Отваряне на стаи от тъмницата

Дискусията в/ъв "Общи проблеми" е започната от zvezda71 на 26.6.26.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. zvezda71

zvezda71 Стажант

Здравейте. Не зная дали има технически проблем или аз нещо не съм разбрала, но не искат да ми се отварят стаи от тъмницата, при положение че имам нужните изисквания на играта. Моля да ми обясните. Въобще не мога да стигна до сандъка с изискванията................

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, със сигурност няма технически проблем с играта. Не зная какво разбираш под "имам нужните изисквания", както и какво разбираш под "сандък с изисквания". Принципно събитието представлява лабиринт, в който започваш от една стая (означена в нашето инфо за събитието като стая 6) и постепенно трябва да отключваш врати, за да преминаваш в следваща стая. И така докато обходиш целия лабиринт. А в стаите има миниигри за изиграване, които отключват сандъците със съкровища. Има е три създания от тъмницата, чиито поръчки трябва да изпълниш. Приятна игра!

3. zvezda71

zvezda71 Стажант

Е аз започнах играта и започнах да отварям, но изведнъж всичко ми блокира и не мога да продължа с лабиринта........... под "имам нужните изисквания" имам в предвид, че мога да изпълня задачите за да се отвори дадена стая или сандък, под сандък с изисквания имам в предвид, че за да се отвори даден сандък например трябва да имам нужните ключове

4. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, не всички врати се отварят от стаята, в която се намираш. Виждаш ги, но за да ги отключиш ще трябва да отидеш през друга стая и да ги отвориш. Предполагам с това се сблъскваш... ако не е така, моля остави ИД номер за проверка...

5. zvezda71

zvezda71 Стажант

Мисля, че не е това, което сте написали, това е ИД:48969393
    Въртя се в омагьосан кръг.....................

6. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

някои портали имат този облик:
    Ти си пред един такъв, трябва да преминеш и да отидеш в другата стая:

7. mushnu4ka

Привет, сандъците не се отварят с ключове. С ключове се отварят само заключените врати. А сандъците се отварят с изиграване на миниграта, която е около съответния сандък. Виж в инфото за събитието какво представлява минииграта и как се играе - клик. Приятен следобед!

8. ka-linka

ka-linka Посланик

На коя позиция на картата е порталът за преминаване на втория етаж?
    опссссссс, видях, в средата

9. mushnu4ka

Здравей, но за да стане активен, т.е. да може да се ползва, трябва да си отворила всички врати на първия етаж. Приятна игра!

ka-linka харесва това.
  10. ka-linka

ka-linka Посланик

Благодаря!:inlove: 11 вратички имам още, лека-полека ще ги отворя. Още 2 реколти на пустото и ще мина там на дълги за фъркатички, ще се случат нещата. Прохладна вечер!

mushnu4ka харесва това.
  11. zvezda71

zvezda71 Стажант

Здравейте, на първото поле не ми разрешава да изиграя двете мини игри, имаше две игри които съм ги изиграла, но другите две не. Извинявам се, но не зная какво да направя за да изиграя останалите две мини игри и съответно да си взема скъпоценния камък и другата награда

12. mushnu4ka

Привет, за тези две миниигри трябва да влезеш в първата достъпна стая (т.е. стая 6) от друго място (отляво и отдясно). Но за да стигнеш дотам, трябва да минеш през още доста стаи. Виж тази схемичка, дано ти е от помощ:
    Т.е. от 6-та стая надолу към 11-та, после към 16-та и т.н. И след това в някой момент от 7-ма стая пак в 6-та и от 5-та отново
    в 6-та. Приятна игра!

Моля, чеденце. А аз даже не съм започнала още да сея, в неделя живот и здраве и това ще се случи. И да, след поливането в жегата вече ми е прохладнично пред тв-то на климатик. Прекрасна вечер!

Последна редакция: 26.6.26
    ka-linka харесва това.
  13. zvezda71

zvezda71 Стажант

Благодаря

Предавам се, явно съм много тъпа............. Схемата е страхотна, но аз не мога да премина, 6 стая беше мини игра аз съм я изиграла, надолу не мога да мина, нито ми се появява някаква друга игра да играя..............o_O

Последно редактирано от модератора: 27.6.26
  14. p_janeta

p_janeta Комисар

Долу в средата има врата с катинар. Цъкаш върху нея и фигурката се мести там. Трябват ти 2 ключа за тъмница ( мелят се в мелницата) за да я отвориш. На въпроса искаш ли да я отвориш натискаш Да (т.е. предават се 2 ключа ).

15. mushnu4ka

Здравей, в 6-та стая не са изиграни миниигрите. Писах по-горе как да стигнеш до тях. Когато се загубиш в лабиринта, ползвай картата, за да се ориентираш къде си и накъде да продължиш. В момента можеш да продължиш от стая 4 към стая 9, необходими са ти 5 ключа, с които все още не разполагаш. Приятна игра!

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.