Отзиви за играта през Юнити, клиент и мобилно прил/ие

Discussion in 'Отзиви за играта' started by fares77, Jan 12, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. eli-marin

eli-marin Стажант

Два часа с помощна техника не мога да обера нищо . Да не говорим че вчера изобщо не можах нищо да направя. просто играта не ми позволяваше да вляза някъде.... И си се върти оня ми слънчоглед и това си е .. ще зарязвам играта ако скоро време не си я оправят . изгоряха ми бонуси , гори ми помощна техника . в клиента мъкаааа в Унито още по голяма мъка . До кога питам и кога най накрая ще оправят тази игра ?

2. fares77

fares77 Кандидат за признание

И при мен пазара забива, обирането без помощна техника е супер неудобно

maik94. likes this.
  3. maik94.

maik94. Прохождащ

пълен БОКЛУК нищо не е като хората

4. koteto9

koteto9 Анализатор

правите ненужни промени които не са толкова важни това че като тръгнеш да обираш сандъците всеки път те връща в началото това е по важно от това с подараците и това не е само мое мнение

илиана and zvezdi4ka_86 like this.
  5. Rotanka

Rotanka Стажант

Някога можело ли е o_O
    и аз щях да питам няма ли вариант за мобилно приложение :)

Та така....... как стоят нещата? Ще има ли подобрение скоро или...
    имам още 2-3 купона помощна техника и като свършат трябва да спра да влизам в играта, а не искам това да се случва :cry:

Last edited by moderator: Jan 14, 2021
  6. miglen4e1971

miglen4e1971 Стажант

Играта е ужасна, засича ,цъкаш по няколко пъти минимум 8, за да обереш или изчистиш обори и да нахраниш животинките, живо мъчение, тегаво и бавно .

zvezdi4ka_86 likes this.
  7. Самардапа

Самардапа Главен болярин

След като 20 пъти казах за проблема с оборите и се опитаха да ми вменят, че Е ВЪЗМОЖНО проблема да е при мен, да ти кажа как да оправяш оборите - като ги обереш - броиш до три и чистиш торта, пак броиш до 3 и храниш, пак броиш до 3 и добавяш водата..........и така на всеки обор(ако не си с техника)....имай търпение, време и желание това да го повториш по 44 пъти на поле :D

8. tani1980

tani1980 Полубог

Аз като казвам че има разминаване с 3-4 сек. от действие до реакция...

9. terminatora78

terminatora78 Активен автор

при събиране на подаръците в вазичката да му забива на някой опитах всички браузъри правя обновяване на страницата събирам няколко и пак блокира.

10. tani1980

tani1980 Полубог

То не е само там, има го при пазара и колелото на късмета също.В небесната градина не зная, аз съм с техника този месец за там да каже някой друг.

11. beti06

beti06 Кандидат за признание

Нещо взе да ми писва от тизи клиент.... тази новост с F5 не въши работа при мен, а постояно забива, така че трябва да затворя и отворя всеки път, защото нямам друга опция. Още повече не разбирам защо няма начин да се максимизира прозореца на играта - за да игря тряба ли с лупа да го правя!? А все по-често уиндоуса показва проблем и не намира рещение за него - само при мен ли е това?

12. ka-linka

ka-linka Посланик

Току-що пробвах малка ферма през юнити с Вивалди, играта лети. Няма проблеми с оборите, берат се на ръка както при флаша, на ръка обрах двайсетина дървета - никакъв проблем. През хром тази сутрин се наложи да презаредя, защото след петото обрано поле завъртяха слънчогледите. Утре ще пробвам цялостно обиране, но в момента е приказка, пу-пу-пу, дано не е за кратко.

Last edited: Jan 15, 2021
  13. baiete

baiete Болярин

Бозата продължава влизам да си взема дневния подарък , А ИГРИКАТА да си я играят БП и техните пргграмисти . 8) Тогаз незнам кой на кого ще плаща :D ! 9 години и малко на вятъря . Май самички ще си празнувате 10 ДЕН ДЕН

Last edited: Jan 15, 2021
    beti06, cho4ko_89 and dedoto like this.
  14. nivata1

nivata1 Професионалист

С тези промени се върнахме 10 години назад. И при мен играта е невъзможно трудна като при по-голяма част от играчите. Кое му е по-хубавото на клиента - толкова е малък, или за тях размера няма значение...

15. buba62

buba62 Главен болярин

Някъде прочетох нещо интересно, което евентуално би било полезно на някого.
    Че става въпрос за увеличаване на РАМ паметта с помощта на флашка. Чрез технологията ReadyBoost. И оттам до ускоряване на уиндовса.
    Има доста статии в интернет на тази тема на български.

Какво ти пречи сам да увеличиш играта? В настройките има такава възможност.

16. gradinari

gradinari Прохождащ

Какво ти пречи сам да увеличиш играта? В настройките има такава възможност.

С клиента не се получава

17. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Оттук опита ли?

18. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Пу, пу да не му е уроки, но днес мозилата се представя добре. Понякога бавно зарежда екрана и полетата, но като ги зареди даже можеш да засееш растението, което ти искаш. Щото вчера засях водорасло балонче, което е чак на 2-ра страница, вместо растението на събитието и трябваше да го изтрия въпреки че ще ми трябва по-нататък.
    Все още показва "узрелите" цъкалки като току що обрани и също цъкалките не могат да се местят. Като тръгна да ги премествам и има място къде да се сложат ги дава в червено и не ги мести, т.е. не "вижда" че има свободно място.

19. petruhka

petruhka Младши експерт

Отвратително е - бави, чакаш,връщаш се по сто пъти. Обираш, садиш и като отвориш после се оказва че нищо не си направил-нито си обрал, нито си посадил. Стана мъка да се играе тази игра, особено пък като се закрепи само за уиндолса. Навсякъде ще ходим с лаптоп ли? Винаги изтъкваха, че се играе за удоволствие, а го направиха за наказание.

zvezdi4ka_86, beti06 and .water. like this.
  20. venelina_andreeva

venelina_andreeva Стажант

Моля оправете играта,да се играе е пълен кошмар! Вече съсипахте и пазара. Играех с удоволствие, а сега е истински кошмар!

zvezdi4ka_86, -niksan- and petruhka like this.