Отзиви за играта през Юнити и Самостоятелния клиент

Дискусията в/ъв "Отзиви за играта" е започната от fares77 на 12.1.21.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. tanyamery

  tanyamery Адмирал

  Днес обаче през таблета се играе доста по-лесно от предходните 4-5 дни :):):)
   
 2. dedoto

  dedoto Адмирал

  така ти се струва ;)за цялостно оправяне всички полета сутринта ми трябваха 10 презарежданета:(и все още не мога да влизам в събитието да обирам зарчетата>:(
   
 3. -niksan-

  -niksan- Обсебен

  С кой браузер си,защото при мен не е така.
   
 4. tanyamery

  tanyamery Адмирал

  Аз играя само през Пуфин. Весело посрещане на настъпващата Нова година с радост, танци, усмивки, пълни с щастие сърца и блестящи от възторг очи.....наздраве......
   
  Bamze харесва това.
 5. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  БП си прави гавра с нас. Как може да ни изоставят да се борим с проблемите като прасе с тиква? Вече е невъзможно да се играе. Всичко замръзва. Развъдника не показва, че е готов за обиране, а аз чакам ли чакам. Полето е готово за обиране, но е замръзнало и не показва, че трябва да обера. Готовите неща замръзват и, ако не знам кое кога да бера, има да си чакам. Решението е да излезна от играта и пак да влезна. Вече не помага нито рефреш, нито преминаване из полетата, та дано се отпуши. Но кошниците ми се бутат пред погледа и крещят Вземииии ... след рефреш или ново влизане направо ми вадяр очите. Едно развъждане като хората не можах да направя. За другите проблеми, описани по-напред, няма да говоря. Стоят мирно неоправени и ни се плезят.
  Приятели, съседи, затваряме играта и се отдаваме на весело празнуване, а БП да си подготви гърбината за яка суровачка по български след това, което ни причиняват.
  Да сте здрави и весели, другото ще се нареди :)

  п.п. Честита Новата 2023 година!
  Снощи не исках да пиша повече, но ще допълня горе написаното: в 20:35 играта умря. Тотал щета за час! Един кръст като за умрял горе в ляво и толкова. Клиент и браузъри - няма влизане. После играта тръгна и ... ни лук ял, ни мирисал. Какво беше това? Само да се предаде нагоре по веригата, че селекциите ми заминаха на кино. След спирането се отдадох на почивка до сега :)
  [​IMG]
   
  Последна редакция: 1.1.23
  koteto9, zvezdi4ka_86, -niksan- и 4 други харесват това.
 6. -niksan-

  -niksan- Обсебен

  Сега ще ви кажа моето мнение,за играта през телефон и таблет.10 дена играх с тези устройства. Телефона заема целия екран малко можеш да плъзнеш играта нагоре,след това до половината игра ,можеш да правиш някой неща.Ако искаш на другата половина трябва да завъртиш телефона да е вертикален,след това се започва една мъка,да уцелиш това което искаш да направиш,за да го активираш.С edge с телефона успявам да влезна ,в Долината на еделвайса,много бързо зарежда .За да играеш трябва очила да сложиш,Влизането във форума е лесно ,но писането през телефон е някаква мъка,отварят се буквите и започваш да пишеш ,без да виждаш какво пишеш,докато го споделиш пак мъка,да не би да го изтриеш .С пуфин през телефон е някаква мъка докато зареди играта.
  Играта с таблет ,пуфин пак мъка,единственото нещо е че като пишеш във форума виждаш какво пишеш.Докато си в играта с пуфин изведнъж се презарежда само играта ,което е доста досадно пак докато зареди.С edge през таблета, не можеш да идеш в долината на еделвайс,не зарежда .
  По някое време ти изписва някаква грешка,просто те изхвърля ,докато обикаляш полетата по фермата.Другото досадно нещо , че не можеш ,да отговориш или да напишеш от никати към даден човек писмо.Това нещо е от доста време, да ли си с телефон или таблет,няма значение.
  Вземете си оправете играта,толкова ли не може да спрете един месец със задачи ,гледате само парите.
   
