Относно нов ред в небесната градина

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от лудакрава1 на 19.12.24.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Добър вечер. Има пуснат нов ред в градината -Парти билет -поредица от облачета 12. Но нямам последната цъкалка “Етремен спортист“.Та въпросът ми следният, аз ли я нямам или нещо се бъгнало и все още не е пусната на колето?Благодаря и спокойна вечер.

2. ka-linka

ka-linka Пазител

Сигурно още не е пускана, и аз я нямам.

лудакрава1 харесва това.
  3. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, вероятно по случайност са изтървали въпросния ред. Все още последният предмет не е пуснат на колелото. Съвсем скоро и това ще се случи, т.е. чакането за него няма да е дълго. Спокойна нощ!

П.П. Появяването на реда не било грешка и няма да го премахнат. Остава да изчакаме да дойде времето за появата на последния предмет на колелото на късмета.

Последна редакция: 19.12.24
  4. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Добро утро.Чудесно, защото го накичих и не искам да си губя цъкалетата в бездната на БП xD Остава да чакаме и последната:)Приятен ден.

dedoto харесва това.
  5. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Добро да е. Заключвам темата. Приятна игра!

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.