Отзиви за играта през Юнити, клиент и мобилно прил/ие

Discussion in 'Отзиви за играта' started by fares77, Jan 12, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Каквото и да е "устройството", не е от него. Преинсталирах фармерама и тръгна без проблеми. Това беше моето решение. Така че моето "устройство" сиреч компютър не се "задавя" нито се задръства. Проблемът не е в компютъра. Играта иска преинсталиране и е готова. Моля, напиши го някъде във форума. Преди доста време беше дала такъв съвет деинсталиране с Рево Ънинсталер и ново инсталиране.

Last edited: Oct 19, 2024
  2. -niksan-

-niksan- Обсебен

Пак имаше проблем с влизане в играта,нито през лаптопа ставаше нито през телефон:cry::cry:

dedoto likes this.
  3. dedoto

dedoto Адмирал

да от 8 до 10 правих опити и накрая и бих хикса >:(по някое време зареди през еидж и на второто поле замръзна :(определено почна да ми писва от недоносчетата на бп8)

koteto9 and -niksan- like this.
  4. -niksan-

-niksan- Обсебен

При мен пищеще че не може да намери такъв акаунт:cry::(

dedoto likes this.
  5. Еделвайс

Еделвайс Стажант

В момента клиента е недостъпен!Вече трети ден ИД 18004039
    400 Bad Request

Request Header Or Cookie Too Large

nginx

Last edited: Nov 15, 2024
    koteto9 likes this.
  6. Mermaid

Mermaid Обитател

7. zorro58

zorro58 Главен болярин

Ако така ще забива играта и на всеки ход трябва да рестартираме , по -добре я спрете !!!!Засрамете се вече , един евент не можете да пуснете нормално , та камо ли по два и три ........то бива бива , ама ................Не си играйте с търпението на хората !!!

dedoto likes this.
  8. ралицаник

ралицаник Кандидат за признание

Овцете с количката се държат много странно,като дрогирани са и откакто се "преобразиха" играта при мен много забива.

mimi123123456 likes this.
  9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

бързам аз, но пак да кажа: Новините не се зареждат при влизане в играта, а са важни. Освен това, Сезонно отличие не се визуализира. Дали проблемът е в цъкалката или в мястото й, не знам. Да проверят.
    Освен това мишката залепва към посочено нещо и после пречи да видя други неща. Примерно минава през поленце, залепва се и се влачи където и да отида с мишката. Няма да снимам. Да си видят лепилото от къде идва.

[​IMG] [​IMG]

за това лепило говоря. Неприятно е да се влачи нещо и да ми закрива другото.

-----
    Цъкалката Сезонно отличие е с описания проблем. Не е до място, нито е до акаунт. Не се визуализира и в други ферми.
    Лепилото е все по-здраво и неприятно. Каквото докопа мишката, влачи го надлъж и нашир. Разигравам мишката, отлепя се хванатото и се лепва друго. Там горе няма ли да отговорят по тези проблеми? Идват празници, дълго време ще сънуваме и бленуваме за корекции.

Last edited by moderator: Dec 15, 2024
    ka-linka, kakata13 and Bamze like this.
  10. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

.TAINNA., не казвам, че "залепването" е приятно и че трябва така да бъде. Но има лек срещу него - дясната ръка държи мишката, а лявата натиска клавиша Esc, за да противодейства на "залепването".

Bamze and .TAINNA. like this.
  11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Благодаря. Вместо лявата ръка, правя кръгчета със залепналото на мишката и се отлепя, но веднага лепва друго. Надявам се БП да помогнат и да играем леко и приятно :)

п.п. Вярно е, че Esc помага, макар и за кратко. Благодаря Муши :)

Last edited: Dec 15, 2024
    Bamze and mushnu4ka like this.
  12. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

По Коледа ставали чудеса :D - при мен играта "лети", ТО/ТТО се начисляват в лентата нормално, а не се "точат". Благодаря на БП, че след 6 мес. ни дават по-спокойно забавление! :)

kakata13, koteto9 and -niksan- like this.
  13. qnkast

qnkast Младши експерт

Играта лети ама друг път. Отвратително бавна е повече от 10 дена. Навсякъде зарежда, бавна е. Обирам с комбайн, включвам и купон за техника. Най трудна ми е небесната градина. Влизам, излизам защото ми блокирва страницата. Пишете им на тия хора да оправят играта. Не им пука.

.didi2002., mimi123123456 and dedoto like this.
  14. SULIO_PULIO1972

SULIO_PULIO1972 Младши експерт

https://prikachi.net/image/изображение-2024-12-20-193628260.HXLt
    Това е състоянието ми на клиента о 24 часа. Играда е ад през който и да е браузър.
    https://prikachi.net/image/изображение-2024-12-20-194046772.HXuj
    А това е състоянието на Календара. Въпрос на късмет е да го отворя през началния прозорец от Събития

П.П. Тези проблеми ги имам всяка година при украсяване на играта в снежна покривка.

15. mushnu4ka

Здравей, в настройките на играта можеш да изключиш зимната тема.

Няма информация за проблеми с клиента от днес или вчера. Но можеш да деинсталираш клиента с Revo Uninstaller и след това да го свалиш отново.

В календара можеш да влезеш по три начина - от новините (ако там го има), от лентата със събитията и директно с кликване върху иконката му пред читалището в града.

Приятна игра!

SULIO_PULIO1972 likes this.
  16. SULIO_PULIO1972

SULIO_PULIO1972 Младши експерт

Благодаря за отговора.
    П.П. Клиента два пъти го деинсталирах и го свалях през OPERA. Преди малко си инсталирах MOZILA и го изтеглих през този браузър. Тръгна перфектно.
    Весели празници!

mushnu4ka likes this.
  17. kosibosi63

kosibosi63 Напреднал

има ли проблем с играта,аз немога да вляза.

18. mushnu4ka

Здравей, лично нямам проблеми с логването в играта, също така няма оплаквания от другите форумни екипи. Спокойна нощ!

19. tanyamery

tanyamery Адмирал

Тази зимна тема тази година е по различна и на мен много ми допада промяната. Да се смрачава, за да се открояват лампичките, а и снеговалежа са супер подобрения. Коледно настроение цари по полетата....:D:D:D:D:D

xari_myri and Bamze like this.
  20. musha_buba79

musha_buba79 Активен автор

Постоянно ме изхвърля играта
    ID 13760183