Нова Супер секвоя

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KARAKONJO на 29.1.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
?

Харесва ли ви идеята?

1. ДА! Супер.

4 глас/а
    44.4%
  2. Не! Има толкова начини да се сдобия с храна

4 глас/а
    44.4%
  3. Ама аз купувам кошнички / турбо мелница

1 глас/а
    11.1%
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Предлагам, понеже идеята да ни пуснат Ту-Ту с дръвчета се изпари някъде по неясни причини и беше заменена с животинчета, ако все още се мисли да дървесна разходка, освен някакви нови дървета със смахнати имена и още по смахнати плодове да въведат една нова супер секвоя. Да се падат ъпгрейди XL XXL съответно супер и мега супер версия на секвоята. А секвоята да дава на 36 часа бройчици СУПЕР ХРАНА!!!! Обикновено дърво да дава 4 бройки, супер дървото да дава 6, а мега супер дървото да дава 8. Но да се увеличава времето за зреене - първото за 36 часа, второто за 48, третото за 60. И да му действа само дъресната тор за намаляване на врмето - никакви мими и други торове. И падането на акаунт да е ограничено. По 2 дървета от вид, като ъпдейтите си вървят с основата. Така акаут ще има общо по 6 дървета. А ако не си вървят с основата до 6 обикновени дръвчета. Ако разбира се кранчето не е затегнато и все пак се паднат. Така новите играчи ще спрът на мрънкат че са ощетени и нямат нито една секвоя, а старите да си харчат скътаната продукция за да мелят до 80 мижави бройки на месец.
    А и така не на последно място се спестява тоя ресурс и непрестанното бучкане на домати, царевица и гледане на орехи за да си произведеш супер храната.

Последна редакция: 29.1.18
  2. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Против съм.... да обесня защо...Първо ще се възмутя как си я откраднал от Баш Фермер, който на предния евент "МИСТЕРИЯ НА ВЕЛИКОТО СИРЕНЕ", написа че секвои има за тор но за с. храна няма.

Така, сега да кажа защо съм против. Не си си направил труда да да се замислиш и оформиш идеята поне малко... просто си я изплагиатствал и си я кльопнал тука за гласуване.
    Значи казваш да дава 4 броя за 48 часа, 6 за 60 часа и 8 за 72.....xD
    Това са времената ми в мелницата...

Ето времената и на другите секвои .... и сега ми кажи че идеята е обмислена...

uncleRex и DILQNADELI харесват това.
  3. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Точно пък от баш фермер никакви идеи не съм взаимствал. Затова искам нова секвоя, от която да се облагодетелствам аз. А за времената - може да са подобни но по-добре на дърво, отколкото да ми губи време в мелницата, когато мога да си мелям храна - без значение дали я ползвам да храня животно, или просто да си я трупам, може да речем да искам да произведа 100 000 храна за кокошки. Ей така, за бройка и фукня, не за да храня кокошки. Но ако трябва нон стоп да мелям супер храна, нямам тази възмоност.

4. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Не случайно сложих снимка и на другите секвои. Когато пускаш идея трябва да я разработиш и обмислиш времена ,бройки, всички характеристики всичко да е конкретно, не просто да я нахвърлиш ...това може да се промени другото да е подобно ....ми то излиза че не се знае за какво точно гласуваме.

5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Е то идеята така или ианче няма да се осъществи, понеже ще секнат кинтите за лалота, турбо мелница и кошници само заради супер храната. Но не пречи да се иска нали?
    Онея секвои дават торове, тая ще дава супер храна, логично е да не ни е лесно и да ни измъчват. Намалих ги малко времената в идеята, но не може да е като на секвоите излизали тогава - времената са били други, разработчиците на идеята също.
    На мен подобно дърво би ми свършило работа и би ми било от полза - такова искам да се въведе. Някой може да иска дърво даващо обикновена тор или такова на което зреят Бормашини. :D
    Малко нахално ще е да искаме да ни дава по 4 броя супер храна и да е за 24 часа или дори по-малко.
    Защо не сте се сетили да предложите идея за севкои, даващи купони за 1/3/6 часа? Сигурно на много хора ще са им от полза.

6. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Ми аз тогава съм против ...тая нова секвоя няма да ми е от полза, за много време ще събирам малко бройки и пак ще се налага да я меля в мелницата. Иначе съм за идеята, но да е със същите времена като другите секвои.

uncleRex харесва това.
  7. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Категорично съм против

8. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Що си сложил в анкетата покрай Не и това ... има толкова начини да се сдобия със супер храна.... аз искам да гласувам само с НЕ ... други начини за сдобиване със с. храна няма... освен от евентите и платените с реални пари оферти /кошнички/, които си сложил като трети отговор... даже в магазина я орязаха като бройка.
    Това някаква стратегия ли е да не гласуваме с НЕ. xD

9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ми не, да не са просто сухарски опции да или не.
    Еми за да са като времената на другите секвои тогава трябва да се намалят бройките да са примерно като на торовата секвоя - за дървесна тор - по 2-4-6. Но тогава кой би искал да има дърво? Но разбира се ще е в ощърб на разработчиците да се позволи торене с мими тор.

10. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Стига си мислил на глас има толкова начина да се здобиеш с супер храна, играй си всички задачи докрай и ще видиш от кутийте как всеки ден дава по 5 храна.Но не ти всеки път си до кривата круша, уж не те блазнело до къде ще стигниш, а ето само ти си с идеите за който сам знаеш, че няма как да се осъществят. Но на теб проблемът ти е друг просто си го кажи-търсиш сцена за изява пък било то или с идея или с обида или с провокация.Гласувах с НЕ и пак ще го сторя ако е нужно идеята ти както е нахвърлена по твой си начин ми е безинтересна и предпочитам да си я меля или купя.

uncleRex, sm0uk3r71 и БашФермер харесват това.
  11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз съм мъж, следователно Божество, не ми трябва внимание.

12. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Тогава не се опитвай да го привличаш и моляте не се надценявай това остави другите да преценят

tani1980 харесва това.
  13. tani1980

tani1980 Полубог

Да бе затова във всички първични религиозни култове в древността първо са почитали богинята майка, а след това останалите, нали? Хайде моля те спри да се излагаш, ставаш смешен и жалък.

uncleRex, sm0uk3r71, БашФермер и още 1 човек харесват това.
  14. марморана

марморана Прохождащ

Оххххххх, всеки път се чудя - защо те чета Караконджо! Има една мисъл: Глупави идеи хрумват на всеки, но не всеки ги изказва...колко цъкалки се пръкнаха със СТ, инструменти и подобни на по 48/60ч....заринаха ни със всякакви дървета и обори, нови нива, нови полета и пак няма място да наредиш всичко необходимо за да си изпълниш куестите от читалището. Ти нямаш никакъв ресурс за да се развиваш в тая игра. Ако ти влезна в ника ти гарантирам че за 6ч ще направя минимум 4-5М и ще заредя ника със нужните неща за да функционира и развива. Ако си беше купувал треволяците от пазара (по 100 000 - 200 000МП на ден), само от продажбата на ненужното ти щеше да си милиони напред.......но най лошото е, че ти дори нямаш МП за 10% търговска такса и си седнал да пишеш за СХ. На помощен ник отглеждам САМО зайци - стават за 5.00ч (грубо) и на 3те полета са около 110 обора.... ако ги окосиш 2 пъти в деня( без да си даваш зор, защото може да ги изкосиш и 3 пъти) са ти 220 заека. които е в момента се продават по 8 000МП на повечето пазари - това си го сметни сам колко МП е на ден. От предното събитие се отказах от реда, за да взема СХ и парти врътки. Да предположим, че ти не желаеш да играеш на колелото - влез и прочети хората колко СХ са взели от това събитие - почти всички писали са казали 1000 СХ + 40-50 парти билета, което, отказвайки се от парти билетите е още 250СХ. Ти все не си даваш зор, ти все не бързаш и все ходиш до Рим и не виждаш Папата. Когато стартираш със капитал от 1000 СХ имаш да изиграеш събитието със селекциите, а и във времето до следващата селекционна игра да възстановиш изхарчената. Мога да ти правя още десетки изчисления и да ти обяснявам колко грешно е мисленето ти като цяло.....защото за стратегия при теб изобщо не може да става дума.....но от предишни мои наблюдения зная, че ти никога не се възползваш от дадените ти съвети.
    Идеята за дърво даващо СХ представлява интерес за мен само ако е на принципа на гигантските секвои или останалите специални дървета - мед, мляко, яйца, тел, парфюми, захар, сол и т.н. Така предложението не ми допада.

15. БашФермер

БашФермер Генерал

ти сериозно ли? я марш от тук!
    къде са сега сините да го трият и предупреждават него. ако не са схванали да им обясня как тънко реди тоя.
    как веднъж не видях да го триете първо него и да го предупреждавате, все ние сме на пангара и сме лошите. тия постове как така ги пропускате?

за играта няма кво да си пиша с теб, ти ни се водиш, ни се караш, а и от де толкова акъл да разбереш кво ти се казва. карай си как си знаеш. стана ми ясно вече, че хич не я чуваш тая игра.

uncleRex, sm0uk3r71, BUTTERFLAYS и 2 други харесват това.
  16. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

След като сам твърдиш, че идеята няма да се осъществи и не си даваш зор да я развиеш и оформиш както трябва, не смятам че темета е нужна.

За последен път те моля да помислиш преди да напишеш нещо в този форум!

DILQNADELI харесва това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.