Отзиви за играта през Юнити и Самостоятелния клиент

Дискусията в/ъв "Отзиви за играта" е започната от fares77 на 12.1.21.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. ka-linka

  ka-linka Старши болярин

  Това го зная и го правя в момента, ама до преди няколко дни това превъртане го нямаше. Дразни безкрайно много. Пак са бърникали някъде, но вместо да е по-добре, става по-зле. Благодаря ти! Усмихнат ден!:)
   
  maqpan4o и .TAINNA. харесват това.
 2. .банчева.

  .банчева. Младши експерт

  По-зле и по-зле...и...все играчите сме виновни
   
  maqpan4o и ka-linka харесват това.
 3. dedoto

  dedoto Адмирал

  Днес като пуснаха панаира играта умря :(20 минути и 10 рефреша само за цъкалковите полета :wuerg:играя с унити хрома въобще не цепва :eek:на Мозила цъкваш и чакаш докато ти се изчака чаканката >:(всичко е пълна отврат :wuerg:и без баналните обяснения процедурата я правя преди всяко релогване 8)
   
  maqpan4o, .TAINNA., .water. и още 1 човек харесват това.
 4. 4orela

  4orela Подрастващ автор

  До кога играта ще е толкова тежка и ще ми бъгва компа?
  До кога ще е почти невъзможно или почти невъзможно да се бере без техника?
  До кога определени полета ще е невъзможно или много трудно да се берат ръчно?
  До кога когато отваряш сандък ще те връща в началото?
  До кога когато поставяш цъкалка и решиш да слагаш дръга ще те връща в началото?
  До кога сутрин между 6,30 и 7,00 ще е почти невъзможно да се влезе в играта?
  До кога ще е мъка да се хранят животните ръчно?
  ДО КОГА?
  Минаха 5 месеца без флаш и никакво развитие!
   
  maqpan4o, lili011968, .TAINNA. и 4 други харесват това.
 5. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Вече сандъчетата остават на същата страница, т.е. няма превъртане, оправено е.
   
  .TAINNA. и ka-linka харесват това.
 6. ka-linka

  ka-linka Старши болярин

  Няма превъртане, но като обера някое сандъче започва едно презареждане, показват се продукти, купони... каквото се сетиш, докато отново спре на сандъчетата. Не е по-зле, но не е и по-добре от преди.
   
  maqpan4o харесва това.
 7. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  При теб е така, вероятно устройството ти се "задъхва".
   
  ka-linka харесва това.
 8. Самардапа

  Самардапа Главен болярин

  БП, упорито съсипвате играта! Преди прекарвах часове на ден във фермата си...сега - влизам кося и излизам...понякога играя събития, други ги пропускам защото няма да си причинявам кошмар заради вашите некадърни решения. Играта от ден на ден става все по-тежка и тромава...по 2-3 събития на по 1 поле, за 24ч, за 48ч, за 5 дена...падащи от тук, пък от там, все различни...със хиляди......а играта - боза! Новото събитие стартира с поредното неудобство - не може да се коси нито на ръка, нито с техника.......да коментирам ли сезоните, че едва се предава стока, защото всичко мига, бави се отчитането, а за натоварването на компютъра да не говоря!!! Много скоро ще дойде момента, в който ще реша, че днес може да не кося....после ще станат 2 дни....и така просто ще спра да влизам....не защото ще ми е омръзнала играта, а защото някой некадърен служител или ръководител на екип в БП не си е свършил работата. Прага на търпимост при всеки е различен...при мен той ще дойде много скоро!
   
  daniva76, maqpan4o, .water. и 3 други харесват това.
 9. -sindi9-

  -sindi9- Кандидат за признание

  Днес просто е отвратителна играта ,за половин час поне 6 рестартирвания и това е само за половин поле да се обере.Накрая да не останете само вие да си я играете БП.Оправете си я и тогава пускайте събития,и не бързайте с кошниците.
   
  Последна редакция: 23.6.21
  .TAINNA. харесва това.
 10. Zlobara

  Zlobara Активен автор

  Приключих с евента!Да бачкат търпеливите!:mad:
   
  kakata13 и dedoto харесват това.
 11. neli5555

  neli5555 Подрастващ автор

  И при мен е така - нито да обереш, нито да засееш нещо - през минута трябва да рестартирам!
   
  .TAINNA. и kika52712 харесват това.
 12. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  С клиента съм. Много неприятно. До 15 ч. беше леко леко да играеш, а сега? обирам, излиза в дясно лентата с получените неща от обирането, играта спира, завъртат се оранжевите китки и край, до там. Ф5, чакам да зареди и пак отново. Половин час не мога да оправя 5-6 полета. За разсяване и дума да не става. Добре, че не пуснах бонуси и техника. Евента го оставям на БП да си го играе. >:(
   
  pepa551, .water. и kakata13 харесват това.
 13. maqpan4o

  maqpan4o Младши експерт

  сега пък разместено всичко! няма намиране! гадая кое къде е и се започва прелистване за намиране на търсеното в консумативи. И не ми казвайте за търсачката! знам я! искам си старата наредба! Като отворя и съм избрала наредба по ниво, отпред да виждам билетите за колелото и ЯМЧ! И къде изчезна зеления бутон за торене, когато свърши торта? Имаше директна препратка към пазара на тор. Изчезна яко дим! Сега тичах до града, после до пазара, продукти, тор и се започва едно мотаене, рефреш, някак стигам до покупка, а тя изчерпана и пак мотаене, рефреш ... Накрая, стснала купената тор в ръце тичам на полетата. Ако не ме спъне в тичането играта, с много рефреши някак наторявам, но се връщам да проверя. Току виж клиента про пуснал някъде нещо. Снощи беше насято само 1 поле на острова. След всички тези упражнения скок подскок, кеш рефреш, може и да спра евентите, докато ги оправят. :wuerg:>:(
   
