Нужни Нововъведения и актуализации

Дискусията в/ъв "Актуализации и идеи" е започната от pineapple87 на 27.3.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. pineapple87

pineapple87 Майстор

Тук ще изброя няколко идеи и нужни актуализации, които смятам, че трябва да бъдат реализирани:

1. Промяна на прозореца за изпращане на подаръци. В момента е изключително нефункционален, а графиката е още от преди промяната в дизайна на фермата. В повечето случай, поне аз през деня изпращам еднакви подаръци на съседите си и това трябва да се прави един по един. Целта е чрез чекчета да можеш да избереш на кого да пратиш подаръци и да го направиш наведнъж без да се губи време.
    2. Въвеждане на нови рецепти. В момента занаятчийството страда от липса на нови рецепти, които леко да раздвижат нещата. Да не говорим, че повечето сме стигнали 5-ия етап където, вече не развиваме занаята и той е в застой. Преди време се обещаваха още занаяти, но поне тези да актуализират от време на време.
    3. Разширяване на цветната градина чрез промяна на графиката й. Тя е единственото поле на което графиката остана същото след актуализацията на дизайна. Освен, че визуално не ми харесва, определено ще бъде полезно малко екстра пространство, като се махне рекичката по средата.

Мариана07, Annabelx и Valkaaa76 харесват това.
  2. черешка

черешка Старши болярин

Една идея да е на място! Браво!!!
    Тоест реализираща се на практика,без излишни фантазии!
    Аз съм категорично за!!!
    Какви рецепти ? - да носят бонуси точки... това ще е супер идейно и то нека са островни! :p
    М дам един играч да даде идея както трябва!
    За градинката няма да е зле, че място няма никак. :p
    Успех с идеята,ананасче! :p

Мариана07 и Valkaaa76 харесват това.
  3. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

И на мен ми харесва! Дано да се обърне внимание!

Мариана07 и черешка харесват това.
  4. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Поздравления мила, чудесни идеи! :D
    Напълно ги подкрепям. Даже си мисля за цветната градина, ако махнат рекичката, полетата може да се отварят последователно с руни от Дървото на мъдростта или руната която отваря градината да е с поднива - като първо отваряме първото поле и за всяко следващо поле да се дават звезди докато се запълни руната и се отворят всички полета (като полетата на острова). :)

sinsi88, черешка и Valkaaa76 харесват това.
  5. chaikatabs

chaikatabs Активен автор

Подкрепям само тази точка :)