Отново е есен

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 1.11.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. БашФермер

БашФермер Генерал

този рог е цъкалка за реда

права си, ще го коригирам с 1000 са повече, но като смятам на ум по диагонал така става.

2. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Ха! И ти си прав :) Сега като се позагледах, видях, че и другите цъкалки се дублират (тези ги кръстили обаче 1:1, как да не реши човек, че ни улесняват xD)

3. dcpm

dcpm Подрастващ автор

Няма почивка ,а поне да бяха дали ред като хората ,да има за какво да се играе .Може ли за 24ч да е само 20 000 ТО ,направо да се смея ли да се отказвам ли .....

..koni.. харесва това.
  4. ..koni..

..koni.. Редовен

предложената за купуване редичка- 750 х нивото
    от куеста - 20 000 ТО
    предвидили са стимул за пазаруване

5. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

офертата на разпродажбата по-точно вкусно похапване не е за изпускане с тия 25% повече ТО от предмети, за 3ч. .... ако бонусът влияе на домашните любимци ... куеста ще го играя да се заимам с фазани другите награди не ме вълнуват.

6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Какво е необходимо:
    14000x оранжева далия, 6500x червена орхидея, 416x червено листо, 365x жълто листо, 20x рог на изобилието (= 180x червено листо, 180x жълто листо), 200x марули, 50x краставици, 50x кресон, 100x моркови, 50x соя, 100x босилек, 50x орхидея, 50x цариградско бодливо грозде, 100x сено, 50x грах, 50x копър, 100x ягоди, 50x репички, 50x тикви, 200x пшеница, 50x слънчоглед, 100x картофи, 50x захарна тръстика, 25x чушки, 50x канела, 50x тиквички, 100x грозде, 50x физалис, 50x маракуя, 100x кактус, 100x бромелия, 100x ванилия, 100x фъстъци, 50x бамбук, 50x метлица, 50x бамя, 150x батати, 200x ананаси, 5x круши, 25x ябълки, 5x череши, 5x орехи, 5x сливи, 4x праскови, 10x черница, 5x банани, 5x авокадо, 5x кокосови ореха, 1x кумкват, 5x манго, 5x какао, 5x кактусови плода, 5x овце, 4x патици, 3x крави, 1x котка, 5x коза, 5x коне, 5x пчели, 1x кенгуру, 15x кокошки, 1x риба, 4x маймуни, 6x слона, 1x панда, 1x камила, 2x папагала, 1x анаконда, 2x ленивец, 1x тукан, 1x яйце, 1x пожарен хидрант, 1x хамак, 1x бански, 1x летящо килимче, 1x папагалско перо, 1x пръчици

Какво можем да спечелим:
    450000 то, 6400x нивото то, 450000 тр то, 5790x нивото тр то, 250000 мп, 8040x нивото мп, 41x супер-тор, 27x Мими тор, 42x дървесна тор, 33x супер-храна, 16x врътки за колелото, 10x парти врътки, 35x парфюма, 2x сандък с инструменти XXXL, 750x дъски, 1000x гвоздея, 1x щолен, 2x ябълково-морковено чатни, 1x Пинки пай, 3x загадъчно стръкче Мондзее (до плачеща върба вкл.), 5x загадъчно стръкче Юкон, 4x загадъчно дърво Оаху (до сапунено дърво вкл.), 5x загадъчно дърво таити, 2x загадъчеб обор Платина (до фазани вкл.), 2x загадъчен обор Хром (до жирафи вкл.), 1x козя върба, 1x салак, 1x обор за фазани, 1x обор за крокодили, 15x звезди, 8x златни банани, стикер, редичка с облачето и 2х цъкалки за нея

П.П. Май копането ще е голямо, обмислям дали да играя или да си дам месечната почивка. Блазнят ме фазаните, но едни все пак имам, че ще решавам още някой час.

Последна редакция: 2.11.17
    лудакрава1, mell, shiky и 9 други харесват това.
  7. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

Муши, ти си просто чудесна!:D Много ти благодаря за ясната и пълна информация за предстоящото събитие;):p

8. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Играя го! Верно копането не е малко, но фазаните, дърветата салак, козя върба, пък и загадъчните обори и дръвчета ми изглеждат примамливо. ;)

Пума~` и ..koni.. харесват това.
  9. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

Муши, отново благодаря за изчерпателната информация :) ще го играя каквото и да става нямам фазан, а половинката няма и крокодилче :)

shiky харесва това.
  10. DAN63

DAN63 Обитател

Преди някъде около месец бях написал че тия фазани все някога ще ги дадат като награда xDxDxD
    Явно имам заложби на гадател , но все пак се снабдих и с фазани , и с крокодили , та сега ще цъкам по инерция...Хубавото на тези награди е в това че на следващия ПиТ всеки , който си няма и (или) не му се играе този постничък откъм награди куест ще успее да си ги намери в системата на ПиТ срещу жълти кокошки напримерxDxDxD

п.п. То така стана и с прословутия навремето ХИТ !!!

Пума~`, bilq76, eva-mina и още 1 човек харесват това.
  11. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Заради едни фазани няма да разбутвам фермата и да се ангажирам няколко дена. На играещите евента пожелавам успех и само положителни емоции!

12. milkoga1

milkoga1 Господар

Малиии,искаше се майка си и баща си за него.Това беше най търсенето нещо което помня от всички ПиТ досега.И сега съответно си седят у килера и бездействат xD

..koni.., eva-mina и sabchooo харесват това.
  13. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Нямам червена далия-иначе щях да играя.На баха или от фермата е и от кое ниво -ако може някой да ме светне

14. milkoga1

milkoga1 Господар

Ми то никой ги няма.Те са специално за евента.

15. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Аха-пак трябва да чета инфото внимателно-мерси

zygore харесва това.
  16. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

Чудя се още - дали да играя, или да се отдам на търговия, че нещо поизпразних сметките напоследък :cry:. А да видим как ще тръгнат изскачащите ... ;););)

17. .water.

.water. Обсебен

Не мисля,че куеста е с постни награди сравнение с други. Това е шанс за тези,които си нямат оборчета и дървета да си ги спечелят.Вярно,че копането е много ама поне ти дават готов обор,а не да чакаш да ти се излюпи някоя глупост или на ПиТ да ти искат майка си и баща си .На тези,които ще играят успех справя ли сме с евенти и този няма да ни се опре.

..koni.. и fermer4etoo1970 харесват това.
  18. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

С чудния плод пак има проблем с календара имаше проблем така че като дойде Края на лятото, по добре не бързайте да берете изчакайте , пробвайте с едно две полета уверете се че има изкачащи и че евента не е отложен за да не ни прецакат отново.

zygore и ..koni.. харесват това.
  19. bim177

bim177 Обитател

Ще се пробвам , пък до където стигна

.water. харесва това.
  20. arono_ele

arono_ele Подрастващ автор

Здравейте, извинете ме за въпроса - какво е цариградско грозде?