Оставащо време до обиране

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от Dionys на 23.10.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Опитах се чрез настройките да си визуализирам какви инструменти и захар ми излизат и прецаках тотално схемата. Сега не мога да видя колко време ми остава докато продукта е готов за прибиране. Включих всичко за "включено" ,не става. Изчистиш кеша, реснах компа, пак "геле". Коя е отметката, която показва оставащото време. Съжалявам, че ви занимавам с глупости, но този елемент е важен, не само за мен.

2. DAN63

DAN63 Обитател

Всичко на изключено,само показване на подсказките и включване анимациите за реколтата на включено.....

3. Dionys

Пробвам веднага. Не бачка .:cry:

4. DAN63

DAN63 Обитател

Няма как да не бачка , аз съм с тези настройки на моята ферма и бачка прекрасно...

Последна редакция: 23.10.17
    Dionys харесва това.
  5. Dionys

Да влизам в спор, не мисля че е добра идея. Гледам си монитора и виждам , че не виждам колко време ми остава докато продукцията ми стане готова за обиране. Благодаря ти за съвета. Утрото ще е по-мъдро. Спорна игра.
    Разгеле, проработи. Какво пиеш да черпя!

Последна редакция: 23.10.17
  6. DAN63

DAN63 Обитател

Виртуална студена бира ще е достатъчна xDxDxD

пп. знаех че ще проработи , явно проблема ти не е бил само от настройките...