  Последна редакция: 2.1.23
  zvezdi4ka_86, .didi2002., Bamze и 2 други харесват това.
 7. лудакрава1

  лудакрава1 Посланик

  Кога по точно ще оправи двуседмичният бъг да се пренасят полетата където си искат?Влизаш и горската ти е на мястото на основното,другото не знам ти къде си се е дянало.Ми тъпо е и дразни.Някой изобщо предал ли е за този проблем от две седмии ми се мота по фермата.
   
  zvezdi4ka_86 и Bamze харесват това.
 8. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  при мен се събират три в едно поле. Да напомня там горе, че искам при влизане в играта да ми се отваря карта, а не основно поле. Тази опция им се е бъгнала и не работи.

  -----
  Бяха пооправили това-онова и пак се започна. Отивам на поляната, еделвайсите, бера дърветата, искам да влезна да правя нови дървета и ядец. Не става. Излизам от там, отивам в дъскорезницата и се връщам, вече влизам. Има един проблем, който не са го пипнали, а е казано отдавна. Седя на някое поле и чакам да обирам. Остават 2-3 или 1 мин даже. Минават повече минути и полето е замръзнало. Отивам в друго поле, връщам се и вече показва узряло, за обиране. Сега се получи в развъдника. Седя и чакам да мине 1 мин и да обера добитъка, обаче минаха 5 мин и си стои така, на 1 мин. Излизам от там и пак влизам и вече мога да обера. Момичета от екипа, знам, че е неделя и ония горе си чоплят носовете на припек, ама някой да вземе да поработи. Не е гот така да си играем на гоненица, на влез-излез. Тупнете по масата там горе да се раздвижат. И чакаме още компенсации. Това е много време с големи проблеми, неостраняеми. И ренцо. И него да си оправят, та дано в 2024-та дойде освежен, изпран, изгладен.

  -----------
  Сега оставям снимка, защото ми се случва няколко пъти в последните няколко дни. Обработвам каквото имам в полето "Красивата долина" на еделвайсите, с подскоци напред-назад па де дьо, като не мога да влезна в някоя сграда, излизам от полето и се връщам, накрая отивам в ляво в лентата при клиентите с поръчките. Ето какво се се получава при влизане:
  [​IMG]

  Излизам от долината с лифта, връщам се, влизам при клиентите и всичко е нормално. Проблемите явно стават все повече, в цялата игра. И май са свързани с новото поле. Питам БП: до кога ще ни мъчите да тичаме напред-назад из полетата? Кога ще имаме нормална игра? Ако трябва извадете от играта "Красивата долина" на еделвайсите. Махнете и бъгавия ренцо. Нека играта тръгне както трябва, а вие, БП, не пускайте на пазара дефектни продукти. Особено в края на годината и началото на новата година. Не отчитайте дейност на гърба на играчите. Не се фукайте с провалите си! Миналата нова година я посрещахме с проблемите с флаша. Сега посрещаме новата година с нови проблеми. Не е честно!
   
  Последна редакция: 8.1.23
  .didi2002., zvezdi4ka_86, tanyamery и 3 други харесват това.
 9. dawida

  dawida Стажант

  Играя през браузър ейдж. Играта в момента има следния проблем:

  [​IMG]

  [​IMG]

  Искам да пренаредя всичко. Влизах в развъдника да огледам какво ми трябва. На изхода излезна този чаршаф и всичко замръзна. Не можех да се преместя и да заредя менажериите. Рефрешнах с Ф5 и заредих с животни. След което исках да заредя разсадника и излезна пак такъв чаршаф. И пак всичко замръзна. Местих мишката навсякъде, но не реагира. Пак рефреш и ще се мъча днес да подновя всичко в полетата въпреки замръзването. Нямам клиент и не мога да тествам там. Ако може да се предаде нагоре.
   
