Непомощна техника

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от The.Farm на 15.8.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. The.Farm

The.Farm Болярин

Сигурно така вече трябва да я наричам. Като не иска да ми поставя нещата на полето. Че и става въпрос за платената, онази която налива евро в сметката на БП. А при мен налива само вряла вода в чайника ми. Харитата, вярно... не са ми толкова много, че да не мога да си ги поставям и на ръка. Ама се пита въпроса... щом плащам за техника, която е бъгава... И имам "странното" желание да си измуча максималното от фермата, което може да пусне. И ТО и инструменти едновременно, а непомощната техника ме бави и така ми изтича време на сови, дракони кълвачи и други гадини... да не си я купувам друг път, а!? Кеш изчистен на браузъра. Да оставям ли ИД 53141928

П.п. Разбира се, по странна приумица, всички други цъкалки ги трясва на полето, само като стане въпрос за Харита, проклетият комбайнер не ще и да чува... чудесно-о!

Последна редакция: 15.8.17
    bilq76, DILQNADELI и milkoga1 харесват това.
  2. joujoujouj

joujoujouj Полубог

С тази от купоните е същата работа :(

Не ми изглежда чудесно, ама щом викаш...:p А докато се опитвах да подкарвам комбайна и моите домашни любимци "излетяха" :cry:

Моля, проверете какъв е проблемът, защото такъв съществува!

bilq76 и The.Farm харесват това.
  3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А при мен вчера докато чаках да ми се активира купонче и след рефреш/рестарт отново не се активираше и нервно цъкнах след 3-4 мин отново и хо - наведнъж се активираха два, красиво (поне 1 ч. бяха, щото това се случи късно вечерта).

The.Farm харесва това.
  4. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Люси, знам, че проблемът с поставянето на Хари Кравайчето с помощна техника на полетата ти е последна грижа в момента (честито и от мен :inlove:), но понеже гледам, че се опитваш да помагаш - би ли проверила наистина как стоят

нещата? Имам обиране на реколта след около час и половина, можеш сама да се увериш. Ако пък не ти е възможно - нека някой друг да погледне :) Виждам, че няма други оплаквания, освен това на The.Farm, но едва ли в случая и двамата си чешем езиците (не, че често не го правим :oops:)

ID: 21809685

The.Farm харесва това.
  5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Във вторник проблемът е предаден за отстраняване. Следователно - не си измисляте.

6. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

имах същият проблем с харитата сега и аз

7. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Ами...какво повече да кажа, не знам! Тази липса на диалог е направо отчайваща...
    ПП: Естествено няма да чакам до утре, обрах и засях. Харитата - наредени на ръка, а времето на комбайна си тече...

8. milkoga1

milkoga1 Господар

Спокойно,и по зле ша става xD

georgiev харесва това.
  9. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Да, предадено е и потвърдено като проблем, сложили са го в големия списък за оправяне - предавам дословно.
    Извинявам се, но това че форума ми е отворен не значи че съм тук.

10. joujoujouj

joujoujouj Полубог

:) изглеждам ли неспокойна?

Благодаря за отговора! И дано не е толкова голям този списък все пак!

Определено, но междувременно още трима от членовете на екипа бяха на линия.

DILQNADELI харесва това.
  11. Mermaid

Mermaid Обитател

Проблема , описан от mushnuk с комбайна, при мен е хронично явление с всички бутони, за което съм писала не веднъж .
    Купувам едно и също нещо 2-3 пъти, продавам го 2-3 пъти , по 2-3 купона се активират ,от селекциите излизат призраци, вместо животни, по няколко продукта се активират от всеки клик ,защото нищо не се визуализира своевременно ,използването на строителя е тест за нерви ,по-бързо го правя на ръка ,да премина в следващо поле е огромно изпитание, по нормален начин не става .В читалището или отказва да предава продукти, или след няколко клика е завършена и трета задача произволно, без да желая това .
    Ами наистина има голям проблем, който се премълчава ,
    ето ид дори оставям
    34390087

12. mell

mell Редовен

ИМАМ проблем с поставянето на Харитата с комбайна от вчера. Все още е така. Защо купуваме тогава техника? Отстранете проблема и е наложително за периода на проблема да се удължи времетраенето на купената техника.

ID: 50583327

13. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Напълно съм съгласна с това, 40броя на 5 полета са 200 клика правя а съм с техника УЖ е нее нормално, но проблема нее от вчера днес вече е трети ден поне при мен де:cry::cry::cry:

14. milkoga1

milkoga1 Господар

Вече не само с помощната,ами и слагането на ръка взе да става трудно за тез прословути Харита,аз ги нареждам,те изчезват...после се появяват...И изобщо не съм убеден,че бонуса им в момента се отчита.

georgiev и mell харесват това.
  15. mell

mell Редовен

От три обирания на всички полета, само в 23,30 часа ми отчете вярно и то само на едно поле- това са моите наблюдения.

16. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

ми от поле с дървета обирам около 100-105 броя с 39 харита при мен мисля че деистват Прословутите харита, но проблема с нареждане на ръка е гаден

17. –divane-

Проблема с Харитата ще бъде решен днес, заедно с пускането на евента.

joujoujouj харесва това.
  18. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

най-накрая след 10 дена проблема ще бъде решен а за ущетените няма ли да има бонус кодче?

19. –divane-

Не е предвиден такъв.

20. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

а помощната техника която не бе такава спецялно за харитата така ли си изгоря за тоя дет духа