От продуцента - въпроси и отговори

Дискусията в/ъв "Блог на програмистите" е започната от zwezdi4ka на 13.6.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. zwezdi4ka

  zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

  Здравейте, фермери,

  екипът на играта е събрал различни въпроси от играчите от немския форум. Ето и някои обобщени въпроси и техните отговори :​

  1: Кораловия риф: Обещахме го преди много време, Кога ще се осъществи?
  Разбираме, че го очаквате с нетърпение. Той е в процес на разработка, но се натъкнахме на някои пречки, докато работихме върху него. Истината е, че функцията ще усложни играта и ние я преработваме по такъв начин, така че тя да отговори на нашата дългосрочна визия за играта. По-важното е, че вие многократно поискахте повече място функция за обиране на небесната градина, които са приоритетни за сега. Тези функции са в процес на разработка и ще ги пробвате в играта скоро. Въвеждането им изисква много работа и ние сме се съсредоточили върху това, така че да се реализират без бъгове , поради което ще отнемат известно време. Извиняваме се, че ви караме да чакате.

  В: Ще продължим ли да публикуваме редовни писма от продуцента и ако "да", то кога ще се публикува следващия?
  Ние получихме не много добри отзиви за Бюлетина на продуцента. Така че в момента обмисляме целите и съдържанието на този бюлетин. Ще започнем публикуването му отново когато имаме окончателен план какво искаме да постигнем с бюлетина.

  B: Относно желанието за добавяне на минути в таймера на редовете в небесната градина - Кога обмисляте да го осъществите?
  Реализирането на тази функция е в процес на разработване. За момента не можем да кажем точно кога ще се въведе в играта. Това е част от преработката и оптимизацията на Небесната градина.

  B: Поискахте повече място за новите обори и дървета. Ако ще има такова, кога ще бъде?
  На това ще обърнем внимание в по-дългосрочен план. Ние говорихме за нашето виждане за играта в по-ранните бюлетини и вариантите за разширение на фермата. За момента имаме много пречки, когато става въпрос за добавяне на такава възможност, но искаме да ви уверим, че това е сред високите ни приоритети в момента.

  В: Ще бъде ли преработен занаята Алхимик и кога? Ще може ли да се продават продуктите от него на пазара?
  Да, ние работим върху това, но не можем да дадем точна дата и подробности за сега. Разработването на промяната е още в самото начало. Въвеждането на техника в Небесната градина е с по-голям приоритет.

  В: Ще има ли нови занаяти?
  Ще има обновяване и подобряване на Занаятчийския квартал в бъдеще, но нямаме точни данни какво ще съдържа и кога ще се осъществи.

  В: Ще променим ли "Според нивото" за стръкчетата и тайнствените обори, за да избегнем играчи 90 ниво да получават кокошарници?
  Разгледахме получаваните обори/дървета и открихме, че наистина някои от тях за далече от "нивото на интерес" на акаунта. Ще направим промяна в системата, за да предотвратим това. Не можем да се ангажираме с дата, но искаме да знаете, че тази корекция е в процес на изпълнение.

  B: Имаме ли намерение да преработим менторинг системата и кога?

  Споменахме в един от предходните бюлетини, че работата върху преработването й в момента е спряно. За момента не е готово подобряването й, след като приключим с разработките с по-висок приоритет като обирането на Небесната градина и добавянето на повече място например. Ще бъде изпратена анкета, когато наближи момента, за да научим за вашите желания и идеи. Наясно сме, че Магазина на ментора е много важен за вас и имаме виждане как можем да го направим по-достъпен. Моля да изчакате анкетата, ние ще възобновим работата върху менторинг системата при първа възможност.

  В: Планираме ли да променим лимита от 5 бр. завъртания за Колелото за премиум акаунти, които получават по 2 бр. на ден? Предвижда ли се генерална промяна на наградите от Колелото?
  Особено за играчите на високо ниво, те в момента са като шега. Има планове да се преработи генерално дневния бонус от Рошко и може да се включи и този въпрос, но за сега нямаме подробности на разположение.


  В: Кога комбайна за Небесната градина ще е реалност и ще могат да се сортират редовете?
  Работим върху тази функция в момента. Да, ще може ръчно да се сортират редовете според стила на игра на всеки. За съжаление не можем да дадем точна дата на реализиране, но се надяваме да е съвсем скоро.


  п.п. Надяваме се неперфектния превод да не ви създаде неудобство.
   
  Marcheto73, .TAINNA., lati24 и 5 други харесват това.