 10. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

 11. mimi123123456

  mimi123123456 Главен болярин

  Таймерите в мелницата и на полето отчитат правилно! Пу -пу-пу
   
  Кобрелия и .TAINNA. харесват това.
 12. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Отново повдигам този проблем. Не намерих отговор до сега. Може да съм пропуснала нещо. Затова пак питам дали ще бъде оправен скоро? Ще припомня какъв е: докато стоя в някое поле и чакам 2-3 мин. да обера продукцията, играта замръзва. Трябва непрекъснато да се движа на някъде и да се върна там, където ще обирам, за да не замръзва играта. Няма как да снимам. Това трябва да го видят програмистите на БП. Има някъде нещо, което спъва играта. Играя в клиент, но за проблеми тествам и в браузър Edge.

  ID: 14069390

  Ще допълня. Особено неприятно е в Алпите. Чакам да обера дървета. Или чакам да прибера построените дървета в Дърводелската работилница. Или чакам да прибера хумус и другите неща в Дъскорезницата. И хоп! След 2-3 мин. съм замръзнала. Даже не мога да се преместя от една сграда в друга. Излизам от Алпите, отивам на картата и се връщам, за да се отпуши. Така е и с другите полета. При замръзване не мога да обера. Иска да се преместя другаде и после да се върна.

  п.п. Сега, 16.10 ч. Алпите направиха проблем. Исках да пусна да се строят дървета, но заби. Хукнах да излизам към картата и играта съвсем заби. Бях пуснала да се прави ЯМЧ, то е станало, а аз катеря Алпите и стана боза:

  [​IMG]
  Ще допълня: Помагам на приятел за Алпите. Аз съм в неговите Алпи, а той не знае и влиза в играта. Вместо мен да ме ритне и да излезна, както става, когато съм в другите полета, когато съм в Алпите, играта забива и зависва. Даже излизането от играта е много трудно.
   
  Последна редакция: 1.3.23
  .didi2002., Bamze, kakata13 и още 1 човек харесват това.
 13. DILQNADELI

  DILQNADELI Обсебен

  Благодаря мнаго. От 10 дни и повече има някакъв проблем при полето на домашните любимци. Обира ги и точките който ми дава минават 3 етапа на забавяне бе чакам поне 30 секунди и повече. Жалко че току що обрах зада пробваш при теб така ли щеше да е, Написала съм цифрите и на всеки етап спира за секунди [​IMG]
   
 14. ПЕПЕЛЯШКА

  ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

  Играта при мен е ужасна, още от влизането и на всичко отгоре куеста се отваря, когато си поиска.
  направете нещо.
   
 15. DILQNADELI

  DILQNADELI Обсебен

  Към 9.20 имам обрани 3 полета с цъкалки от с не начислени точки
   
 16. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  за съжаление точките не могат да бъдат засечени - колко си имал преди и колко след обиране.:(
   
  DILQNADELI харесва това.
 17. stoeva

  stoeva Подрастващ автор

  Здравейте, играя през клиент, постоянно ми забива играта, трябва да изляза и вляза отново и така постоянно ID 1568191
   
 18. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Няма съобщение за някакъв проблем с клиента. Единствено за проблем с Хром, по който вече се работи /а може и да е отстранен/.

  П.П. Ще ти изтрия кеша на акаунта за всеки случай.
   
 19. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Снощи правих покупки за Алпите. Тази сутрин едва влезнах (с клиент съм). Голяма въртележка беше, докато се появи това:
  https://prikachi.net/image/p5tKvq
  И друг път ми се е случвало. Не е за първи път. Този екран трябва да се появява веднага след покупките, а не при следващо влизане или на следващия ден. Трябва да излиза на кирилица с описание на полученото веднага след покупките. Това е наградата от банката.
  Отидох в банката да видя наградата. Виждам ето това:
  https://prikachi.net/image/p5tY9P
  Само че вече не виждам какво ми е дал Джина. Ако може екипът да предаде за проблема и, ако се вижда подаръка на Джин, да ми кажете какъв е.

  Този проблем не е от сега и не е само в този мой акаунт. Преди време го нямаше.

  ID: 14069390

  п.п. Ще допълня, че не съм тествала в браузър, защото няма как да се получи същото там, след бъг в клиента. След рефреш в клиента този (първия) екран изчезва и няма как да се проследи нататък.
   
  Последна редакция: 17.5.23
 20. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  може ли да кажеш какви покупки си правила за алпите?
   
  .TAINNA. харесва това.