Отзиви за играта през Юнити, клиент и мобилно прил/ие

Дискусията в/ъв "Отзиви за играта" е започната от fares77 на 12.1.21.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. .water.

.water. Обсебен

Честно писна ми от скапания клиент като кажат ,че ще направят уж нещо за подобряване става винаги все по зле.И защо като сътворят поредната глупост не казват ,че променят версията беше 1.3.8 сега е 1.3.9.И защо като се опитам да го отворя се отваря и браузъра и започва да зарежда и ми излиза съобщение да го държа отворен и зарежда клиента по половин час.Няма да пиша на съпорт ,защото е безмислено изобщо не им пука.

dedoto харесва това.
  2. -niksan-

-niksan- Господар

Не се ядосвай,вчера писах на съпорт защото така ми казаха,колкото и въпроси да му задавах, получавах все едни и същи отговори,дума по дума ,буква по буква, нямаше разлика. Все едно да чакам от умрял писмо,толкова изкусвения интелект ще ми помогне.
    Останах с убеждение че си пиша с изкуствен интелек:cry:
    Освен пари друго нищо не ги интересува,погледни днеска в новини колко неща са пуснали за пари.Само натоварват играта без да е подобряват.
    Играта е към своя край, рано или късно всичко има крайxD:pxD

Последна редакция: 17.8.26 в 12:22
    dedoto харесва това.