Относно "Предложения от Сините дълбини"

Дискусията в/ъв "Отзиви за играта" е започната от -niksan- на 20.5.21.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. -niksan-

  -niksan- Обсебен

  Вземете си оправете офертите,какъв е този ред за 35 лева,на 68 часа.Трябва да го направите 100 лева един път в месеца да се бере,процентите да са 10 като го активираш.
  За тези пари тези проценти трябва ,да 1000 ,да са постоянни ,върху всичко да действа.
  Още нещо да добавя,на ли фермата е безплатна ?
  Место да чакаш ,да излезни от сандък пиколо дърво за лг,трябва подарък ,да ти дават дървото??
  За тези пари;)
   
  Последна редакция: 20.5.21
  Bamze, kakata13, dedoto и 3 други харесват това.
 2. tanyamery

  tanyamery Генерал

  А мен ,повече ме впечатли обвързването на офертите една с друга и на финала получаваш и редче. Мисля че това се случва за първи път във фермата. При предният случай на такива каскади предложения, май бяха независими едно от друго. Сумирах еврата 26,65 €, по днешният курс 1€ струва 1,96 лв. Значи офертата не е за 35 лв., а за над 5О лв. Скъпичък ред ! Все пак който реши да купува да не бърза утре, защото ако пазарува след 19 часа ще може да се възползва и от мега ден на точките опит.
   
  Последна редакция: 17.9.21
  -niksan-, .TAINNA. и Bamze харесват това.
 3. -sindi9-

  -sindi9- Кандидат за признание

  И аз много се възмутих от този ред,Първо помислих,4е е към 8 лв ,което си казах ,4е е ок.Като реших да го взема и се оказа ,4е са навързани пакетите им с разни други неща ,които не искам,защото нямам нужда от тях . И така излиза ,4е реда е само 50 лева ,което ме отказва моментално в тази безплатна игра.Такива нака4улени неща не ме грабват.
   
  .water., kakata13, Bamze и 2 други харесват това.
 4. l.bm

  l.bm Прохождащ

  И аз много се възмутих мислех, че не са обвързани редовете и стигнах до закупуването на два реда. Търсих ги и след като не ги открих прочетох във форума и разбрах,че съм сбъркала.Чувствам се излъгана.
   
  .TAINNA., .water., -sindi9- и още 1 човек харесват това.