Неполучени с подаръци

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от РОСКАРУСЕВА на 22.2.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. РОСКАРУСЕВА

РОСКАРУСЕВА Подрастващ автор

Преди малко установих , че ми липсват над 10 киша и няколкото чатнита.

2. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

ид? Някой ги е пратил или?

3. РОСКАРУСЕВА

РОСКАРУСЕВА Подрастващ автор

Да ,изпратени подаръци са . ИД 14538355

4. Пума~`

Пума~` Ветеран

Имам проблем, спечелил съм всички награди дори и цъкалата пекарна, даже я виждам, обаче когато трябва да я сложа в небесната градина изчезва. Моля за помощ ИД 54507634

5. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Сложи пекарната на полето.

Пума~` харесва това.
  6. tani1980

tani1980 Полубог

Цъкалката ще можем да я сложим на реда когато свърши евента, а докато това стане сложи я на полето и ще ти дава по един ваучер на всеки 6 часа.Ако решиш да я пудриш с Бонус за торта, то той съкращава времето за обиране наполовина.

Пума~` и ZORBA13 харесват това.
  7. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Вера м/у 18:43:55 и 19:02:56 има получени 11 киша, а м/у 18:43:55 и 19:12:26 3 ЯМЧ. Възможно ли е да бъркаш брйката преди това, тъй като са начислени коректно в акаунта?

8. p4eli4ka2

p4eli4ka2 Активен автор

Не си спомням името на евента, но със закъснение установих, че в инвентара ми липсват 7-те диспенсера /жълт грах и другите/. Моля за проверка и отговор? Благодаря предварително! ID 37605996

9. p4eli4ka2

p4eli4ka2 Активен автор

Ще имам ли отговор на сигнала, който подадох?

10. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    Разбира се,че ще получиш отговор.Когато имам готов такъв ще ти пиша.

Kid_Rock харесва това.
  11. Каспаретка

Да не бъркаш фермата в която си играла?

Kid_Rock харесва това.
  12. p4eli4ka2

p4eli4ka2 Активен автор

Само тази играя играя от години! Много я харесвам и обичам! ИД 37605996

13. Каспаретка

Не съм казала,че не я обичаш играта.Просто в тази ферма не виждам да е игран куеста.

ПП:когато пишеш във форума не е нужно на всеки пост да подаваш сигнал.Виждаме го и без сигнал.

Kid_Rock харесва това.
  14. kazmin_tamara

kazmin_tamara Активен автор

какво да направя за да получа компенсациите или вече са ми начислени
    И.Д.8033678

15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

16. kazmin_tamara

благодаря, това го видях, но не разбрах как се случва това ..."която ще можете да получите през страницата с новините."какво да направя? ...много глупаво, но не разбирам.

17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Разгледай всички раздели на страницата с новините (това е нещото, което ни "посреща" в играта, там е и дневният бонус).
    Бонусът е в раздел Актуализации (иконката високоговорител), прелисти го (в средата вдясно и вляво има стрелкички за това).
    А като намериш страничката с бонуса - натисни бутонче Да започваме.
    :)

18. kazmin_tamara

благодаря! справих се.

mushnuk харесва това.
  19. p4eli4ka2

p4eli4ka2 Активен автор

Извинявам се, че отново ще поставя темата за липсата на диспенсъри за: голям жълт грах, малък зелен грах, малък червен грах, жълт грах, голям зелен грах и голям червен грах. Моля, за обстойна проверка, защото се консултирах и с други играчи и при положение, че имам: семена от тикви, семена от домати, семена от зеле и семена от патладжан, това означава, че съм изиграла това събитие. До сега няма събитие, което да не съм изиграла до края! Диспенсърите са изчезнали от фермата, когато имаше срив в играта. Още веднъж Ви моля от цялото си сърце да направите проверка и да възстановите липсата, защото ме ощетявате с мъхнати пенита! ID 37605996

20. Каспаретка

Здравей,
    по колко семена имаш?Да изиграно е на друга ферма.Как те ощетяваме с мъхнати пенита?

Kid_Rock харесва това.