Отзиви за играта през Юнити, клиент и мобилно прил/ие

Дискусията в/ъв "Отзиви за играта" е започната от fares77 на 12.1.21.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Наистина играта стана много бъгава. Спира, тръгва, замръзва, пак тръгва, после иска да бия Х-са и да излезна и пак да влезна, върви известно време и пак така. Браузъри не ползвам. Там е умряла работа. Клиента е много бърз, но и той започна да прави номера. С техника, без техника, все едно. Бъговете ги има. Май не съм сама с проблема. Там горе да се поогледат и да видят какво става.
    По темата: освен бъговете, забелязвам, че поръчките не влизат в определеното време. Обирам растенията, влизам при рошко, имам 7 часа, изпълнявам долните две поръчки и дясната от горните две. Следващото обиране на растението е след 4ч20 мин. Влиза в таймера и би трябвало да мога да изпълня 4-та поръчка преди да изтекат 7-те часа. Ставам през нощта, след 4ч20 мин, обирам и влизам при поръчките да изпълня 4-тата. Уви, таймерът отново е на 7 часа и пак имам 4 поръчки. Къде отиват 2ч и нещо? Как така таймерът ги прескача? нали трябва да ме изчака? Това ми се случва откакто пуснаха 3 и 4 поръчки. До сега нито веднъж не успях да направя 4 поръчки не поради липса на растения, а поради този бъг в таймера - след трета поръчка прескача останалото време от над 2 часа и отива пак на 7 часа. Моля, предайте нагоре. Това ме ощетява доста.

големи полета 20х5=100
    средни полета 5х3 = 15
    малки полета 9х2= 18
    общо при обиране = 133

133+65 = 188 точно за четвъртата поръчка, ако таймерът не беше прескочил на 7 часа.
    Това снимах преди малко. Обрах и насях в 11:10 Ето какво се получи:

Растенията ги има, но не се появяват на мястото за предаване. Излиза, че трябва да чакам да изтече времето до следващите 7 часа, вместо да предам за четвъртата поръчка, което е безумие!

п.п. След рестарт не стана, но излезнах и влезнах пак в играта. Сега растенията се появиха на мястото за предаване, но трябва ли да правим пируети в и без това бъгавата и непривлекателна игра? и, оооо след изпълняване на 4-та поръчка [​IMG]
    растенията пак са 164 ??? Пак иска излез-влез, за да се покаже вярната бройка

Последна редакция: 4.3.25
    kakata13, dedoto, karzil и още 1 човек харесват това.
  2. terazinni

terazinni Напреднал

От няколко дни е цирк у дома с браузърите. Ползвам едж и опера, но и двата вече реват за RAM. В работата сега изключих фермите и веднага падна консумацията с около 8 ГБ. Както е тръгнало, ще трябва да взимам машина с 32 ГБ ако искам да имам комфорт с играенето. У дома компромиса е един браузър и клиента, иначе не става. Ако са решили да ни отказват, намери ли са пътя.:(

3. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Играя само през браузър. Използвам едновременно 2 акаунта на Хром и 1 на Опера за играта, Вайбър, WhatsApp плюс съпътстващи дейности. Машината ми е с 16ГБ RAM. Изключително рядко имам проблеми като циклене, замърване и т.н. от този род. Не от това събитие играта е бавна, събитията се нуждаят от рефреш/релог за изиграване, ТО/ТрТО се "точат" в лентата на нивото, действията по полетата се отразяват със закъснение и т.н. Изброените проблеми са от почти 1г., бъговете се увеличават, но БП нехае. А механката на последните събития е последната капка в ситуацията. И въпреки всичко ние продължаваме да играем xD , купуват се кошници, пакети и други "благинки". Та кой е виновен - ние/играчите/, които сме лоялни въпреки влошаващия си качеството продукт, или БП?! 8) Докато не бойкотираме събията и офертите, независимо от наличните ни времеви и финансови възможности, свиквайте и по-зле ще става. ;)

Последна редакция: 4.3.25
    DILQNADELI, -niksan-, лудакрава1 и 7 други харесват това.