Овощна градина

Дискусията в/ъв "Актуализации и идеи" е започната от Чучурку на 7.5.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. Чучурку

  Чучурку Прохождащ

  Смятам че ще е добре да има поле което е само за дървета.Така ще имаме повече свободно място за оборите ,които не са никак малко а и продължават да стават повече.А и трябва и посеви да отглеждаме.


  Идеята е осъществена донякъде /само за острова/ чрез поле Кристалните водопади!
   
  Последно редактирано от модератора: 4.8.17
  *iovana*, -helixme4o- и DILQNADELI харесват това.
 2. era8593

  era8593 Стажант

  Съгласна съм, много станаха и оборите и дърветата, да не говорим и за растенията.
   
  *iovana* харесва това.
 3. mushnuk

  mushnuk Жива легенда

  Ново поле - повече бройки ще искат, а и играта ще е още по-тромава. Обирането на ръка и сега не е лека задача, с още едно поле не искам и да помислям... И т.н.
  Категорично против.
   
  ..koni.., [[Fermerkaa]], -dd76- и 3 други харесват това.
 4. KARAKONJO

  KARAKONJO Адмирал

  Ама да не живеем в пещери та да позлвате диал ъп. :p
  Аз съм за - писна ми само да махам и слагам дървета - да си има поле само за тях - да се запази слагането и на други полета, но да си има 1 само за тях - да си обираш и каквото падне панде. А не само слагаш махаш слахаш махаш. Обирането на мен не ми е проблем. Аз нарочно не взимам купоните от наградите - не ги ползвам - рядко - само когато трябва да садя до 30 мин растения. мо тях не ги садя често - просто ги купувам на готово. Затова, когато активирам купон просто го оставям да си изтече. За мен са безполезни. Не е болка за умиране да изгубиш 4-5 мин да обереш на ръка.
  Най - добре да има 2 овошни градини - една за острова една за фермата.
   
  era8593 и DILQNADELI харесват това.
 5. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Аз например съм отделила едно поле само за дървета и не го пипам, размествам и т.н. ПО принцип си имам едно за посеви и едно за обори. Ако се наложи размествам оборите. Не може да имаме от всичко по всяко време, нали и пазара трябва да се движи, някои гледат само животни и им трябва храна, или ще я купят готова, или ще си купят продукти да си я направят от тези, които пък отглеждат посеви. Ако все пак искате всичко сами да си гледате, е ще трябва да се трудите и да сменяте често подредбата по полетата си. Мисля, че е разумно, да няма повече полета. Мое мнение:)
   
  Мариана07, ..koni.., .water. и 3 други харесват това.
 6. KARAKONJO

  KARAKONJO Адмирал

  Да но и пълнолунното поле почна да се ограничава като ти карат да садим дървета и да гледаме светулки и онова тинесто чудовище.
  По тая логика тгрябва още 1 поле на острова - за да може да слагаме на 1 обори, на 1 дървета (като мен) и на 1 посевите.
   
 7. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  него направо забравих да го броя за поле, което, да не забравяме, че е отделено от останалите полета. А беше голям ужас, като споменяха, че имаме пълнолуние.xD
   
 8. Gold_teror

  Gold_teror Напреднал

  Аз съм комбайнерче и колкото и полета да сложат ми трябва, 1 мин. да ги обиколя, но за тези които са без комбайна - жална им майка да цъкат 200 бр. минимум допълнително. Ще трябва да им отпуснат нова пътека по Здравна каса - ревматизъм на показалец xD.
  Отделно от това, след като се увеличи продукцията - ща падне стойността на пазара и ще се получи - повече работа, за по-малко пенита.
   
  -dd76-, ..koni.., mushnuk и 2 други харесват това.
 9. StefanN

  StefanN Стажант

  Аз мисля, че е по удачно да се разширят разсадниците с 16-20 броя дървета и да са по достъпни - около 50ЛГ. Може да се дават и разсадници за ъпгрейдвани растения. За нови специализирани полета не съм привърженик, че малките "кюшенца" с какво ще ги запълвам освен с дървета. Ако има цяло поле - да. Макар, че по-добре е и там Манифактури и Развъдници да са по достъпни - и те да са най-много 50ЛГ, и с повече места - десетина поне.
   
  ..koni.., .water. и DILQNADELI харесват това.
 10. KARAKONJO

  KARAKONJO Адмирал

  Ми аз заради високите цени почти нищо не купувам. Да не съм луд. А и не продавам, Бъхтил съм се да го произведа, не искам друг да го ползва.
   
  Кобрелия харесва това.
 11. StefanN

  StefanN Стажант

  И аз бъхтам сам. Да става приказка. ;), ;), ;)
   
 12. -niksan-

  -niksan- Адмирал

  Точно така,като пуснаха дъждовната гора ,цената на продукцията падна:(
   
 13. KARAKONJO

  KARAKONJO Адмирал

  Ако това е падане на цените здраве му кажи.
   
  mushnuk харесва това.
 14. Мариана07

  Мариана07 Старши болярин

  xD xD xD Помня като предложих същата идея в стария форум :music:
  Сега не мисля, че трябва да слагат ново поле за дървета. Както казва Кобрелия има място за всичко и сам можеш да си разпределиш инвентара по полетата. Моите полета са долу-горе на нейния принцип - горската поляна е с дървета и обори (по принцип не слагам обори по полетата, но когато някое животно е на привършване, ако нямам храна меля, и слагам цветните обори), а пустото и основното са за сеене; на Бахама съм разделила полетата на две - едната половина с дървета и обори, а другата за сеене. А и сега с тези Разсадници и Развъдници можеш да спестиш място по полетата за други по-належащи нужди.
   
  обичамфорума и Кобрелия харесват това.
 15. era8593

  era8593 Стажант

  Ако има такова поле за дървета всеки може сам да си реши дали да го отваря или не. Не е задължително, който не иска.
   
  *iovana* и DILQNADELI харесват това.
 16. .water.

  .water. Адмирал

  Стига с тия полета и така играта е доста тежичка и натоварена ,но виж идеята на колегата е добра да има повечко разширение на Менажериите и да са малко по-достъпни като цена .Сега има потребители ,коите не ги бърка да дадат 300 гулдена обаче на мен са ми множко .Да вземеш всичките платени си е цифра за нещо виртуално утре може да изпуши играта и да останем само със спомена.
   
  ..koni.., DILQNADELI, -dd76- и още 1 човек харесват това.