Не съм нова :)

Discussion in 'Представяне на играчите' started by shmatkaaa91, Jan 6, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. shmatkaaa91

shmatkaaa91 Младши експерт

Здравейте! Аз не съм нов играч, но пък не съм се представяла до сега :)
    На 24 години съм и живея в Плевен, но съм родом от Добрич. По професия съм медицински лаборант. Имам дъщеря на 3 години и половина и една малка принцеска на 3 месеца. Сега съм си вкъщи и се гледаме с бебка и имам мноооого време за фермата.
    Иначе свекърва ми (52г.) започна да играе първа преди 5-6 години някъде, после сестрата на мъжа ми (32г.) и след това аз .. а от август месец 2015 и моя мъж ( 27г.) :D как го навих незнам :D тааа цялото фемили играем ферми ... това е от мен :p

Last edited: Jan 6, 2016
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Поздравче от мен :).

shmatkaaa91 likes this.
  3. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Здравей, не си споменала името си, но мен ме заинтригува повече факта, че живееш в Плевен. Харесвам Панорамата, дори и след като направиха мол в нея, Кайлъка и най-вече Каскадите. В горещините на лятото, когато и нощем темперетурите не падат, красотата, силата на водата и прохладата около фонтана...чувството е неописуемо. Поздрави на цялото семейство.

ProletY likes this.
  4. joujoujouj

joujoujouj Полубог

shmatkaaa91 likes this.
  5. shmatkaaa91

Красимира се казвам :) приятно ми е!

6. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Аз сам Руми, удоволствието е мое Криси, може да се каже , че сме сродни души, :p аз като теб живея в Плевен откакто се омъжих иначе съм врачанка и семейно играем Фармерама. Готино е сутрин докато си пием кафето вместо да обсъждаме житейските проблеми мерим стратегии за фермите и обсъждаме новостите с две думи много се забавляваме.:music:

-niksan- and desi232 like this.
  7. shmatkaaa91

Даа , много е приятно да обсъждаме това и да се разтоварваме... забавно е :) и прекарваме много време заедно така :) На колко години си Руми ?

-niksan- and desi232 like this.
  8. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Ох , недей така аз вече прехвърлих 35 :) но това е само конспирация на времето , числа , статистики, иначе съм си малка още :p:D

nefertiti and desi232 like this.
  9. desi232

desi232 Посланик

здравейте и от мен,вие сте добре.цялото семейство играете :) а в моето не ги вълнуват такива игри

shmatkaaa91 likes this.
  10. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Брао е кога се омъжиxD

11. desi232

desi232 Посланик

все още не съм,ама щом живея в тяхната къща си е същото

-niksan- and shmatkaaa91 like this.
  12. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Начи ко та вземя на квартира...............xD

13. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Привет на всички и на Красимира като домакин!:)
    Наистина ли са направили мол в Панорамата? От нея има ли нещо запазено, от познатата ни история и така, както беше пресъздадена там - беше вълшебно?!!!
    Плевен беше един от любимите ми градове, много го харесвах, спомените ми за него са все още живи и го помня така, както беше преди доста години. Сега навярно се е променил много...

14. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Не. В Плевенска епопея няма мол, молът на Плевен се казва Панорама. Епопеята не е това , което беше, но е доста по- запазена от други паметници в България. Наскоро претърпя ремонт, разбира се мненията са противоречиви - на някои не им допада дограма на входа, тъй като не приляга на национална ценност и културен паметник или пък стъклен асансьор и се чудят как може да бъде откраднато едно от големите оръдия отпред /тежащо няколко тона/.- факт. Някои смятат, че стъкления асансьор по-приляга на някой мол, също така че градския мол няма нищо общо с Панорамата и името му петни имената на падналите в бой за освобождението на града. Също факт е, че Плевенския мол е един от най-хубавите в страната проектиран и изграден съгласно международните стандарти, но остава въпросът дали след няколко години под Панорамата ще се разбира Мол и под Мол Панорамата. Ако това се случи наистина ще е много тъжно за България и нейните паметници.