Освободени буболечки

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 1.4.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Тази изг*зица товари невероятно много и процесора и оперативната памет. Спирам да си тормозя машината.

arseniq1 харесва това.
  2. choko_59

choko_59 Знаменитост

здравейте.взех си отпуск традиционно в началото на месеца за да ходя на риболов до забраната на 15 април.това обаче няма как да се случи.играта в този и вид ме закова пред лаптопа.великденското събитие го приключих но с буболечките няма да се получи.имам 32 от 60 мухобойки до момента.храстите не са ми проблем но плъховете -да.направих това което правех преди години .посях най дългорастящите си растения.ще видя какво ще стане.желая успех на всички ви.благодаря на новите си съседи за мъдрите съвети и на вас за вниманието и подкрепата.хубава вечер ви желая.

milkoga1 и Dionys харесват това.
  3. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

32 от 60 си е ок за момента, има още 50 часа до края на събитието.

4. kukumicin

kukumicin Подрастващ автор

лелееее как толкоз бързо бре. а тоз сандък дава ли нещо

5. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

[​IMG] Край с това

sm0uk3r71 харесва това.
  6. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Ти си с милион Харита, не си критерий :)

milena7004 харесва това.
  7. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

този път беше без тях

8. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Браво тогава!

9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Аз май ще спра да си играйкам с бубите. Ще последвам примера на муши и други умни играчи. Слагам пеперудите и разни обори и дървета и се отдавам на предпразнични приготовления. Майстори, гости, яйца, козунаци ехеее работа за целия китайски народ, а аз да цъкам бубите xD Ще си сложа в играта една каишка против буболечки като на домашните любимци и ще ме оставят на мира ;)

bubolina8, kakata13, [[Fermerkaa]] и още 1 човек харесват това.
  10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не го играя, т.е. Харита не разхождам. И въпреки всичко имам 541 плъха, само 1 е от подарък, останалите от поле със секвои и няколко обора и 2 полета пеперуди и дървета около тях.
    Поне при мен добре изскачат гадинките. (Мале, ще забогатея като ги обменят след събитието xD.)

[[Fermerkaa]] харесва това.
  11. Dionys

Метни нещо как върви кълването, че и аз да облажа. За буболечките не питамxD, за мренки, каракуди - заради темпото, и най-вече хищниците, които са ми слабост. Вече облизвам устни от костурче над 300 грама, може и някоя пъстървичка, но ако има сомче или бяла риба отлитам с 300-та. 8)

milkoga1 харесва това.
  12. milkoga1

milkoga1 Господар

Може и амурче...

Dionys харесва това.
  13. cochonou95

cochonou95 Подрастващ автор

Виж дали има червено кръгче върху буболечката в екранчето на събитието и го цъкни, за да се махне. Аз получих само 1 писмо като спам.

Doremi харесва това.
  14. Dionys

на фурната с малко гъбки и картофи, ама много дребни, ме кара да се чувствам като тракийски жрец. Е разбира се, не си бърша пръстите в косата xD

milkoga1 харесва това.
  15. Doremi

Doremi Старши болярин

Махам кръгчето, но то пак се слага автоматично.
    Това сега може ли да е шега... И още има. Айде да си вземат буболечките и писмата вече, че е тъпо това.
    Вашето "относно" така ли изглежда?

.water. харесва това.
  16. БашФермер

БашФермер Генерал

при мен още миналия ден всичко се оправи, просто минах куеста и мъката свърши, останаха само гадините дето се появяват по изкачащите прозорци и картата, които ааааадссскиии ме дразнят. 1 април мина, можеше да си посъберат бубите. :mad::mad::mad: знаех си аз, че в тази игра рано или късно ще се стигне и до паразити >:(

dedoto, milena7004, mi6elina84 и още 1 човек харесват това.
  17. mi6elina84

mi6elina84 Guest

Е,как го мина още оня ден??! Аз съм почти на половината :( Голяма каръщина този път.Уж съм на малки полета + чатни и досега не ми се е случвало да мърдам едвам едвам.

18. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

сей на благородни полета и изкачащи дава 44 от 44 и става с супер тор за 3 часа

mi6elina84 харесва това.
  19. -niksan-

-niksan- Обсебен

Ако има тор?

milena7004 харесва това.
  20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз сея на малко полета - с 1 обиране за 2 мухобойки имам и остава за разсяване - и имам над 200 изскачащи. Според мен си е добре.