Нощно летене

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Mar 14, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. kromid4o

kromid4o Подрастващ автор

При мен са 21 от същото растение.........играта определено се насочва към картодържатели,останалите сме статисти тук>:(

..koni.. and .water. like this.
  2. baiete

baiete Болярин

При мен от призраци ,7 дървета и 4 обора 22 бройки . Така ако върви зор ще е :oops:

..koni.. likes this.
  3. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Мдааа, ясно е, че днес няма да приключа с евента (за статистиката - 22 бр. сос, от които 8 са подарени, а реколтата е от призраци, мрачни светулки и пипаловидни върби), но пък вероянто при обиране на дървесната гъба ще изскочат повече, а и има почти седмица до края на събитието. Убедена съм, че и тоя път ще мина пак без кошници от магазина!

4. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

В едно съм сигурна сега, към магазина няма да летя, ще копам и ще торя, дано успея облаче да украся.

5. tani1980

tani1980 Полубог

Моите са 29 от призраци, десетина дървета и 6 обора.

6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не ми пречи копането, пречи ми, че ще бъде безсмислено - ще трябва да произвеждам някакви растения (евен. плодочета, животинки), от които поне в момента файда йок.
    Но нека не бъдем песимисти.
    :D:):D

7. kromid4o

От твоите уста - в божиите уши :)

8. tani1980

tani1980 Полубог

Някой знае ли защо изчезнаха тайнствените обори от календара?А в петък ли се очакваха?

9. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Ееех, бог високо...но я къде е Китай ;)xD

Кобрелия and kromid4o like this.
  10. Mermaid

Mermaid Обитател

Първи път 25 броя, втори път 12 броя само от растението на събитието ?:)

11. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Първите 9 шишчета се завъртяха в мелницата:p.

12. ficho_123

ficho_123 Стажант

Разсях растението сега сложих вече малките поленца до момента 59 шишенца с подаръците много ще е трудно май.Мисля за през ноща да сложа плесен да видим какво ще се случи утре сутрин.Успех на всички.

13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Но все пак действа.
    :)

joujoujouj, milena7004 and sabchooo like this.
  14. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Шшшшшштттт

.water. likes this.
  15. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

по предварителни тестове и данни не действаше

16. kromid4o

Интересно как дават категоричен отговор без да са проверили...........на този принцип и аз мога да си бъркам в носа и да се правя на админ/щете ли ме/??????????

17. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

И ти как по-точно разбра, че не сме? Днес са правени няколко промени по евента, включително и в имената. Растението все още си е категория за евента и това че букета действа е бъг.
    Хайде малко по-сериозно да се отнасяме!

18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Хей, не съм искала никого да коря, просто прочетох някъде в странско, че действа.
    Проверих дали е така в момента на писането ми и реших да го споделя с другите играчи, който иска да се възползва.
    (П.П. 99,99% съм сигурна съм, че Каспаретка е проверила, преди да отговори.)

joujoujouj and ..koni.. like this.
  19. DAN63

DAN63 Обитател

Аз искам да попитам какви са тези гъби "Юдино ухо" , дето ще са необходими за произвеждането на шишчета в мелницата? Не ми излизат за садене в пълнолунното поле , там имам само черна дървесна гъба ? Или са една и съща гъба ?

20. milkoga1

milkoga1 Господар

Една и съща е,явно има промяна в наименованието но не навсякъде в инфото е оправено.

тралала and DAN63 like this.