Обновление Бахамарама (септември 2017 г.)

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mushnuk на 12.9.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Нови нива - добре, занимавка за някои играчи. Ама толкова точки? Мнението ми е, че са се увлякли и то много.
    Нови растения - за мен излишни, нямам никакво намерение да ги бучкам. Ще ги отворя, ще изпълня куеста със закупено от разсадника или от пазара и толкова. Поне да бяха с по-дълго време на растеж, с оглед на бройката изскачащи при куест. Единственото положително - едното ново растение е с добра базова стойност.
    Нови дървета - ей тъй за занимавка някоя бройка ще купя и ще обера някое плодче.
    Нова рецепта в цветарницата - ми, да прибавят още слотове, иначе за мен е безполезна.
    Ново животно - горкият тюлен как ли ще вирее в тропиците? Но и той има добра базова стойност, поне нещо.

-dd76- харесва това.
  2. xari_myri

xari_myri Ветеран

още 200 нива! е това нереално,тия от бп маи са изперкали тотално8)8),бях си дал почивка от играта ама кат гледам маи ще е за постоянно

3. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Вероятността да ги прибавят, вероятно ще струва едни 199 лалогулдена.

4. .water.

.water. Обсебен

Какво значение има дали са 400 или 600 нищо печелиш като стигнеш последното ниво .По-добре така отколкото да стигнеш 400 ниво и всички точки от облаците дето си се бъхтил по евентите да отидат в небитието. За занаята съм съгласна безмислено е да се пуска нова рецепта като няма слотове още повече ,че ще струва доста скъпо като се има предвид продуктите за производството на този венец и то само за 6 часа плюс 1 айде нема нужда .

fermer4etoo1970 харесва това.
  5. milkoga1

milkoga1 Господар

Дамм,та и ша пуснат банани на примоция.....който нема да си купи...Ма те луди ли са,пулих са и цъклих и викам ша извадя калкулатора,е как ли не ги смятах,ама един банан да ти излиза 0.78 ст.РЕАЛНИ ПАРИ...(ако купуваш лалота с СМС)еее,твърде множко ми се вижда.Те наистина златни тез банани.Можеха тези нива малко по полека да ги дигнат,ама не...Верно че който стигнеше 400 и ТрТО отиваха на вятъра,ама все пак да искаш по над 300 мил.ТрТО за ниво(средно аритметично).Както каза sabchooo https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Дискусия-Нощ-за-срещи.15444/page-2#post-113483 че нии сме някъде м/у второ и трето ниво явно...

6. .water.

.water. Обсебен

Може да е направено с цел близките 10–15 години да не се правят нови нива;)

7. milkoga1

milkoga1 Господар

Мен ако питаш в близките 30-40 год.xD

sabchooo и mell харесват това.
  8. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Точките не се губят, ако стигнеш 400-тно ниво. Сега ще има играчи които автоматично ще скочат на горе и ще си получат бананите.

milkoga1 харесва това.
  9. milkoga1

milkoga1 Господар

А,тогаз още по зле xD,за останалите де...Да бяха кат основната ферма поне,след ниво 100....пък те нарастват и нарастват и нарастват...и не му се види края.

10. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Даммм наистина, става доста нереално, но знаеш ли може да имат нещо в предвид.

sabchooo и milkoga1 харесват това.
  11. БашФермер

БашФермер Генерал

аз ще ти кажа какво точно имат предвид - мнооого нови дървета /дето не мога да им кажа името/ и обори от загадачните стръкчета и обори, трябва да се слагат нови неща, да се вземат пари.
    аз се базикам, че няма бълхи ама не е далече това време когато и тях ще селектираме, то жива твар не остана, която да не е във фермата или на острова.

-dd76-, sabchooo, DILQNADELI и 3 други харесват това.
  12. milkoga1

milkoga1 Господар

поживём-увидим :p

13. DAN63

DAN63 Обитател

Хм , досега за 7 години игра съм събрал 1 322 000 000 точици , като се замисли човек са капка в морето , едно голяяямо нищо...А си мислех че съм горе долу добре :(
    Но така или иначе бананите от новите нива едва ли някога ще ми потрябват , на практика 200 нива X 5 банана са 1000 , а аз имам доста повече , така че няма смисъл и да се напъва човек за бахамата..
    Но не така стои въпроса с нивата от фермата , там доста играчи вече над 2 години тъпчем на място , да бяха помислили и за фермата...

14. milkoga1

milkoga1 Господар

Е,доста доста,колко да сте доста...

15. DAN63

DAN63 Обитател

Ами само в листата на приятелите , като ги сортирам по ниво , са 6 човека без да се броя аз, а други 20 са вече на няколко нива само....

16. milkoga1

milkoga1 Господар

Аз не споря че няма,а просто процентно съотношение явно ниво 200 и под него е доста голяма разликата.Така поне си мисля,може и да греша...

17. stefi1121

stefi1121 Подрастващ автор

Точките не се губят, ако стигнеш 400-тно ниво. Сега ще има играчи които автоматично ще скочат на горе и ще си получат бананите.
    Има ли играчи,които да са на 400-тно ниво?

18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Има. И от бг играчите, доколкто съм подочула.

19. DAN63

DAN63 Обитател

Ами то процентното съотношение няма как да е по различно , като се има предвид че за 2 минути се регистрират поне по 5 ферми , а едва ли толкова стигат ниво 200 ;)

milkoga1 харесва това.
  20. stefi1121

stefi1121 Подрастващ автор

Браво!Моите са 392

DILQNADELI харесва това.