Неонови обори

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 14.11.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Здравейте, фермери!

В тази тема можете да споделите своите впечатления,
    стратегии и мнения за събитието!
    Моля, използвайте я по предназначение!

Подробна информация

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама​

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Неоновите обори не ме вълнуват.
    Но ще играя за домашния любимец. Допада ми да бера + 1 бр. (Де да беше и всеки ден...) А и сандъчето е сносно.
    А май че покрай него ще се сдобия и с неонови обори xD.

Последна редакция: 14.11.18
    eva-mina, milena7004 и .TAINNA. харесват това.
  3. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ще играя за всичко. А докъдето стигна - до там.Неоновите живо ме интересуват, пепрудката също ми допада.
    Единственото тъпо е че пускат Бума днеска, и ако насадиш хамелеони/пепруди ще се прецакаш. Или без бум, или без катинари. Наглеци!

4. Сънчо

Сънчо Стажант

За кой дом. любимец става дума, за пъшкула на неонова пеперуда ли?

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Сънчо - да, за пашкула.

.TAINNA. харесва това.
  6. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Мислех да ги пропусна тези неони, но домашният любимец силно ме разколебава... Мдааа, явно ще се играе и това...

eva-mina, .TAINNA. и [[Fermerkaa]] харесват това.
  7. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Сапоред мен 3 ъпдейта са напълно достатъчни за пеперудката. И 100 сърца стигат - значи 50 на 50 селекции на пепрудки/хемелеончета. Пък който иска и 4 ъпдейт - да хаби още. За мен се струва твърде много.
    За съжаление ми се обърква намерението да махна оборите, заради тея сърца трябва да оставя. Дано отвсеки обор/производство да пада по едничко.
    А оборите - всички ли са? Островните влизат ли? Ако влизат - можеби ще е по-лесно.
    Видях - на второ четене н влизат а ако катинaрите са само от слекции и само на тези две животинки, защо пише водопади, горска поляна ала бала?

Последна редакция: 15.11.18
    eva-mina харесва това.
  8. ..koni..

..koni.. Редовен

ще наредя обори, трябват 400 неонови сърца, така и лупи ще се събират(от обори и селекции). За гонитбата после ще му мисля

eva-mina, .TAINNA. и fermer4etoo1970 харесват това.
  9. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

.. и сажди за другото събитие.

eva-mina, .TAINNA. и ..koni.. харесват това.
  10. xover

xover Стажант

Здравейте! Мога ли да ви попитам какъв е смисълът от бейби бум днес? Нещо ни ви разбирам логиката как може да пуснете бейби бум днес, като селекцията е утре??? и бейби бума да свърши точно когато започват неоновите обори??? Да не би да има някаква грешка и да започва утре бейби бум или ако няма грешка ще има ли нов бейби бум в събота и неделя?

.TAINNA., arseniq1, лудакрава1 и 2 други харесват това.
  11. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Няма грешка, дали ще има друг, ще поживеем, ще видим :)

arseniq1, eva-mina и .TAINNA. харесват това.
  12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз мисля да наредя неонови и розови обори, малко невестулки и бизони че трябват за читалището. 1 поле с плодородни ще ги сменя на големи обикнвоени за да разсаждам растението че имам чатнита. А и да нямах, пак щях да разсаждам.

eva-mina харесва това.
  13. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Смятам да играя и двете събития. Даже това може да се пробвам за всички подобрения на цъкалката. ;)

-niksan-, eva-mina и .TAINNA. харесват това.
  14. xover

xover Стажант

Много странно! Ако следвам пътя на логиката сега искате да дадем 250 супер храни и като дойдат неоновите обори още 500 супер храни все едно всичко е безплатно?? Нещо не мога да ви разбера логиката честно казано и още нещо не мога да разбера какво пречи бейби бума да го направите 48 часа например, а се правите на скръндзи??? Ама никаква логика не откривам честно казано!

-georgi88- и eva-mina харесват това.
  15. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Сигурно ще има бейби бум и през уикенда. Сега този е за тези, които бързат да приключат. :)

-niksan-, eva-mina и .TAINNA. харесват това.
  16. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Включвам се и в двата евента, пък каквото сабя покаже. От опит глава не боли ;)

eva-mina, [[Fermerkaa]] и SULIO_PULIO1972 харесват това.
  17. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Наредих оранжеви лисици, орли и хамстери, малко неони и розови хамелеони, и 2 големи козарника. Дано е достатъчно.

18. xover

xover Стажант

Да и според мен ще има бейби бум през уикенда, но все пак реших да попитам дали някой знае на 100%. Но дори и тези, които бързат няма да успеят да вземат неоновите, защото за там трябват катинари, а този бум не ги дава. Напълно безмислен бейби бум, но да видим дано пуснат нов през уикенда

-niksan- и [[Fermerkaa]] харесват това.
  19. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Аз да питам макар, че вероятно знам отговора, но от 1 обор по 1 неоново сърце ли ще излиза? 8)

20. -niksan-

-niksan- Обсебен

Дано да може като подарък да се пращат
    поне 120 сърца ще си пратим;):)

eva-mina и .TAINNA. харесват това.