Отзиви за играта през Юнити, клиент и мобилно прил/ие

Discussion in 'Отзиви за играта' started by fares77, Jan 12, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. .water.

.water. Обсебен

Някакъв кошмар е стига до 100% и не откъсва играта и не ми казвайте устройството ,защото компа е нов.Как за една година едно събитие не започна без проблеми:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:.Поне 30 пъти решрешнах и стига 100% и тия овце не спряха да търчат.

ПЕПЕЛЯШКА and kakata13 like this.
  2. kakata13

kakata13 Старши болярин

Някой пак е бърникал къде не му е работа, в консумативите е пълна бъркотия>:(

.TAINNA. likes this.
  3. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

добро утро Минке, как сме? още снощи видях, но ми се спеше и помислих, че аз не съм наред xD

tanyamery and kakata13 like this.
  4. kakata13

kakata13 Старши болярин

То от вчера и подаръците са разбъркани

tanyamery, -niksan- and .TAINNA. like this.
  5. .water.

.water. Обсебен

Два часа играя на рефреш успях да засея първите 10 семенца сега не мога да се обера:mad::mad::mad::mad::mad:иначе можете да преместите темата ама да кажете дали се предава нещо ще се оправи ли ала бала ни вопъл ни стон.

.TAINNA. and kakata13 like this.
  6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

да не би нета да ти е слаб? може проблемът да е в доставчика на интернет. звънни на техния съпорт и искай да тестват сайта на фармерама

7. kakata13

kakata13 Старши болярин

UNITY я водят за една от най добрите платформи за игри(не е мое мнение) и всеки първокласник може да си я изтегли и да си направи игра. Но явно тука имаме случай на големи некадърници които много отдавна трябваше да са безработни, но те все още се упражняват на наш гръб. Докога бе БП.>:(

8. nasko72

nasko72 Младши експерт

И така:Днес преди година спряха флашплеъра а каква е равносметката?Проблеми,проблеми ,проблеми!Но има надежда-не се решават а се задълбочават:)))Нищо важното е че се измисли нещо подобно на (клиент и другите му разновидности) с което играчуте могат да се пробват да играят но не се забавляват а си късат нервите!Нещо от рода на Факсините не предпазват ама си ги бийте:))))Живи и здрави!Може само да си спомняме за хубавите дни с флаша и да мечтаем че някой ден пак ще играем нормално:)))Наздраве и хубава вечер!

9. elena12345670

elena12345670 Стажант

Очудена съм, че БП и програмистите му видяха кой играе на фермите с ботове, а не виждат какво качество на обработване на фермите ни предлагат на всеки евент!

Last edited by moderator: Jan 13, 2022
  10. and2115

and2115 Прохождащ

След опити от около седмица да вляза в Бахамарама играта забива и започват да блеят някакви овце и до там.

koteto9 likes this.
  11. feriferi18

feriferi18 Прохождащ

И при мене го имаше. Изчакай да мине нагледното обяснение как се играе на Бахама и ще ти се отвори.

koteto9 and tanyamery like this.
  12. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Има клип, който се показва при всеки играч, отворил Бахамарама и стъпва там за първи път. Поради някаква грешка не се е показал при всички играчи, но това е коригирано преди седмица и сега клипа се показва при тези, които не са го изгледали. Еднократно е, оставете го да свърши и да не се показва повече.

13. p_janeta

p_janeta Старейшина

През самостоятелната клиенска програма, клипът не се вижда. Започват да блеят овце и толкова. Ако се постои достатъчно време, за да приключи клипа (който не се вижда), влиза нормално в острова. През браузер нещата са нормални, гледаш клипа и влизаш.

Кобрелия likes this.
  14. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

:D сетили са се братята БП сега, а аз се чудих защо наскоро и при мен се появи xD

и браузър и в клиент клипа върви, ако не го изгледаш до край :p;)

Кобрелия likes this.
  15. axmara

axmara Подрастващ автор

Играта не се държи нормално все още - няма изскачащи, не засажда, не обира и така ...

Bamze and koteto9 like this.
  16. dedoto

dedoto Адмирал

Пълна скръб на всяко поле рефреш :(а уж проблема бил решен според официалното инфо 8)

17. petruhka

petruhka Подрастващ автор

Аман от този пазар отвратителен е, то са цветчета, то е въртяне.... Аман от бъгове!

.банчева. likes this.
  18. .банчева.

.банчева. Младши експерт

оправете този пазар, безобразие

-----
    ей,закрийте го този пазар,няма смисъл от него...само нерви....направете нещо ,бе хора

-----
    защо не направите нещо,сигурно, защото не купуваме кошници!!!!просто отвратителноооо!Няма пазар....няма нищо...нерви да имаш

Last edited by moderator: Apr 12, 2022
  19. ka-linka

ka-linka Пазител

От началото на двете събития, които завършиха преди ден, играта зарежда едва-едва.Слънчогледи се въртят, замръзва, заспива на моменти. Мислех, че е така, защото вървят две събития едновременно, но тази сутрин е още по-зле. При мен всичко е почистено, проблемът не е и в нета, достатъчно бърз е. Не ми се мисли какво ще е днес след 15 часа.

dedoto likes this.
  20. dedoto

dedoto Адмирал

От последните две събития и сегашното играта не работи както трябва след всяко второ поле рефреш :wuerg:на всяко влизане чистене на кеш и манджата >:(същата и да проблем няма :(ама само с купи това или онова :eek:играта е бъгава още от по предното събитие така че да вземат да си поразтъпчат малко гънките на сивото вещество в главите си и да намерят къде е проблема 8)

kakata13, [[Fermerkaa]] and ka-linka like this.