Относно подаването на сигнал

Discussion in 'Общи проблеми' started by Каспаретка, Aug 9, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dedoto

dedoto Адмирал

вече има официално

.TAINNA. likes this.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

да ама цял ден Събития ми стои в дебело черно все едно имам непрочетено събитие, а като влезна в Събития няма нищо ново. Излизам и пак е в дебело черно. Дано може някак да не е така 8)

dedoto1 likes this.
  3. dedoto1

dedoto1 Редовен

обикновено влизам сутрин и вечер и ако има нещо интересно чета ако ли не здраве да еxD

4. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

няма как да стане, когато има планирано нещо се вижда така.;)вариянта е да не планираме нищоxDи да я караме без инфо:p:p

kakata13, dedoto1 and .TAINNA. like this.
  5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xD убеди ме, цунки :inlove::D

6. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Ето отговора на съпорт за откраднатата ми ферма (имам чувството, че са Български политици).
    Здравей ,

Проверихме акаунта, за който ни пишете. За съжаление, в акаунта ви не намираме никакво запитване от вас с 5 годишна давност, в което да сте ни съобщили за кражбата на дадения акаунт. Именно поради това, не намираме никакви причини, поради което играчът, който играе в момента да заслужава наказание или закриване на акаунта.

Приятен ден!

Поздрави,

Hüsnyie

Дадох им неопровержимни данни: ID , дата на регистрация, поща от която е регистрирана , но......:mad::mad::mad:

.TAINNA. likes this.
  7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Не си единствен френд, и моята открадната преди 5 г ферма по същия начин не успях да си върна. Нямах снимки с плащания, защото тогава не изпращаха мейли за покупка на ЛГ. А преди време, когато исках да се върна в играта и да си върна откраднатата ферма отговориха ми, че този който играе с нея е купувал ЛГ и е влагал пари. Така че пих една студена вода и си направих други ферми. Още ми е мъка за първата ми ферма. Карай да е весело :music:8):D

sabchooo likes this.
  8. milkoga1

milkoga1 Господар

Гадни работи се случват за съжаление.....

.TAINNA. and kakata13 like this.
  9. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Да напомня,че и да Ви отговори екипа на запитването и проверката няма как да го видите. Не разбирам какво сложно или притеснително има да се отвори тема. :oops:
    Хубав ден Ви желая.

dedoto and .TAINNA. like this.
  10. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Към всички, подали днес сигнал за нещо си:
    Ако имате проблем, пишете в съществуваща тема или отворете нова тема.
    Както неведнъж писа Каспаретка - дори и да ви се отговори, няма как да видите отговора.

.TAINNA. likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.