПОЛЕТА

Дискусията в/ъв "Актуализации и идеи" е започната от toshko_ck на 15.1.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. toshko_ck

  toshko_ck Стажант

  Здравейте фермери , понеже играя играта от над 6 години и понеже от над 4 години не се е случило някакво развитие отностно полетата (основно , пусто и горска поляна) и понеже нещата са страшно навързани просто не могат едно без друго затова предлагам да се направи едно поле само за садене (без да има малки и средни поленца), да има поле само за дървета (тук съответно да има само малки поленца), едно поле само за животни и едно поле само за производства - според мен така ще може да се развиваме в играта по малко от всичко а сега какво се получава - избираш си само едно да речем дървета - и от там изпускаш куестовете съответно наградите , съответно никакви животни - тоест само дървета и нищо друго
   
 2. -niksan-

  -niksan- Адмирал

  За това е интересно,да избираш какво ще гледаш:p
  Който с каквото време разполага това гледа:)
  Не знам на кое ниво си ,имам куест самохвалство,който ми се отвори над 146 ниво,само на 7 задача ,сребърна ,златна и диамантена,ми трябват 2 месеца ,да ги отгледам нещата ,поради многото бройки.
  Ако имам едно поле само на което ,да ги отглеждам ,какво цяла година ли ще отглежда? :cry:
  Докато завърша този куест ,ще ми се отвори следващия ,защото съм вдигнал нивата
   
 3. fermer4etoo1970

  fermer4etoo1970 Полубог

  Регистрирайте си сателитки, развивайте ги, произвеждайте на воля и прехвърляйте през пазара... стига да имате време за губене де...
   
 4. toshko_ck

  toshko_ck Стажант


  Е добре де niksan - ето ти пример - аз искам да отглеждам производства - обаче тях без животни не мога да ги отглеждам - животните хем няма къде да ги поставя хем за храна на животните ми трябват дървета и посеви - и са какво да правя да си слагам само посеви защото излизат че са ми най важни и така ще мога да играя седмичните куестове в който са наградите (иначе награди няма как да спечелиш награди) тогава какво да отглеждам най напред ?
   
 5. milkoga1

  milkoga1 Господар

  Каквито и промени да се направят, вече не може всичко едновременно да се отглежда.Избираш си приоритети, обори, производства, посеви или дървета,или комбинираш.Но дори и да се разделят полетата по твоето предложение, пак всичко не може.Тъй че просто си отглеждай квото си решиш.
   
  ..koni.. и -niksan- харесват това.
 6. KARAKONJO

  KARAKONJO Адмирал

  Аз садя само това което му намалява бройката.
  Обори само които ми харесва анимацийката. Производства карам само на каквото дърво даде - разбирай козе раве мляко, мед яйца и перушина.
  Сега примерно ми трябва захарен клен защото има висока стойност за машината - бучнал съм 15 дървета ххл.
  На острова гледам бански заради цената на пазара, производста имам няколко в манифактурата. Там ще си седят и ще се произвеждат - каквото е заредено ще си седи вовеки веков.
  Пустото поле с цъкалките почти не го обирам. Повече точки ми правят облаците.
  В момента ми трябва Огромно количество лимонова трева и гледам нея. Като пирключа ще почна да гледам градински чай и така. Кристалните водопади винаги са си били и ще си бъдат горска поляно за мен ако ги отключа - съмнявам се и ще има само дървета. Вече с месеци не съм обирал огнените си дървета а толкова ги харесвам.
  На острова манифактура нямам, понеже няма смисъл - производствата са малко.
  А на фермата менажерия нямам, не съм събрал звезди да я отключа. Разбира се може да се купят допълнителни бройки от сградите и да си ги наслагаш зависи за колко имаш планове да ги ъпгрейдваш. Но аз нямам излишни лалогулдени.
   
  Последна редакция: 15.1.18
 7. milkoga1

  milkoga1 Господар

  Признавам, че твоята стратегия си е уникална и оригинална.Изобщо за цялата игра ти си играеш по някакъв свой собствен, индивидуален начин.Което не значи че е правилен или грешен, въпрос на приоритет.
   
 8. -niksan-

  -niksan- Адмирал

  Всяко едно ново въведено в играта,отнема още време за зареждане и обиране.
  когато има временна задача,допълнително повече бройки ,започват да се искат.
  Това отнемане повече време , от нашето ежедневие,което отказва много играчи ,да продължават да играят играта.
   
 9. БашФермер

  БашФермер Генерал

  айде да смятаме сега, за да видиш, че в идеята ти няма никакъв смисъл. и сега имаш 3 полета. 1 ако отделиш за животни събираш 44 обора, 1 за производства и там са 44, по края на двете ако сложиш дървета се събират около 50 броя и едно ти остава за сеене, същото е с малка разлика в минус за дърветата и пак няма да събереш всичко. оборите са много повече от 44, производствата и те, а с едно поле за сеене си до никъде.
   
 10. Пума~`

  Пума~` Ветеран

  аз доколкото го разбрах има предвид освен тези полета който имаме, да се добавят още 4 за производства, обори, дървета и сеене и става манджа с грозде, аз с 6 полета не ми се влиза, представям си ако имаме 15 полета.. трябва цял ден да я обирам тази ферма :)
   
  ..koni.. харесва това.
 11. –divane-

  –divane- Team Leader Team Farmerama BG

  А ако нямаш техника ....... :sleepy::sleepy::sleepy::sleepy:
   
 12. milkoga1

  milkoga1 Господар

  Ще си наемеш ратай.(Примерно-син,дъщеря,внук,племенник,съседче, и т.н.xD).
   
  kakata13, DILQNADELI, Кобрелия и още 1 човек харесват това.