Отзиви за играта през Юнити, клиент и мобилно прил/ие

Discussion in 'Отзиви за играта' started by fares77, Jan 12, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ka-linka

ka-linka Пазител

От вчера от времето на проблемите с ТОП-а играта цикли яко. В Алпите пак от вчера ми излиза някаква анимация, която не зная може ли да се спре /блещукащи светлинки при предаване на клиентите/. След като мина през Алпийската и се върна в основната или Бахата, става още по-зле, едва минавам от поле на поле. Кешът на браузъра е почистен току-що, няма голяма разлика. Само при мен ли е този проблем?

Zlobara and .TAINNA. like this.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Невъзможно е да се играе така. Даже през операта играта цикли. Форумът беше паднал за повече от час. Защо не се казва какви ги вършат там Горе? В същото време изчезна ТОП-а от часовника. Не знам при другите играчи как е, но аз не можах да влезна в играта 40 мин., а после с голям зор обрах и насадих. Ако може малко информация какво става.

Проблемът с цикленето е в цялата игра. Клиент, браузъри, даже операта не може да овладее играта. Ако успея да влезна, после няма излизане. Бия Х и забива компа за доста време, докато затвори прозореца.
    Форумът беше изчезнал за повече от час. В 14:20 не можах да влезна във форума от никъде. Излизаше
    An unexpected error occurred. Please try again later.
    502 Bad Gateway
    504 Gateway Time-out
    Появи се чак сега, към 15:30 Исках да пиша за цикленето на играта и не можех. За да започна събитието, се борих 40 минути по всички начини. Някой да каже какво става.

Last edited by moderator: Nov 23, 2023
  3. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

И при мен е много зле>:(,докога?

4. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

За времето, което сте писали има регистрирани някои проблеми в някои акаунти. Казали са, че работят по отстраняването на проблемите. Надявам се вече да са отстранени и да няма други такива!

.TAINNA. likes this.
  5. dedoto

dedoto Адмирал

мноого зле :(два часа 6 цъкалкови полета и облаци >:(с няколко релога и спекъл комп :mad:

6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

писах доста по-късно, защото не можех да влезна в играта, а форумът беше недостъпен да видя дали някой е писал за проблем.

7. Bamze

Bamze Главен болярин

играта е ужасно бавна, влачи се като охлюв. За 40 минути успях да обера само четири полета при това с техника. На всяко поле забива и блокира и трябва да я рестартирам. Това се случва и в малките ферми и при приятелката ми Axmara. Така е от сутринта, а следобяда стана още по-зле. Не знам в какво се състои проблемът, но такова чудо не съм срещала от години.

.TAINNA., ka-linka and Zlobara like this.
  8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

До сега се борих с играта. Все по-зле става. Абсурд е да се работи и в алпите. И без това рядко влизам там, а сега ми късат нервите и пак ги зарязах.

Zlobara and dedoto like this.
  9. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Проблем с играта нямам. Малко по-бавна е, но не забива и се разхождам по полетата безгрижно вкл. Алпите. Играя през браузър.

10. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

щастливка. Проблемът е в някои сървъри. Вероятно твоят сървър е добре. При мен не е. Мъка голяма.

11. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Може би, но проблеми днес не съм имала. :)

12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Вече писах в другата тема. Имам огромен проблем с всички браузъри. Клиентът се пооправи, но още не е добре. Забива при преминаване от поле в поле, влизане и излизане от алпите, има какво да оправят БП. Предпочитам клиент, защото не ми заема целия екран.

13. jovisna

jovisna Стажант

значи не е само при мен.Мислех, че е от нета

14. -niksan-

-niksan- Обсебен

Вземете си оправете играта,като сееш на основното поле слънчогледи се въртят докато сееш и поливаш и ториш..
    За долината да не говоря,пълен батак.Стига с тези задачи ,оправете си играта,колко време се подигравате с нас играчите.
    То не бяха атаки то не бяха разни други глупости.
    Колко месеца продължава таз гавра,може би година да стана вече.

Last edited: Nov 24, 2023
    pile-pale, .TAINNA. and ka-linka like this.
  15. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

да, и при мен сутринта сея и, слънчогледи, не мога да полея. Излизам с голяма мъка и пак влизам, за да продължа. Играта се спича много често при различни действия в нея. Влизането е с мъка, излизането е още по-голяма мъка, а компа вие като на умряло. При влизане онзи начален прозорец, от който се пръква прозореца на акаунта, стои много време безсмислено и товари играта. Да вземат да го нагласят при влизане да се маха веднага, а не да виси отзад като ...
    [​IMG] [​IMG]
    Това много натоварва компа при влизане в акаунт и изчезва доста време след влизането. За излизането не знам какъв е проблема. Не се сещам за нищо. Много трудно се излиза. Компа се претоварва, вие, и забива. Затова се налага да ползвам Диспечер на задачите и прекъсвам БП веднага.

koteto9 likes this.
  16. p_janeta

p_janeta Старейшина

И аз да се оплача. Досега това не се е случвало. Използвам Win10 и клиента. Нямам антивирусни програми. Нямах отворени други приложения. Бях в алпийския свят и обирах. Изведнъж всичко замръзна. Не само фермерама, това се случва често и прекъсвам приложението през диспечера на задачи. Всичко замръзна и се наложи да изключа лаптопа от бутона.

.TAINNA. likes this.
  17. ka-linka

ka-linka Пазител

Във форума се промъкнах с триста зора, но влизане в играта няма през никакъв браузър. Дори не започва да зарежда, или дава грешка, или едно кръстче в горния ляв ъгъл, или зелен екран, нищо повече.

18. -mairon

-mairon Подрастващ автор

Да и при мен е така .

Ferma_Ro and .TAINNA. like this.
  19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Отново напомням на БП, че проблемите в играта НЕ са решени. Бонусите не са решение!
    [​IMG] [​IMG]
    Играта увисва при обиране и засяване на полетата. Също и при поставяне и прибиране на декорации, например хари. При пренареждане на полета, дървета, обори, с две думи замръзва когато си поиска.
    Снимах обиране на реколта в основната и на острова. Зависването е повсеместно и при различни действия. Дори докато играех на дъските в събитието, играта пак замръзва. А в Алпите проблемът е огромен. Там замръзването е голямо и нищо не мога да правя.
    Огромен е проблемът с излизането от играта където и да съм стъпила. Влизането също влачи.
    Хайде най-сетне да оправят всичко. Искам да играя с удоволствие :)

п.п. Играя само в клиента! Браузърите са ми огромни. Не ги харесвам.

Last edited: Nov 26, 2023
    [[Fermerkaa]], Bamze and bo6on like this.
  20. Bamze

Bamze Главен болярин

Присъединявам се към TAINNA. Все се надявах за няколко дни проблемът да отшуми, но той си е наличен, при това с пълна сила.
    Имаме ферма - охлюв. Влачи, забива, блокира ... Дълго и трудно излизане и влизане обратно. Не знам да играя ли или не ...
    Моля, ако имате възможност направете нещо! Играя с голяма мъка от няколко дни и днес също. :cry:

.TAINNA. likes this.