Отзиви за играта през Юнити и Самостоятелния клиент

Дискусията в/ъв "Отзиви за играта" е започната от fares77 на 12.1.21.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. toshko_ck

  toshko_ck Подрастващ автор

  е не виждаш ли че клипчето е 8 секунди - затова говоря
   
 2. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Да, 8 секунди е с пускането на програмката за камерата, избор на прозорец, в който да снима, а накрая и спирането на записа (а не съм особено обиграна в това). Но всичко е плавно, няма прекъсвания на "процеса" на обирането.
  Сам трябва да напипаш какво в настройките на играта можеш да промениш, какво и къде да чистиш редовно, какво да имаш отворено заедно с играта, къде да играеш и т.н.
   
 3. toshko_ck

  toshko_ck Подрастващ автор

  Кажи как да аз да кача моето клипче да видиш разликата
   
 4. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Разликата идва от устройството, през което играеш, от интернета и т.н. Там не мога да помогна.
  Не става въпрос, че не вярвам. Просто не е конкретен "дефект" на играта, а вероятно е свързано с по-бавната игра като цяло.
  За качването - търси в нета инфо как се качва клип в youtube.
   
 5. toshko_ck

  toshko_ck Подрастващ автор

  С една дума оправяй се сам - не прочете ли че експерт по компютри каза че ми е 4 пъти по бърз от изискванията ви - интернета ми е 100Mbps което също не мисля че е проблем - но в крайна сметка има и много други подобни игри защо па трябва да си тровя нервите за глупости - на кой му пука че съм играл 11 години - явно на никой
   
 6. Marcheto73

  Marcheto73 Стажант

  Здравейте и при мен е така - примигва и връща: в склада - консумативи и декорации, на пазара... много се бави играта с това постоянно връщане. Аз съм с юнити на хром. Пробвах и с клиента, но там е още по-бавно. Дано се оправят нещата скоро.
  Хубав ден и приятна игра на всички :)
   
  .TAINNA. харесва това.
 7. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Здравей, ако искаш мога да изчистя кеша на играта , но трябва да оставиш ИД за това. После е добре да изчистиш и ти кеша на браузъра за всеки случай.
   
  .TAINNA. харесва това.
 8. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Здравей, радвам се, че си на линия пак :)
  Това не е до кеш, а е от играта. Писахме много пъти много играчи се оплакваме от този недостатък в играта. Това е програмен проблем и БП го знаят. Много е неприятен. Пак ще го опиша. Искам да намеря цъкалка сред многото, която да има бонуси и да я извадя на полето. Още, докато преглеждам, понеже става бавно (пак от играта), има едно неприятно примигване като секундно преминаване на черен екран, което прави като превъртане на лента и ме връща в началото на цъкалките. Пак трябва да превъртам до където съм била, ако запомня, и пак така става през интервали от време. Същото се получава, когато трябва да отварям сандъците без значение дали ги редя с търсачката или са свободно подредени. Този проблем го има и на пазара, когато преглеждам офертите или моите неща за продан. Има го в цялата игра както в клиента, така и в браузърите с юнити. Направо ми се замайва главата и ми се завива свят, когато става превъртането.
  Има и замръзване, спиране на играта пак през определени интервали на време и пак така, когато се отпушва преминава черния екран, краткотрайно в миг на око, и се оправя. До следващото замръзване. Случи ми се преди ден-два да пускам техника с купон за 1 час. Пуснах и замръзна. Отпуши се, но купонът не беше отразен (бях в клиента). Успокоих се и пуснах наново купон и пак замръзна. Затворих клиента и минах в музила. За моя изненада, бяха взети двата купона, за 2х1 часа, а на мен ми трябваше само за 1 час. Неприятно ми стана. Писах в друга тема, но резултат няма. Сега внимавам и шаря. Играя основно в клиента. При съмнение влизам в някой браузър и обратно.
  Дано съм успяла да обясня добре и там разработчиците да се ориентират какво става. Важно ми е да оправят проблема, защото искам да пренаредя цъкалките в полетата. Не смея да разбутвам, защото няма да намеря, каквото търся, а и много ще ме забави. Искам да играя без да ми се замайва главата, без да ме болят очите от напрежение.
  Надявам се екипите да се справят.
   
  Последна редакция: 25.2.21
  [[Fermerkaa]] харесва това.
 9. -melani14-1

  -melani14-1 Стажант

  Здравейте, днес реших да обера небесната градина и каква беше изненадата ми като видях, че имам само 8 реда, от тях 4 бяха в синю /не намерих ер малък/ , а другите 4 бяха празни.... де факто... трябва да почвам наново да изграждам небесната, а аз имах над 130 реда, каква ми е ползата изобщо да играя и да се ядосвам... Моля погледнете какво се е случило иначе просто ще се откажа, нищо че я играя от първия ден... ID: 36782474

  П.П. Благодаря! Значи можело все пак.....
   
  Последно редактирано от модератора: 25.2.21
 10. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Привет,
  Никой от форумния екип нищичко не е правил, за да се оправят нещата при теб.
  Просто е имало визуална илюзия, че редчета липсват, вероятно от претоварване/задръстване на устройството, през което играеш/невъзможност да обработи информацията и др.под.
  Ако отново ти се случи нещо подобно, баналните неща - излез от играта, затвори всички излишни приложения, влез наново, дай й време всичко да зареди, евентуално почистване на кеша и т.н.
   
