Одисея за лека нощ

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Apr 9, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -niksan-

-niksan- Обсебен

Дори да искате да вземете два то реда трябва да си платиш за нещо или да го купиш от магазина.:cry::cry::cry:
    Да може да завършиш задачата и да вземеш втория ред :cry::cry::cry:

2. sahara83

sahara83 Познавач

Барабошко вече се отказах да го играя, май този ще е номер две.Като не взема някой ред дето не струва особено не е голяма работа.Бездруго толкова редове съм набарбоцала, че ми писва да ги обирам понякога.

3. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Ни са идосвай , ни тъжи и риви ;) Ши го приживеем, аз за втори път се отказвам от ред :p Ши будем китки и ши продаваме пипируди :D:inlove:

4. -niksan-

-niksan- Обсебен

Май и на мен ще ми е за втори, ще отглеждам и аз разни работи за спорт,да не скучая:p;)xD

5. elei52

elei52 Кандидат за признание

И това няма да го бъде, ще си боцкам необходимите растенийца, когато ми скимне, няма да се напрягам, с две думи ще си почивам активно.:D:D:D

6. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Аз съм си поставила цел.Има една секвоя в читалището .Искам я ;)xD:D

7. -niksan-

-niksan- Обсебен

Аз го взех всичките от читалището,3 броя са:)

8. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Най вероятно ще го започна, но-о-о... с голямо отвращение и погнуса:wuerg:xD>:(...Да видим колко ще издържа 8):mad:???

ПЕПЕЛЯШКА and .TAINNA. like this.
  9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ще се опитам да играя. Фермата ми е разнебитена. Най-вече да мога да злорадствам "имам ред а вие не, имам ред а вие - не".

10. Галфон

Галфон Кандидат за признание

Единия ред си го сложи в десния джоб,другия в левияxDxDxD

11. -sindi9-

-sindi9- Кандидат за признание

стига с тези безумни евенти и куестове -изненадайте те ни с нещо хубаво за много точки,за нови цъкалки и редове ,които наистина си заслужават и сеенето и тръпката

12. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Убихте всякакво желание у мен:cry:, не съм пропускала ред до сега, кажете нещо положително, да ми дойде мерак и да го изиграяxD, засях дълго, ще видя какво ще сънувам и ще решаxDxDxD.

.TAINNA., esz102 and -sindi9- like this.
  13. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Не е нужно.Щом написа това!xDНо съм сигурен,че ще го отиграеш.

.TAINNA. and ПЕПЕЛЯШКА like this.
  14. -niksan-

-niksan- Обсебен

Какво ще го правиш този без мислен ред
    само да те тормози да го обираш.вземи се в раци и си почини малко от задачи:)

Last edited: Apr 9, 2019
  15. milkoga1

milkoga1 Господар

Аз ще си отглеждам кресона, че съм в конкуренция с един колега и няма се давам да ме бие в бройките.

16. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Надявам се да се вразумя и да го прескочаxD.
    Така е, но свикнах да играя за спорта:mad:.

.TAINNA. and -niksan- like this.
  17. .water.

.water. Обсебен

Ами може би ще си от малцината ,които ще имат този ред и някой ден може да има нумизматична стойност и да ти го обменят в лалоджунджери.

18. milkoga1

milkoga1 Господар

И добавка-тиквен медал

19. .water.

.water. Обсебен

Този медал го получаваме още с регването .

20. kakata13

kakata13 Старши болярин

Значи имам два щот ми е втора фермерска игра,то кат настъпиш греблото няма оправянеxD:cry:xD:cry:xD