Отзиви за играта през Юнити, клиент и мобилно прил/ие

Discussion in 'Отзиви за играта' started by fares77, Jan 12, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Не се маха. Нито бавно, нито никак. Какво бързо цъкане при залагане на една селекция, а втората вися, докато свърши първата и луксозния парфюм не мога да го махна? Влизам, излизам, пак влизам в/от разплодника, от играта и нищо. Това "бавно реагира" е сериозен проблем, защото го има вече и при другите дейности във фермата. Моля те, Мушинка, да се защитаваме ние, играчите, а не тези, които трябва да се справят с проблемите на играта. Рядко реагирам, но техниката ми в момента е на купони, а те са с определено време. Бонусите в игрището и другите бонуси също. Няма да купя нищо от БП, докато не оправят играта. Да не тикат кошниците в очите ни преди да си оправят проблемите. И не само аз съм така. Та какво значи бързо цъкане? Гоним времето, Муши, вчера с тези безсмислени рефреши и забавени реакции ми изтекоха два бонуса: +1 и +2 За 5 мин не влезнах в последната им част и изгубих реколта, ти я сметни. Моля, нека да се работи в тази посока. Вчера до 18 ч. нямах проблем никъде. А идва уикенд :wuerg:

п.п. Има едно непрекъснато лагване на клиента и юнити. Даже да съм в поле, което чакам след малко да обера, всичко заспива и няма мърдане в никаква посока. Каквото и да правя, играта се лагва. Програмистите знаят какво е лаг.
    http://store.picbg.net/pubpic/B0/36/e958ce9f572ab036.jpg
    Това се получава. Стоя там, ще обирам. Пускам техниката, не тръгва, лагва се. Рефреш, не става. Искам да ида в друго поле и не мога. Лагва се. Трябва пак рефреш, за да се отпуши. От 5 до 6.25 непрекъснато правя десетки рефреши. Ако случайно обера или оправя оборите, като се върна нищо не е пипано и пак всичко отначало. Има нещо не наред.

п.п.2 :
    Английско-Български речник

lag [læg]
    I. v (-gg-)
    1. оставам назад, изоставам, тътря се (и с behind); забавям се, закъснявам; to ~ behind the times оставам назад от времето си;
    2. спадам, намалявам, западам;
    II. n
    1. забавяне, закъснение; изоставане, изостаналост; ~ of the tide забавяне на прилива (при първата и третата четвърт на луната); time ~ забавяне;
    2. ел. фазова разлика.

Изоставането е до безкрайност и не прекъсва по друг начин, освен с рефреш и то за малко.

Last edited: Mar 5, 2021
  2. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Играта е на рефреши от снощи!!! Каквото и действие да предприемеш се нуждае от обновяване на играта преди това!!! Отиваш на пазара - рефреш, отваряш разсадника - рефреш, изпращаш подаръци - рефреш, активираш бонуси - рефреш .....До кога?!:mad::mad::mad:

3. tanyamery

tanyamery Адмирал

И при мен положението е същото.

4. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Не ме разбирай погрешно - никого не защитавам. Но тествах и успях да махна парфюма. (Бавното реагиране на някои действия си е отделен въпрос.)

.TAINNA. likes this.
  5. _elena6_

_elena6_ Подрастващ автор

Здравейте. Няма ли да оправите тази игра най-сетне?

6. .water.

.water. Обсебен

Играта днес е повече от отвратителна да затъртя 20 парти билета поне 5 пъти рефрешнах всичко мърда шава ,но бутоните не реагират .Играта със зарчетата нямам думи мятам падат ми се 4ри еднакви да метна втори път бутона не реагира трябва рефреш и ме връща отначало все едно не съм играла прецакване от всякъде ,започването на събитието късно подадено инфо спрямо другите форуми .Изобщо съобщавате ли за проблемите от снощи ?

7. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте, има много оплаквания за този рефреш, значи проблема е като ковида, навсякъде. Добавих и нашите оплаквания за всеки случай, да тежат на везната;)

8. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Поредния проблем налагащ рефреш! И се молиш след обновяването смляната храна да ти се е отчела, да не се налага да я пускаш отново.

.TAINNA. likes this.
  9. pgs_major

pgs_major Стажант

И при мен е така.....

10. dd88dd

dd88dd Подрастващ автор

Понеже това им е навик, имам предложение: Да се спре играта за 20-30 дена да отстранят всичките си неща които пречат да се играе нормално и след това да бъде пусната отново. За това кчество на играта пари не заслужават да получават. Все пак сега е 2021 година а не 1995.

11. yanina494949

yanina494949 Кандидат за признание

днес да се играе е повече от кошмар от сутринта поне съм влизала около 50 пъти играе се на едно поле икрай трябва да се излезе и пак да се влезе дано да се оправи хито мелница нито разплодник дори сезона не може да се играе

.water., dd88dd and .TAINNA. like this.
  12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

о даааа и при мен е така. Пускам да се мели нещо горе. След него искам да пусна друго, не става. Трябва да мина долу (за острова) да пусна нещо и да се върна горе за следващото. Голям проблем е. Поредния новопоявил се.

dd88dd likes this.
  13. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Ако никой не играе няма да има проблеми с играта...:)
    Пусната е синхронизация, с която се надяват да се оправят много от проблемите.

14. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Дай Боже, благодаря :D

koteto9 likes this.
  15. .poli78.

.poli78. Активен автор

Муши, и аз да ти се похваля от сандъка " пиколо" дърво но ..... "танц на листата +" , прилича на твоя подарък нали ? Надявам се да видиш съобщението и не ми обяснявай Вашия случаен принцип известен ми е.

koteto9 and .water. like this.
  16. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Изказваш се неподготвена девойко. Случайният принцип се залага в програмата от програмистите. Не си програмист и затова няма да ти се обяснява. Няма да разбереш. И престани да завиждаш и хапеш. Играй си играта и се напъни да догониш Муши и другите по високите етажи вместо да им гледаш в паничките 8)

17. koteto9

koteto9 Анализатор

за всичко играта е утвртатителна бавна за да савърша играта тр.да влизам по 6.7 пъти за да я за върща връщате за всяко нещо от началото до кога.....

Би ли уточнил за какво става въпрос.за
    всичко играта е утвртатителна бавна за да савърша играта тр.да влизам по 6.7 пъти за да я за върща връщате за всяко нещо от началото до кога.....

Last edited by moderator: Mar 5, 2021
  18. tani1980

tani1980 Полубог

Айде пак забива на 100% и дотам.Уж скрипт за синхронизация щеше да има да оправи нещата, път то вятър работа.Пак стана "Трай коньо за зелена трева" нащта работа.От един час се мъча да вляза и нищо.:mad:

SKATAVKATA and koteto9 like this.
  19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Last edited: Mar 5, 2021
  20. tani1980

tani1980 Полубог

Прозореца с новините е така, с неактивни бутони в сиво.

.TAINNA. likes this.