Отново е есен

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 1.11.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Ихуууу! Спечеленото ми парти билетче от обикновена врътка ми донесе +200 бонус реколта за 12 часа! Явно, ще се сее тази нощ.

[[Fermerkaa]], eva-mina, milkoga1 и още 1 човек харесват това.
  2. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

А честито пък при мене тоя +200 бонус не е кацал от месеци наред.Май ще си на нощно парти днесxD

AIDA_78 харесва това.
  3. milkoga1

milkoga1 Господар

17 стъпки до редчето остават.А и да се похваля на ниво 100 съм вече...xD

malkata_ice, -helixme4o-, [[Fermerkaa]] и 12 други харесват това.
  4. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

При мен торта стана майка си и баща си - над 100 000 за 100 броя.
    Аз също не съм разтурял много. Имам вяра на дръвца и обори за листата, насадих днеска малко крамфилче, сега насадих дивия джинджифил, Отляво 11, отдясно 17.

Последна редакция: 3.11.17
    eva-mina харесва това.
  5. .water.

.water. Обсебен

Не си струва да се дава една шапка пенита за 10 минути разлика дали ще стане за 2.56 или 3.12 часа не е решаващо.Не съм започвала задачите утре привечер като приключа с растението и да видя колко листа ще събера .

eva-mina харесва това.
  6. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

От загадъчното стръкче единственото свястно дърво беше-плачеща върба-другото е шкарт-хвойна XL и една секвоя пфуxDИначе на лявата задача съм на 31-от дясно 21.Ще видим утре до къде ще я докараме.

Ойлала на пазара при мен настана голяма скъпотия-торта стигна 111.350-за 100 бр.маймуни на килограм-10000,хамаци-50 000 за бр-насам народе не се блъскайте -един по един xDИ за да не ме мързи сложих и аз по един обор от тез-белким излезе някое листо повече.Успех на всички

Последно редактирано от модератора: 4.11.17
    .water. и eva-mina харесват това.
  7. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

чакам последните 100 бройки да узреят и куеста е готов с всички задачи, колкото до изкачащите пробвах с 40ХК- 125 броя на дървета с 45 броя ХК 131 жълти листа явно има голямо значение броят им.Успех на всички играчи:D:D:D:D

staneli харесва това.
  8. staneli

staneli Старши болярин

От загадъчните най-читавото са евкалиптово дърво XXL и индийско орехче, всичко останало ще пътува на влакче. Не, че имах големи очаквания, но все пак... Дано поне вие имате по-голям късмет. Иначе, фазанчето и крокодилчето от снощи вече са на полето.

sahara83 и DILQNADELI харесват това.
  9. elince77

elince77 Кандидат за признание

От оборите - жълта и оранжева клетка за хамстери :cry:. Така се надявах на фазаче. Оборите на Бахамата и стръкчетата още не съм ги сложила. И на мен от колелото ми са падна 100 %, та гледам да сея растения - разчистих оборите.

AIDA_78 харесва това.
  10. milkoga1

milkoga1 Господар

От единия баха обор-жирафи ;)

malkata_ice, eva-mina, stefi1121 и 10 други харесват това.
  11. Пума~`

Пума~` Ветеран

определено ти върви, вчера удари ниво 100, днес жирафи, браво !

FrozenKiss, milena7004, DILQNADELI и още 1 човек харесват това.
  12. sahara83

sahara83 Познавач

И при мен само едно сапунено дърво и монстера ххл.Все пак съм доволна. А от оборите нищо .От жълтите обори на мечки вече ми става лошо като ги видя.xD

staneli, elliss_bg и FrozenKiss харесват това.
  13. загадъчна

загадъчна Прохождащ

след чушките и камилите трябва да имаш отворени и тукани и анаконди ( от животните) за растенията не знам какво ти е отворено, така че разгледай внимателни какво се иска за играта от Бахамата

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

:D Цената на торта на моя пазар мина 3 хилки.
    Иначе - жълти листа 282, червени листа 462 (без Х.К.), китки - по 10.
    Успех на копащите!

15. pepa551

pepa551 Анализатор

Листата ги окачих на роговете и сега си гриза ноктитеo_O.Утре до обед ще съм готова с китките и слагам
    всички налични дървесни XXL. Дано есенният вятър да е силенxD

.water. харесва това.
  16. .water.

.water. Обсебен

Пепи започнах евента на бахама с две полета ХХЛ дървета и старта беше 28 броя изскачащи та не знам дали идеята с дърветата е добра,но да не те подведа.Довечера ще обера дивия джинджифил и ще видим разликата.

pepa551 харесва това.
  17. pepa551

pepa551 Анализатор

1. Права си,че XXL дърветата не дават много изскачащи.Колко пъти съм го чела споделено от по опитните играчи.Благодаря:)

18. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Много е забавно на пазара! Развивам бурна търговска дейност с тор. :) До този момент не бях печелил над милион от тор, признавам си.

Agrafix и eva-mina харесват това.
  19. ka-linka

ka-linka Пазител

2016 МП за бройка. Взех да мечтая за старото колело на късмета, където се падаше и ние роптаехме xD

DILQNADELI и mushnuk харесват това.
  20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

При такава ситуация на пазара се радвам на 25-те бройки, дето се падат от някое от сандъчетата.
    :D

ka-linka и DILQNADELI харесват това.