  .TAINNA. и koteto9 харесват това.
 11. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Здравей, описаните проблеми са предадени, знаят за тях и за съжаление все още има много за оправяне. С тази нова система, клиент и юнити, има още мнооого да учим, и ние, и програмистите явно. Уверяват ни, че се работи постоянно по списък с бъгове и има наложащи и не чак толкова наложащи. Много е досадно да искаш да направиш нещо по играта и да срещаш пречки една след друга. Разбирам те напълно, та нали и аз играя, и аз имам същите проблеми. За съжаление не е в нашите ръце да направим нещо повече от това, да предаваме всички описани бъгове, и ние когато срещаме такива, правим снимки, описваме и пращаме. В повечето случаи ни отговарят, че са запознати с проблема. Затова, сме ви благодарни, че ни пращате и описвате бъговете, ние ви уверявам предаваме нататък. Силно се надявам да бъдат отстранени скоро, и най-вече /за себе си говоря/ да намерят начин да се свали клиента на андроид, че аз повече оттам влизах, предполагам и още много играчи де, а сега ми е доста трудно и изнервящо.
  Да кажа, да се въоръжим с търпение, може да прозвучи като клише, но всички ние, за да сме тук, сме свързани с тази игра, обичаме я и си я искаме безпроблемна!
   
  pineapple87, .water., dedoto и още 1 човек харесват това.
 12. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Много ти благодаря, и на Муши, на целия наш екип. Знам, че предавате всичко. Знам, че нищо не зависи от вас, но се радвам, че ви има и затова си ви обичкам :inlove::D
  Имаме търпение само да станат нещата. Искам си играта перфектна, както си беше ;)
   
  Кобрелия и ka-linka харесват това.
 13. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Привет, прочетох в странско за решение, т.е. леко заобикаляне на дискомфорта. Че цъкваш на ненаторено поле ръчно и там линк към торта на пазара има. А за добавянето му - чакаме, надявам се някой ден да стигнат и дотам, както се надявам и да е скоро.
  П.П. Пък ако съм открила топлата вода - ми, на всеки може да се случи ;), значи и на мен xD.
   
  Самардапа, milena7004, ka-linka и още 1 човек харесват това.
 14. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  xDxDxD:D:inlove:
   
 15. scaregrowII

  scaregrowII Старейшина

  Възмутен съм!/много/8)

  Не знам, дали някой е писал за този проблем, проявявал ли се е при други играчи,но при мен се случва за втори път.И проблема не е свързан със загуба на игрови и времеви ресурси, а с морални. И Той, може да създаде, абсолютно невярното впечатление , че съм невъзпитан човек!/Абсурд/
  Въпросния проблем е,че совата за писма не се появява в основната ферма,а на острова. Първият път бе по Нова година ,сега е от 22.02./совата/ Аз я видях снощи. Няколко пъти "пропътувах" разстоянието- Основна ферма-Остров,на острова сова,на основната-Дръжки. А Новогодишната сова я видях ,към средата на януари/случайно/ Да отговориш на някого,след две седмици е невъзпитано /просташко/,та и вината да не е в теб.

  П.П. И когато не вършееш из цялата игра, а само в определени части от нея,може да се усъмнят във възпитанието Ви./пу,пу,пу/ Иронията си е ирония,но Проблема си е проблем..8)
   
  Кобрелия и .TAINNA. харесват това.
 16. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Да, проблемът го има и при мен. Мислех, че случайно нещо е станало. Понеже непрекъснато шаря из всички полета, когато видя совата, веднага отговарям на човека зад нея. Сега разбирам, че е проблем. Последното писмо получих днес и наистина совата не каца навсякъде.
   
  Кобрелия, koteto9 и scaregrowII харесват това.
 17. baiete

  baiete Болярин

  Евала не екипа голям напредак от месец насам ! ! ! Играта върви добре . Не е както преди но поне не е изнервящо . Така трябваше да е от началото на промените . Но има голям напредак и ще се върна пак в любимата ми Фема ! продължаваите в таз насока .
  P.S. Но помнете,че винаги ще ви критикувам за мижави награди в куестовете . :D:D:D:D:D
   
  -niksan-, .water., .TAINNA. и 2 други харесват това.
 18. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Здравей, не съм чувала за този проблем, нямам представа дали е познат на техниците, въпреки това ще го опиша и предам.:(

  П.П. Вече е предадено!:)
   
  Последна редакция: 26.2.21
  kika52712, .water. и .TAINNA. харесват това.
 19. -sindi9-

  -sindi9- Кандидат за признание

  През клиента показва, че има 47 предложения на пазара с парфюми ,а като отворя няма нито едно . Преди 2 дена със селектиран папагал същата работа,показваше 2 предложения а нямаше нищо.Пазара си е смотан много сега в този вид ,но поне да е в ред.
   
  Последна редакция: 28.2.21
  .TAINNA. харесва това.
 20. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  А разлисти ли страниците след първата? На тях не виждаш ли предложения? (Не зная защо понякога с някои стоки се получава това, но още по времето на флаша ми се е случвало.)

  П.П. Отделно неограничено количесто парфюми можеш да купиш от магазина. По 100, по 100...