Отново е есен

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 1.11.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

о, не си173ч, 29жxD

Последна редакция: 2.11.17
  2. sco

sco Майстор

Брех м..ка му, уж никой нямаше да играе. Наградите били мижави, всеки си имал бюлюк обори и т.н и т.н.
    За мен пък наградите са си доста читави, а и копането не е чак толкова много - два дни на малки полета с ЯМЧ и готово. Изскачащите като че ли също няма да са проблем. Така че успех на всички.

mell, ..koni.., eva-mina и 4 други харесват това.
  3. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Що се учудваш-първо се прави проба да видиш хавата как е и тогава се играе.Пък писането е да не умрем от скукаxDУспех на всички играещи;)

..koni.., eva-mina, iv3rs0n и още 1 човек харесват това.
  4. БашФермер

БашФермер Генерал

и двете растения са готови, роговете са смлени, остава да се потрудя за още листа за да приключа.

sm0uk3r71, пилето8 и DILQNADELI харесват това.
  5. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Е не е като мене още несъбудила се и дръж мишката и хоп ..... обрах без чатни xD

6. .water.

.water. Обсебен

Доволна съм до момента евента почна вчера събрах за роговете сега се мелят започвам да събирам останалите.Мисля,че ще се получи ако не в най-лошия случай реда ще се вземе нали трябват по 60 задачки в двете ръкавчета.Да sco вчера никой нямаше да играе мижави награди и т.н. днес започнаха и да го завършват....до довечера половината ще са готови ама иначе много се изписа.

eva-mina, ..koni.., fermer4etoo1970 и 2 други харесват това.
  7. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

ей, фана певнята и немоа та запра:pразбуни духоветеxD

eva-mina харесва това.
  8. staneli

staneli Старши болярин

Евентът всъщност много леко върви /бързо се напредва със задачките/, защото не се доставят само растения на събитието и изскачащи.
    А и двата вида задачи - в ляво и в дясно, не са взаимозависими и всеки може да избере кой списък да подкара.
    До довечера не знам дали ще приключа с всичко, но след два часа взимам реда - изпълних 115 задачки и ми остават само 5, за да го докопам.
    Успех, фермерчета! :)

eva-mina, milena7004, tani1980 и още 1 човек харесват това.
  9. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Фермерските задачи вървят по-бързо, Бахамските ме препъват на листата .... изпълнени задачи Ф - 40 Б - 25

eva-mina харесва това.
  10. zorro58

zorro58 Главен болярин

мдааааааа да съжаление листата са препъни камъчето

eva-mina харесва това.
  11. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Не искат да капят тез листа, трябва слана да паднеxDxDxD.

eva-mina, -georgi88- и .water. харесват това.
  12. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

За нощес ще боцкам нещо дългорастящо, така ще върви по равномерно и утре сутрин ще съм със 120 завършени задачи. Не ми е за реда затова ще бутам докрай за фазани и крокодили. Загадачните ще чакат да приключа с растението, че и без това не съм си разтуряла фермата.

eva-mina и staneli харесват това.
  13. vencislava11

vencislava11 Прохождащ

аз нямам достъп до чушки и камили. ТРябва да спра да играя ли?

14. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Вариантите са или да ги отвориш със златни банани, ако имаш или да платиш с ЛГ за тази задача. За съжаление няма вариант да се прескочат.

15. staneli

staneli Старши болярин

И аз до края ще играя. Фазан нямам, а крокодил само един, а загадъчните и аз накрая ще слагам.
    За сега при мен растенията изостават - сега обрах трите полета с оранжева далия и от тях не можах даже да събера да предам за 66-та задача на фермата. Сега съм на Ф - 66, Б -61, съответно налични червено листо - 106, а жълто - 118. Жълтите листа, макар и от две полета при мен излизат май повече от червените, пък и съседите все жълто листо пращат xD.

eva-mina харесва това.
  16. vencislava11

vencislava11 Прохождащ

благодаря. :)

17. tani1980

tani1980 Полубог

Ф-61 , Б-56 и Ч-179, Ж-128 бр. До тук я докарах засега. Има достатъчно време до края.

eva-mina харесва това.
  18. -georgi88-

На някой от вас стои ли му още призрачния салендар?

19. tani1980

tani1980 Полубог

Да, в таймера пише че ще го има още 5 часа.

20. -georgi88-

Аха пък аз помислих че е някой бъг;)