  dedoto и .water. харесват това.
 14. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  От вчера не се визуализират точките от обраното на всички полета. Нямам намерение да ги смятам със събиране и изваждане, нито да правя каквото и да било. БП да си оправи играта. Другите проблеми вече са описани от играчите. При мен са същите.
  Браузърите не ми отварят играта. Имам само клиент, скапан, сдухан, ми няма да играя евенти.
  п.п. Да добавя за наредбата, беше си добре, да отворя и да виждам най-отпред ЯМЧ, билетите за колелото, купоните за помощна техника, бонусите и след тях другите неща. Новият начин на подреждане е много неудобен. Има търсачка, да, но в случая не ми върши работа. Не помня наименованията на всичко. Нека върнат старата наредба на консумативите в инвентара. И като променят нещо да пускат съобщение да знаем, а не да гадаем аджеба какво е станало

  -----
  http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/opt1624555179i.jpg[​IMG]

  Искам компенсация от БП за този гаф!!! Сея Тръстиково стебло с вода и тор за утрешното стбитие на пустото поле. Клиентът се замотава при ръсенето на тор, заиграват оранжевите цветя и, след рефреш разбирам, че е поръсена и СТ :mad:>:(:mad: Искам от БП утре незабавно да ми върне похабената заради БП неуредиците 202 бр. Супер тор! :mad::mad::mad:
   
  -sindi9-, [[Fermerkaa]], -niksan- и 2 други харесват това.
 15. staneli

  staneli Старши болярин

  Пак има някакъв проблем. Не може да се влезе нито през Клиента, нито през браузър :(

  Пак кръстче в горен ляв ъгъл:eek: Ама много траурно ми се види...
   
  Последна редакция: 25.6.21
  .TAINNA., -sindi9- и dedoto харесват това.
 16. -niksan-

  -niksan- Обсебен

  От умрял писмо да чакаш:cry::cry:
   
  .TAINNA. харесва това.
 17. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  докато всичко беше сринато, четох чуждите форуми. Проблемът е забелязан и там. Пишат, че се работи по него, да видим.
   
 18. nasko72

  nasko72 Младши експерт

  Здравейте.
  Може ли да попитам модератори ли са,админи ли са или там каквито са 3 неща?
  1.Как до преди няколко месеца ,,проблемите'' с играта се брояха на пръсти,а сега всеки ден някой се оплаква от нещо?(да не казвам всеки час:))
  2.Защо когато някой се оплаква за проблем ,,вината'' се търси в него а не се работи по проблема?Излиза се с вече изтъркани фрази за интернет връзка,комп,браузър?
  3,Работи ли се по въпроса играта да си върне стария вид в смисъл да може да се играе нормално без забивания,с по малко проблеми и неуредици или ще продължава така и ще ни се хвърлят някакви си мижави компенсации?
   
  DILQNADELI, choko_59, -sindi9- и още 1 човек харесват това.
 19. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  1. Програмата-заместител на флаш плеъра е съвсем различна и изисква друг начин на работа, може би кодове и т.н., за които аз не мога да дам обяснения. С нея се работи различно с две думи.
  2. Не се търси вина, а вид решение на проблема, или, по бързо ще стане ако потърсиш проблема първо при теб, възможно е да го оправиш за по-кратко време, и не зависиш от друг, и ако не е у теб проблема, тогава търсим по-нататък,, други източници. Да дам прост пример: ако те заболи главата първо ще потърсиш решението у вас - някой панадол, аспирин и т.н. не отиваш веднага в болница, нали?!
  3. Всички искат да се върне стария мир в играта, и играчи, и програмисти, едва ли на някой му харесва да си има подобни главоболия... Та - работи се по въпроса, но нямам идея колко могат и какво знаят "докторите" на фермата.
  Компенсациите си ги заслужаваме, недей така, а и аз си знам така: като ти дават - взимай, като те гонят - бягай. Но ние сме малко на принципа - когато е даром, винаги е малко!:)

  Това може да ти каже един админ или модератор на форума. Не сме програмисти, нито специалисти на играта, не поправяме големи бъгове, дали са ни по един гаечен ключ от време на време да завиваме някоя развинтена гайка;)
   
  [[Fermerkaa]], Bamze, ka-linka и 3 други харесват това.
 20. Mermaid

  Mermaid Редовен

  Въпросът на Наско е за компетенцията и правомощията на българските ад мини и модератори.От отговора е видно ,че те нямат такива и разполагат само с "един гаечен ключ за разглобени гайки",тоест чистене на кеш,търсене на предмети ,инфо за събития, така че моля не пишете за проблемите си, те са наши лични, на играчите, на устройствата, на хъса , с който играем и нашето упорство.
  Компенсациите....за загубено време,бонуси, техника, ресурси не са даром и не компенсират с никаква финансова стойно ст загубите, трябва да са измерими в лалогулдени.
  .Главоболие причиняват проблемите в тази игра, само това е общото , а лечението всеки да се оправя както може, както знае или се отказва
  навреме, за да не психяса от ненужен стрес.
   
  DILQNADELI и pile-pale харесват това.