Отзиви за играта през Юнити и Самостоятелния клиент

Дискусията в/ъв "Отзиви за играта" е започната от fares77 на 12.1.21.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Не се маха. Нито бавно, нито никак. Какво бързо цъкане при залагане на една селекция, а втората вися, докато свърши първата и луксозния парфюм не мога да го махна? Влизам, излизам, пак влизам в/от разплодника, от играта и нищо. Това "бавно реагира" е сериозен проблем, защото го има вече и при другите дейности във фермата. Моля те, Мушинка, да се защитаваме ние, играчите, а не тези, които трябва да се справят с проблемите на играта. Рядко реагирам, но техниката ми в момента е на купони, а те са с определено време. Бонусите в игрището и другите бонуси също. Няма да купя нищо от БП, докато не оправят играта. Да не тикат кошниците в очите ни преди да си оправят проблемите. И не само аз съм така. Та какво значи бързо цъкане? Гоним времето, Муши, вчера с тези безсмислени рефреши и забавени реакции ми изтекоха два бонуса: +1 и +2 За 5 мин не влезнах в последната им част и изгубих реколта, ти я сметни. Моля, нека да се работи в тази посока. Вчера до 18 ч. нямах проблем никъде. А идва уикенд :wuerg:

  п.п. Има едно непрекъснато лагване на клиента и юнити. Даже да съм в поле, което чакам след малко да обера, всичко заспива и няма мърдане в никаква посока. Каквото и да правя, играта се лагва. Програмистите знаят какво е лаг.
  http://store.picbg.net/pubpic/B0/36/e958ce9f572ab036.jpg
  Това се получава. Стоя там, ще обирам. Пускам техниката, не тръгва, лагва се. Рефреш, не става. Искам да ида в друго поле и не мога. Лагва се. Трябва пак рефреш, за да се отпуши. От 5 до 6.25 непрекъснато правя десетки рефреши. Ако случайно обера или оправя оборите, като се върна нищо не е пипано и пак всичко отначало. Има нещо не наред.

  п.п.2 :
  Английско-Български речник

  lag [læg]
  I. v (-gg-)
  1. оставам назад, изоставам, тътря се (и с behind); забавям се, закъснявам; to ~ behind the times оставам назад от времето си;
  2. спадам, намалявам, западам;
  II. n
  1. забавяне, закъснение; изоставане, изостаналост; ~ of the tide забавяне на прилива (при първата и третата четвърт на луната); time ~ забавяне;
  2. ел. фазова разлика.

  Изоставането е до безкрайност и не прекъсва по друг начин, освен с рефреш и то за малко.
   
  Последна редакция: 5.3.21
  червената_шапчица харесва това.
 2. червената_шапчица

  червената_шапчица Главен болярин

  Играта е на рефреши от снощи!!! Каквото и действие да предприемеш се нуждае от обновяване на играта преди това!!! Отиваш на пазара - рефреш, отваряш разсадника - рефреш, изпращаш подаръци - рефреш, активираш бонуси - рефреш .....До кога?!:mad::mad::mad:
   
  .TAINNA., .water., nivata1 и 2 други харесват това.
 3. tanyamery

  tanyamery Адмирал

  И при мен положението е същото.
   
 4. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Не ме разбирай погрешно - никого не защитавам. Но тествах и успях да махна парфюма. (Бавното реагиране на някои действия си е отделен въпрос.)
   
  .TAINNA. харесва това.
 5. _elena6_

  _elena6_ Подрастващ автор

  Здравейте. Няма ли да оправите тази игра най-сетне?
   
 6. .water.

  .water. Адмирал

  Играта днес е повече от отвратителна да затъртя 20 парти билета поне 5 пъти рефрешнах всичко мърда шава ,но бутоните не реагират .Играта със зарчетата нямам думи мятам падат ми се 4ри еднакви да метна втори път бутона не реагира трябва рефреш и ме връща отначало все едно не съм играла прецакване от всякъде ,започването на събитието късно подадено инфо спрямо другите форуми .Изобщо съобщавате ли за проблемите от снощи ?
   
