Октомврийски евент: Огнени дни на чилито

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Mrs.Capricorn, Oct 6, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. baiete

baiete Болярин

Пълна трагедия от оборите и стръкчетата дори не си напрегнах хралупата да ги запомня :cry:

2. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Тъкмо ще си имаме са ПиТ.
    При мене е същата история.Даже за по-яко два обора за къртици.

3. ravengard

ravengard Подрастващ автор

От оборите мишки х2, гълъб и таралежи. От дърветата нар и XL-3 бр, но не им обърнах внимание кви бяха

4. bilq76

bilq76 Познавач

Добре че писа за оборите, че да се сетя, че и аз имам толкова са ми важни, че ги бях забравила:Dта по темата--1обор/по точно производство/ жълта мандра-.- моля някой да ми разясни за какво служи не съм руса ама не мога да се сетя; 2 обор--- оранжеви патици/ n-ти на брой/; 3 обор ----оранжеви патици/n-ти на n-та степен на брой/>:(>:(>:(и накрая като "утешителна награда" :sleepy:4-ти обор-----жабки:eek:, е нямам думи скъпи играчи набутвайте по 2-3 млн. МП в евенти от този род за да получите нещо което едва ли някога ще види бял свят!!!! А струва ли си ?????8)8)8)

5. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

3 къртици и 1 жълто нещо май буше щраусник но не помня, дървета карамбола, бразилски орех , нар и шам фъстък

Ни гълъби, ни мишки, ни скункс, ни дявол на магаре.

Last edited: Oct 13, 2014
  6. ..koni..

..koni.. Редовен

лисици, къртици, жаби и енот, стръкчета- нар, гуава ххл, 2 бр.хл- смокиня и някакво друго, не обърнах внимание

7. trol4o1

trol4o1 Стажант

от стръкчетата - нар, кумкват хл, шамфъстък и папагалско дърво

8. Mermaid

Mermaid Обитател

А ти сама си отговори струва ли си да се играе всеки евент ? Ами да ? Щом като си го приключила дори с цената на няколко милиона, значи си струва
    А моят късмет се свежда то толкова незначителни попадения, че дали да ги обявявам ? ? орел, хамстер 2 обора класик++ бобри и тн от този невзрачен род:)

Last edited by moderator: Oct 14, 2014
  9. dididin

dididin Младши експерт

Щъркел, лисица и 2 хамстера, само се чудя какъв късмет трябва да имаш че да ти се паднат 2 хамстера и защо не се падат 2 жаби или петли, чак съм разочарована че не ми се падна бобърче, можеше да ударя стотния повтарящ се обор.

10. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

При мен рибарник червен, лисици 2 броя, и енот. От дръвчетата - 2 папгалски, банан XL и огнено.....

Last edited: Oct 16, 2014
  11. trol4o1

trol4o1 Стажант

щъркели, орли, еноти и кътици - за щъркелите съм доволна, нямах го :D

12. Monyo1111

Monyo1111 Прохождащ

стръкчета - карамбола х2 , шам фастък , мрЪНдарина XL
    обори - лисица , патка оранжев , производство на яйца жълт , свинарник червен

Започна панаира и няма ходене на бахамама :(

13. dandreeva

dandreeva Стажант

рибарник оранжев, котки ,лисици и таралеж
    карамбола, шам, папагалско и гуава XL

14. daniandd1

daniandd1 Стажант

два обора лисици , щъркели и гълъби

15. elince77

elince77 Кандидат за признание

Аз не завърших целия евент. От оборите ми се паднаха 2 обора таралежи, 1 обор за котки и обор за стригане на овце. Доволна съм - таралежи и обор за стригане нямах. Но искам да попитам нещо: Защо още стои Драконовият сос в мелницата? Ще ни трябва ли за нещо?

16. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Няма да ни трябва повече. В следващите дни ще бъде махнат от там.

17. elince77

elince77 Кандидат за признание

Ок, благодаря за отговора!

18. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

На мен ми се паднаха гълъби, котки, жълто и червено производство на щраусови яйца.

19. johnnie75

johnnie75 Професионалист

На мен ми се паднаха:

Дървета:

1.Нар
    2.Смокиня XXL
    3.Авокадо XL
    4.Бананова палма XL

Обори:

1.Езеро за патици II: Оранжево
    2.Обор за мишки
    3.Орлово гнездо