Нови подаръци от Рошко

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от sm0uk3r71 на 29.9.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

Вече няма да има редовни безплатни завъртания с дневния подарък, тъй като наградите ще са по-добри.
    сега туй ко значи 10 гнезда на колелото, а билети няма 8)ей направо ни разказаха играта дан кажа омаскариха:cry:

Последна редакция: 29.9.16
    тралала харесва това.
  2. tani1980

tani1980 Полубог

Както е написано и аз тъй го разбирам, че оставаме без билети.

3. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

ем 10 врътки ''безплатни ''без билети, хем и платени парти врътки 8)или билетите ще идат в подаръците 5 на месец :cry:

тралала харесва това.
  4. .water.

.water. Обсебен

Подаръци ще имаме обаче каквото решат те нещо на принципа на календара при влизане получаваш подарък на края на седмица малко по-голям подарък ако целия месец си влизал бонус подарък аз така го разбрах.Само за едно имам питане подаръците ще бъдат както до сега според нивото или ще са еднакви за всички?

5. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

въпроса е с билетите кво правим;)

6. .water.

.water. Обсебен

Е ако имаш зелени билетчета връткай ги докато можеш сигурно парти врътките ще останат това обновяване не е ли само за дневните врътки?

7. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Аааа, ще кажат! Нека сберат силици след санитарния полуден ;)
    Иначе Рошко и колелото на късмета са различни нещица, та и на мен ми е интересно сега - дали колелото в играта остава и с натупаните (главно парти) врътки какво става?

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Колелото остава. Но обикновени врътки - само за премиум-играчите.
    А уж наградите щели да бъдат по-добри - ще видим.
    Но досега имахме 2 награди - една от Рошко, една от колелото. А сега само 1. А дали понякога ще дава селектирано, комбайн и т.н. Много глупости се печелят от колелото, но и хубави нещица се падат.
    Някак си съм скептично настроена.

За разбирашите руски:
    http://ru.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/bonus-za-ezhednevnyj-vxod-f-a-q.16638/
    (С добра цъкалка ще се сдобием :D).

Последна редакция: 29.9.16
    joujoujouj харесва това.
  9. joujoujouj

joujoujouj Полубог

:) милата ни многознайка! :p

ПП: В подписа ти нещо куца - не се майкай,
    давай, малко се впрегни, А на 5-то надгради!

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А-то ме не вълнува,
    за него ми се не чува...

11. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

значи правилно съм разбрала духаме супатаxD

тралала харесва това.
  12. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Вероятно в дневните награди от Рошко (новите) ще има някъде и обикновени билети. А иначе ни е увеличен лимита за натрупване, т.е. вече ще можем да ги събираме до 10 бр. , а не както до сега - не повече от 5.

13. milkoga1

milkoga1 Господар

И за кво са ни по 10,като пак ще се падат на прословутия "случаен"принцип?То ти няма как да ми отговориш де,ама аз да си кажа xD

тралала, lion8080 и sm0uk3r71 харесват това.
  14. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Има хора, които не въртят колелото всеки ден, трупат се и после наведнъж, но колкото и да ги натрупам, докато на колелото стоят тези награди, няма да видя нещо по-различно от торове, сол,захар, елексир и тем подобни или производства, които отдавна не използвам.
    Ако се падне от обикновено завъртане го преживявам някак, но когато се падне от парти врътка мандра за краве мляко:mad:, повярвайте ми , бясна съм:mad::mad::mad:.

лудакрава1 и milkoga1 харесват това.
  15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

16. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Аз да попитам с златните билети какво става че имам 100 броя,ще си седят или сбогом :)

milkoga1 харесва това.
  17. milkoga1

milkoga1 Господар

Верно,никой не се сети пък за тях да пита...

тралала и lion8080 харесват това.
  18. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

А то ще се разбере утре,поне да кажат че да си ги врътна :)

19. milkoga1

milkoga1 Господар

Късно ша е чадо xD,докат се разбере и ......пии една студена вода

тралала и lion8080 харесват това.
  20. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Не мислиш ли че трябва да има и нощна смяна от страна на екипът :)

milkoga1 харесва това.