  .TAINNA., червената_шапчица и pepa551 харесват това.
 7. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Здравейте, има много оплаквания за този рефреш, значи проблема е като ковида, навсякъде. Добавих и нашите оплаквания за всеки случай, да тежат на везната;)
   
  .TAINNA., червената_шапчица и .water. харесват това.
 8. червената_шапчица

  червената_шапчица Главен болярин

  [​IMG]

  Поредния проблем налагащ рефреш! И се молиш след обновяването смляната храна да ти се е отчела, да не се налага да я пускаш отново.
   
  .TAINNA. харесва това.
 9. pgs_major

  pgs_major Стажант

  И при мен е така.....
   
 10. dd88dd

  dd88dd Подрастващ автор

  Понеже това им е навик, имам предложение: Да се спре играта за 20-30 дена да отстранят всичките си неща които пречат да се играе нормално и след това да бъде пусната отново. За това кчество на играта пари не заслужават да получават. Все пак сега е 2021 година а не 1995.
   
  -sindi9-, SKATAVKATA, kakata13 и 2 други харесват това.
 11. yanina494949

  yanina494949 Кандидат за признание

  днес да се играе е повече от кошмар от сутринта поне съм влизала около 50 пъти играе се на едно поле икрай трябва да се излезе и пак да се влезе дано да се оправи хито мелница нито разплодник дори сезона не може да се играе
   
  .water., dd88dd и .TAINNA. харесват това.
 12. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  о даааа и при мен е така. Пускам да се мели нещо горе. След него искам да пусна друго, не става. Трябва да мина долу (за острова) да пусна нещо и да се върна горе за следващото. Голям проблем е. Поредния новопоявил се.
   
  dd88dd харесва това.
 13. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Ако никой не играе няма да има проблеми с играта...:)
  Пусната е синхронизация, с която се надяват да се оправят много от проблемите.
   
  tani1980, .TAINNA., .water. и още 1 човек харесват това.
 14. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Дай Боже, благодаря :D
   
  koteto9 харесва това.
 15. .poli78.

  .poli78. Младши експерт

  Муши, и аз да ти се похваля от сандъка " пиколо" дърво но ..... "танц на листата +" , прилича на твоя подарък нали ? Надявам се да видиш съобщението и не ми обяснявай Вашия случаен принцип известен ми е.
   
  koteto9 и .water. харесват това.
 16. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Изказваш се неподготвена девойко. Случайният принцип се залага в програмата от програмистите. Не си програмист и затова няма да ти се обяснява. Няма да разбереш. И престани да завиждаш и хапеш. Играй си играта и се напъни да догониш Муши и другите по високите етажи вместо да им гледаш в паничките 8)
   
 17. koteto9

  koteto9 Старейшина

  за всичко играта е утвртатителна бавна за да савърша играта тр.да влизам по 6.7 пъти за да я за върща връщате за всяко нещо от началото до кога.....

  Би ли уточнил за какво става въпрос.за
  всичко играта е утвртатителна бавна за да савърша играта тр.да влизам по 6.7 пъти за да я за върща връщате за всяко нещо от началото до кога.....
   
  Последно редактирано от модератора: 5.3.21
 18. tani1980

  tani1980 Полубог

  Айде пак забива на 100% и дотам.Уж скрипт за синхронизация щеше да има да оправи нещата, път то вятър работа.Пак стана "Трай коньо за зелена трева" нащта работа.От един час се мъча да вляза и нищо.:mad:
   
  SKATAVKATA и koteto9 харесват това.
 19. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Последна редакция: 5.3.21
 20. tani1980

  tani1980 Полубог

  Прозореца с новините е така, с неактивни бутони в сиво.
   
  .TAINNA. харесва това.