Освободени буболечки

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Apr 1, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Тази изг*зица товари невероятно много и процесора и оперативната памет. Спирам да си тормозя машината.

arseniq1 likes this.
  2. choko_59

choko_59 Знаменитост

здравейте.взех си отпуск традиционно в началото на месеца за да ходя на риболов до забраната на 15 април.това обаче няма как да се случи.играта в този и вид ме закова пред лаптопа.великденското събитие го приключих но с буболечките няма да се получи.имам 32 от 60 мухобойки до момента.храстите не са ми проблем но плъховете -да.направих това което правех преди години .посях най дългорастящите си растения.ще видя какво ще стане.желая успех на всички ви.благодаря на новите си съседи за мъдрите съвети и на вас за вниманието и подкрепата.хубава вечер ви желая.

milkoga1 and Dionys like this.
  3. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

32 от 60 си е ок за момента, има още 50 часа до края на събитието.

4. kukumicin

kukumicin Подрастващ автор

лелееее как толкоз бързо бре. а тоз сандък дава ли нещо

5. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

[​IMG] Край с това

sm0uk3r71 likes this.
  6. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Ти си с милион Харита, не си критерий :)

milena7004 likes this.
  7. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

този път беше без тях

8. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Браво тогава!

9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Аз май ще спра да си играйкам с бубите. Ще последвам примера на муши и други умни играчи. Слагам пеперудите и разни обори и дървета и се отдавам на предпразнични приготовления. Майстори, гости, яйца, козунаци ехеее работа за целия китайски народ, а аз да цъкам бубите xD Ще си сложа в играта една каишка против буболечки като на домашните любимци и ще ме оставят на мира ;)

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не го играя, т.е. Харита не разхождам. И въпреки всичко имам 541 плъха, само 1 е от подарък, останалите от поле със секвои и няколко обора и 2 полета пеперуди и дървета около тях.
    Поне при мен добре изскачат гадинките. (Мале, ще забогатея като ги обменят след събитието xD.)

[[Fermerkaa]] likes this.
  11. Dionys

Метни нещо как върви кълването, че и аз да облажа. За буболечките не питамxD, за мренки, каракуди - заради темпото, и най-вече хищниците, които са ми слабост. Вече облизвам устни от костурче над 300 грама, може и някоя пъстървичка, но ако има сомче или бяла риба отлитам с 300-та. 8)

milkoga1 likes this.
  12. milkoga1

milkoga1 Господар

Може и амурче...

Dionys likes this.
  13. cochonou95

cochonou95 Подрастващ автор

Виж дали има червено кръгче върху буболечката в екранчето на събитието и го цъкни, за да се махне. Аз получих само 1 писмо като спам.

Doremi likes this.
  14. Dionys

на фурната с малко гъбки и картофи, ама много дребни, ме кара да се чувствам като тракийски жрец. Е разбира се, не си бърша пръстите в косата xD

milkoga1 likes this.
  15. Doremi

Doremi Старши болярин

Махам кръгчето, но то пак се слага автоматично.
    Това сега може ли да е шега... И още има. Айде да си вземат буболечките и писмата вече, че е тъпо това.
    Вашето "относно" така ли изглежда?

.water. likes this.
  16. БашФермер

БашФермер Генерал

при мен още миналия ден всичко се оправи, просто минах куеста и мъката свърши, останаха само гадините дето се появяват по изкачащите прозорци и картата, които ааааадссскиии ме дразнят. 1 април мина, можеше да си посъберат бубите. :mad::mad::mad: знаех си аз, че в тази игра рано или късно ще се стигне и до паразити >:(

17. mi6elina84

mi6elina84 Guest

Е,как го мина още оня ден??! Аз съм почти на половината :( Голяма каръщина този път.Уж съм на малки полета + чатни и досега не ми се е случвало да мърдам едвам едвам.

18. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

сей на благородни полета и изкачащи дава 44 от 44 и става с супер тор за 3 часа

mi6elina84 likes this.
  19. -niksan-

-niksan- Обсебен

Ако има тор?

milena7004 likes this.
  20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз сея на малко полета - с 1 обиране за 2 мухобойки имам и остава за разсяване - и имам над 200 изскачащи. Според мен си е добре.