Отзиви за играта през Юнити и Самостоятелния клиент

Дискусията в/ъв "Отзиви за играта" е започната от fares77 на 12.1.21.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Каквото и да е "устройството", не е от него. Преинсталирах фармерама и тръгна без проблеми. Това беше моето решение. Така че моето "устройство" сиреч компютър не се "задавя" нито се задръства. Проблемът не е в компютъра. Играта иска преинсталиране и е готова. Моля, напиши го някъде във форума. Преди доста време беше дала такъв съвет деинсталиране с Рево Ънинсталер и ново инсталиране.

Последна редакция: 19.10.24
  2. -niksan-

-niksan- Обсебен

Пак имаше проблем с влизане в играта,нито през лаптопа ставаше нито през телефон:cry::cry:

dedoto харесва това.
  3. dedoto

dedoto Адмирал

да от 8 до 10 правих опити и накрая и бих хикса >:(по някое време зареди през еидж и на второто поле замръзна :(определено почна да ми писва от недоносчетата на бп8)

koteto9 и -niksan- харесват това.
  4. -niksan-

-niksan- Обсебен

При мен пищеще че не може да намери такъв акаунт:cry::(

dedoto харесва това.
  5. Еделвайс

Еделвайс Стажант

В момента клиента е недостъпен!Вече трети ден ИД 18004039
    400 Bad Request

Request Header Or Cookie Too Large

nginx

Последна редакция: 15.11.24
    koteto9 харесва това.
  6. Mermaid

Mermaid Обитател

7. zorro58

zorro58 Главен болярин

Ако така ще забива играта и на всеки ход трябва да рестартираме , по -добре я спрете !!!!Засрамете се вече , един евент не можете да пуснете нормално , та камо ли по два и три ........то бива бива , ама ................Не си играйте с търпението на хората !!!

dedoto харесва това.
  8. ралицаник

ралицаник Кандидат за признание

Овцете с количката се държат много странно,като дрогирани са и откакто се "преобразиха" играта при мен много забива.

mimi123123456 харесва това.
  9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

бързам аз, но пак да кажа: Новините не се зареждат при влизане в играта, а са важни. Освен това, Сезонно отличие не се визуализира. Дали проблемът е в цъкалката или в мястото й, не знам. Да проверят.
    Освен това мишката залепва към посочено нещо и после пречи да видя други неща. Примерно минава през поленце, залепва се и се влачи където и да отида с мишката. Няма да снимам. Да си видят лепилото от къде идва.

[​IMG] [​IMG]

за това лепило говоря. Неприятно е да се влачи нещо и да ми закрива другото.

-----
    Цъкалката Сезонно отличие е с описания проблем. Не е до място, нито е до акаунт. Не се визуализира и в други ферми.
    Лепилото е все по-здраво и неприятно. Каквото докопа мишката, влачи го надлъж и нашир. Разигравам мишката, отлепя се хванатото и се лепва друго. Там горе няма ли да отговорят по тези проблеми? Идват празници, дълго време ще сънуваме и бленуваме за корекции.

Последно редактирано от модератора: 15.12.24 в 12:20
    ka-linka, kakata13 и Bamze харесват това.
  10. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

.TAINNA., не казвам, че "залепването" е приятно и че трябва така да бъде. Но има лек срещу него - дясната ръка държи мишката, а лявата натиска клавиша Esc, за да противодейства на "залепването".

Bamze и .TAINNA. харесват това.
  11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Благодаря. Вместо лявата ръка, правя кръгчета със залепналото на мишката и се отлепя, но веднага лепва друго. Надявам се БП да помогнат и да играем леко и приятно :)

п.п. Вярно е, че Esc помага, макар и за кратко. Благодаря Муши :)

Последна редакция: 15.12.24 в 12:54
    Bamze и mushnu4ka харесват това.
  12. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

По Коледа ставали чудеса :D - при мен играта "лети", ТО/ТТО се начисляват в лентата нормално, а не се "точат". Благодаря на БП, че след 6 мес. ни дават по-спокойно забавление! :)

kakata13, koteto9 и -niksan- харесват това.
  13. qnkast

qnkast Подрастващ автор

Играта лети ама друг път. Отвратително бавна е повече от 10 дена. Навсякъде зарежда, бавна е. Обирам с комбайн, включвам и купон за техника. Най трудна ми е небесната градина. Влизам, излизам защото ми блокирва страницата. Пишете им на тия хора да оправят играта. Не им пука.

.didi2002., mimi123123456 и dedoto харесват това.
  14. SULIO_PULIO1972

SULIO_PULIO1972 Подрастващ автор

https://prikachi.net/image/изображение-2024-12-20-193628260.HXLt
    Това е състоянието ми на клиента о 24 часа. Играда е ад през който и да е браузър.
    https://prikachi.net/image/изображение-2024-12-20-194046772.HXuj
    А това е състоянието на Календара. Въпрос на късмет е да го отворя през началния прозорец от Събития

П.П. Тези проблеми ги имам всяка година при украсяване на играта в снежна покривка.

15. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, в настройките на играта можеш да изключиш зимната тема.

Няма информация за проблеми с клиента от днес или вчера. Но можеш да деинсталираш клиента с Revo Uninstaller и след това да го свалиш отново.

В календара можеш да влезеш по три начина - от новините (ако там го има), от лентата със събитията и директно с кликване върху иконката му пред читалището в града.

Приятна игра!

SULIO_PULIO1972 харесва това.
  16. SULIO_PULIO1972

SULIO_PULIO1972 Подрастващ автор

Благодаря за отговора.
    П.П. Клиента два пъти го деинсталирах и го свалях през OPERA. Преди малко си инсталирах MOZILA и го изтеглих през този браузър. Тръгна перфектно.
    Весели празници!

mushnu4ka харесва това.