Обори и дървета

Дискусията в/ъв "Актуализации и идеи" е започната от pb789987 на 14.5.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. pb789987

  pb789987 Стажант

  Здравейте,

  Имам едно предложение...след определено ниво ни се натупват повече обори и дървета от колкото са ни нужни, но има постоянен пазар само за продуктите ни от тях. Знам, че има времени събития където можем да ги продадем, но се чудех дали бихте могли да направите постоянен пазар където да си продаваме самите обори и дървета?
   
  Annabelx харесва това.
 2. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Мнението ми е, че предложението е безсмислено. Има достатъчно възможности за дърветата и оборите. И нека ги има. В читалището има куести, в които се искат много бройки и е добре да ги има. С няколко зареждания бройките се правят. Излишно ще се натовари пазарът. И без това има много стока за купуване-продаване. Кой ще купи дървета, производства и обори, при положение, че всички имаме огромни количества от тях?
   
 3. tanyamery

  tanyamery Посланик

  Съгласна съм с Таина. А желаещите да продават самите обори и дървета могат да го направят по време на ПиТ, тогава освен "подари на приятел" и "размяна" има и опция "продай" .И там продаваш "обратно на играта" всичко което ти е ненужно, че даже и декорации и цъкалки......
   
  kakata13 и .TAINNA. харесват това.
 4. dedoto

  dedoto Адмирал

  най малкото влака като нахраниш стотина пъти и се стапя количеството им;)напълно безмислено е8)
   
  ПЕПЕЛЯШКА, kakata13, -niksan- и още 1 човек харесват това.
 5. Самардапа

  Самардапа Главен болярин

  За загадъчните обири и дървета, мисля, че ако започнат да се продават ще се загуби част от чара на играта, но и аз имам предложение:
  Да започнат да се продават на пазара пълнолунните растения и......
  Освен тях нямам нищо против да се продават и падащи от събитието, което върви в текущия момент - ще кажа и каква ми е идеята - прохождащите играчи нямат Харите, купите им не са на 100% и не са поставени в равен старт за събитията, както някой на ниво 100 примерно. Може да има ограничения - примерно можеш да купиш 100 бр за деня, или еднократно n-брой, но да имат шанс. Струва ми се безсмислено да си купиш кошмица с 800бр растение, като ти трябват 50 000, и като си ги купиш - какво? Нямаш ли допинг за падащи си обречен :music: и последното събитие ''голямата гонитба го доказва.
   
  ПЕПЕЛЯШКА, gift777, dedoto и 4 други харесват това.
 6. tanyamery

  tanyamery Посланик

  Би било много добре, ако ни въведат в играта и огромен разсадник (за секвои) и огромна менажерия ( за огромните обори). А ако се появят и огромни производства, идеята да се приложи и спрямо тях.
   
  Последна редакция: 10.6.20
  Bamze и .TAINNA. харесват това.
 7. Самардапаhngn

  Самардапаhngn Прохождащ

  Bamze, DILQNADELI, .TAINNA. и още 1 човек харесват това.
 8. tanyamery

  tanyamery Посланик

  В играта трябва да се въведат секвои и за СХ и ФМ. Няма никаква причина да няма и такива секвои.
   
  лудакрава1, .TAINNA. и .water. харесват това.
 9. Самардапа

  Самардапа Главен болярин

  DILQNADELI и tanyamery харесват това.
 10. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Не ми харесва, защото носи смърт и няма да има приложение :)
   
 11. DILQNADELI

  DILQNADELI Обсебен

  Много ми допада идеята ти
   
 12. Bamze

  Bamze Майстор

  Много смъртоносно дърво - всичко в него е отровно! Обичам дърветата, но това ... Не буди такива чувства у мен. Определено е добре да се знае за него.
   
  Последна редакция: 20.9.21
  axmara, Кобрелия и .TAINNA. харесват това.